Αναλαμβάνει η αστυνομία για τη Νικόλ

Δεκέμβριος 18, 2015
jumbo-banner

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δέχεται απειλές για τη σωματική ακεραιότητα της εννιά μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και ήδη ετοιμάζεται, μετά τον ΣΕΓΑΣ, όπου ήδη προσέφυγε, να ενημερώσει πλέον για την προστασία της και την ελληνική αστυνομία.

Επί της ουσίας, η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ δέχεται έντονο ψυχολογικό πόλεμο από ανθρώπους, που, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πιθανότατα προέρχονται από τον χώρο του ελληνικού στίβου.

Μηνύματα και γρατζουνιές με αιχμηρό αντικείμενο στο αυτοκίνητό της μαρτυρούν τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει χωρίς μάλιστα να γνωρίζει επακριβώς πρόσωπα αλλά ούτε και αιτίες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διατηρεί φυσικά τις υποψίες της αλλά προς το παρόν επιθυμεί πρώτα να μιλήσει με τους υπεύθυνους φορείς και κατόπιν να προχωρήσει, αν χρειαστεί, σε αποκαλύψεις.

Ηδη της προτάθηκε να φύγει για δίμηνη προετοιμασία στο εξωτερικό και να μη αναγκάζεται όπως σήμερα να προπονείται καθημερινά υπό το βλοσυρό βλέμμα δύο σωματοφυλάκων.

Τέτοιο πρόβλημα δεν έχει προκύψει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού στίβου, ούτε καν του ελληνικού αθλητισμού αν εξαιρέσει κανείς τις απειλές σε βάρος του Πύρρου Δήμα από την αλβανική μαφία το 1992, λίγες μόλις ημέρες μετά τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

Τότε η ελληνική αστυνομία είχε αναλάβει επί μακρόν τη προστασία του Πύρρου, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα μετά από την καταγγελία της Νικόλ Κυριακοπούλου.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot