Αγωνιστικό ξεκίνημα από το Μπάνσκο, για τις Εθνικές αλπικών αγωνισμάτων

Δεκέμβριος 22, 2014
jumbo-banner

Με 8 χιονοδρόμους στην Βουλγαρία

Αγωνιστικό ξεκίνημα για τις Εθνικές ομάδες των Αλπικών Αγωνισμάτων. Αυτό θα γίνει σήμερα και αύριο (Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014) στο Μπάσνκο της Βουλγαρίας, που θα πάρουν μέρος στο διεθνή αγώνα τεχνικής κατάβασης. Ένα ξεκίνημα που καθυστέρησε μιας και ο ζεστός καιρός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν 5 αθλητές, οι Κ. Συκαράς, Ι. Αντωνίου, Ι. Πρόιος, Μ. Δέλιος και Π. Γαλανόπουλος, 3 αθλήτριες οι Σ. Ράλλη, Μ. Σαμαρινού και Α. Γκόγκου και οι προπονητές Μ. Ζουράρης και Ε. Πρόιος. Στους ίδιους αγώνες στο Μπάνσκο θ’ αγωνιστούν και πολλοί ακόμα επίλεκτοι έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Η Εθνική μας ομάδα αμέσως μετά τους αγώνες στην γειτονική χώρα θα αναχωρήσει για την Τουρκία προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ερζουρούμ τις μέρες των Χριστουγέννων (24-25 και 27-28 Δεκεμβρίου 2014).

Οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν και κριτήρια επιλογής για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα γίνουν στο Κολοράντο των ΗΠΑ από 1 έως 16 Φεβρουαρίου 2015.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot