Ανανεωμένος Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Αύγουστος 23, 2015
jumbo-banner

Ο Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω, συνεχίζοντας το επιτυχημένο μοντέλο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με διάθεση για περισσότερη δουλειά, προετοιμάζεται πυρετωδώς από την πρώτη κιόλας μέρα, για την ποδοσφαιρική περίοδο στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου.

Η ομάδα έχει ήδη θέσει στόχους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους, ώστε να θέσει τα θεμέλια για να πρωταγωνιστήσει και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Πέρα από διάθεση για δουλειά, υπάρχει και διάθεση ανανέωσης.

Αναρτήθηκε  η νέα επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antagoras.gr. Στις σελίδες της μπορείτε να δείτε το ιστορικό της ομάδας, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να ενημερωθείτε για τα νέα και τις εκδηλώσεις, να γνωρίσετε το ρόστερ, καθώς και να ανατρέξετε στο πρόγραμμα των αγώνων και τις βαθμολογίες. Σκοπός είναι μέσω της ιστοσελίδας, η ομάδα να  έχει συνολική παρουσία και να ενημερώνει το φίλαθλο κοινό. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να την ενισχύσουν, προβάλλοντας την επιχείρηση τους.

Επίσης, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο στην τιμή των είκοσι ευρώ,τις οποίες μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία του Ανταγόρα και τα γραφεία της Kostoday ( Μανδηλαρά 56-δίπλα από Videorama) καθημερινά 10:00-21:00. 

Ο Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ είναι μία ομάδα με ιστορία και παράδοση που οφείλουμε να συνεχίσουμε. Με τη στήριξη σας φτάσαμε ως εδώ, με τη στήριξη σας συνεχίζουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! Ο αθλητισμός είναι μία διαχρονική αξία, στην οποία οφείλουμε να επενδύουμε. Γιατί στόχος του Ανταγόρα είναι ναι μεν να χτίσει μία ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά πρωτίστως να μυήσει τους νέους σε αξίες και αθλητικά ιδεώδη, για να εξοπλίσει την τοπική κοινωνία με καλύτερους ανθρώπους. 

Πάρτε μέρος στην προσπάθεια..Γίνετε μέλος της ιστορίας μας.. Ο αθλητισμός είναι εδώ,ας ζήσουμε τις συγκινήσεις που μας προσφέρει.

Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την ομάδα μπορείτε να καταθέσετε ένα συμβολικό ποσό στον κάτωθι λογαριασμό. Κάθε μορφής οικονομικής  ενίσχυσης σε εθελοντική βάση είναι σημαντική, ώστε να φτάσει η ομάδα εκεί που της αρμόζει..! 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογ/σμού: 383/480065-60
Δικαιούχος: Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ
ΙΒΑΝ: GR4601103830000038348006560

picture_000000038w22Y015xc00c022035

 WWW.ANTAGORAS.GR

Γραφείο Τύπου

Π.Α.Σ. Ανταγορας Κω.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot