Αδικεί τον εαυτό του...

Οκτώβριος 19, 2014
jumbo-banner

Παρόλο που σε κάποια σημεία του παιχνιδιού έδειχνε ότι μπορεί να πάρει την πρώτη του νίκη ο Ιπποκράτης Kos Hotel ηττήθηκε εντός έδρας και απ' την ελλιπέστατο Αθηναϊκό και παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στα πρώτα τρία ματς για την Α1 γυναικών.

Η ομάδα του νησιού μας έχοντας και πάλι πρόβλημα στον επιθετικό τομέα, κατάφερε στο τελευταία δεκάλεπτο να επιστρέψει στο ματς κάνοντας το 47-57, 57-57 μέσα σε 1.5 λεπτό ωστόσο μετά κόλλησε και πάλι, με τον Αθηναϊκό που είχε εξαιρετική μέρα τις Κωστάκη και Μαγαλιού να επικρατεί με 58-63.

Το ματς έδειχνε απ' την αρχή ότι θα ήταν ντέρμπι αφού και οι δύο ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για την συνέχεια με τον Ιπποκράτη να παίρνει πόντους από Κάλντγουελ και Χελιώτη και τον Αθηναϊκό να απαντά με τις Μαγαλιού και Κωστάκη με την δεύτερη σχεδόν σε όλο το ματς να κάνει κουμάντο στις επιθέσεις του Αθηναϊκού και να καταφέρνει είτε να μοιράζει ασίστ στις συμπαίκτριες είτε να σκοράρει όποτε χρειάζεται.

Ο Ιπποκράτης Κos Hotel κατάφερε να φορτώσει με φάουλ από νωρίς την ψηλή του Αθηναϊκού την Ραντούνοβιτς και όλα έδειχναν ότι έχοντας σε καλή μέρα την Κάλντγουελ η ομάδα θα "χτυπούσε" εκεί για να μπορέσει να χτίσει μια διαφορά. Ωστόσο η Αμερικανίδα όταν χρειάστηκε, είτε δεν πήρε τις μπάλες που έπρεπε, είτε έμεινε εκτός αρκετό χρόνο ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν είχε το γήπεδο "καθαρό" για να παίξει κόντρα στις πιο αδύναμες αντίπαλες της αφού πολλές φορές υπήρχε συνωστισμός κάτω απ' την ρακέτα με το τεχνικό τιμ να επιλέγει σε πολλές περιπτώσεις ένα ψηλό σχήμα.

Έστω και έτσι και παρόλο που ο Αθηναϊκός με την είσοδο και την Χριστινάκη (έπαιξε καθοριστικό ρόλο με τις βοήθειες που έδινε στις ψηλές) έγινε ακόμα πιο γρήγορος και κατάφερε να ξεφύγει με 10 πόντους (47-57- πέντε λεπτά πριν το τέλος) ο Ιπποκράτης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των φιλοξενούμενων και με την Κεχαγιά να το παίρνει πάνω της μέσα σε 1.5 λεπτό ισοφάρισε το ματς και έδειχνε ότι είχε την ψυχολογία για να φτάσει στη νίκη.

Ο Αθηναϊκός όμως είχε άλλη άποψη. Μαγαλιού και Κωστάκη πέτυχαν γρήγορα γρήγορα δύο παλικαρίσα καλάθια, ο Ιπποκράτης στο κρίσιμο σημείο κόλλησε επιθετικά και έτσι η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά πήρε το ματς με 58-63.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο να χειροκροτήσει τον Ιπποκράτη, ζητώντας απ' τα κορίτσια να βρουν την δύναμη και να μπορέσουν να πάρουν το ματς με την Τερψιθέα Γλυφάδας που ακολουθεί για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 15-17, 29-29(ημ.), 43-46, 58-63

Διαιτητές: Χρηστίδης Ηλ.- Γρίβα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 10, Ιερομνήμων, Γούναρη, Κεχαγιά 17(2), Σβύνου 1, Σαράγια, Δρεττάκη 2, Γιαννακοπούλου 6, Κουφογιάννη 7, Κάλντγουελ 15, Κασάπογλου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κεραμιδάς): Λουκάτου 5(1), Κωστάκη 16, Μαγαλιού 16, Βλάνη, Παντέλη 4, Χριστινάκη 6, Ιωαννίδου 3, Χρονοπούλου 13, Ραντούνοβιτς, Αλεξανδρή.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot