Ανακοινώνεται ο νικητής της Χρυσής Μπάλας - Μέσι, Ρονάλντο και Νόιερ οι τρεις υποψήφιοι

Ιανουάριος 12, 2015
jumbo-banner
Έφτασε η ώρα για να μάθουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή για το 2014. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας θα ανακοινωθεί απόψε σε μια λαμπρή τελετή στη Ζυρίχη με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Μανουέλ Νόιερ να διεκδικούν τον τίτλο.
 
Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκαν οι τρεις υποψήφιοι από τη λίστα που είχε δημιουργηθεί και ήταν σχεδόν δεδομένο ότι Ρονάλντο και Μέσι θα βρίσκονταν σε αυτήν. Η έκπληξη ήρθε από τον Νόιερ με τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας να πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι, οδηγώντας άλλωστε και τη χώρα του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
Μέσι και Ρονάλντο έχουν μοιραστεί το βραβείο τις έξι τελευταίες χρονιές με τον Πορτογάλο νικητή το 2008 και το 2013 ενώ ο Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα από το 2009 μέχρι και το 2012. Ο νικητής αναδεικνύεται έπειτα από την ψήφο των αρχηγών και των προπονητών των εθνικών ομάδων καθώς και από μια επίλεκτη ομάδα αθλητικών συντακτών απ' όλο τον κόσμο.
 
Σήμερα εξάλλου θα μάθουμε και τον καλύτερο προπονητή του 2014 με τους Γιόακιμ Λεβ, Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε να διεκδικούν τον τίτλο ενώ θα ανακοινωθεί και το καλύτερο γκολ της χρονιάς με τους Χάμες Ροντρίγκες, Ρόμπιν Φαν Πέρσι και την Στέφανι Ρος να αποτελούν την τελική υποψήφια τριάδα.
 
iefimerida.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot