Ένας Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Κω

Ιούνιος 17, 2015
jumbo-banner

Το προσεχές σαββατοκύριακο 20-21/6 θα βρεθεί στο νησί της Κω ο γνωστός παγκόσμιος αθλητής του καράτε Γιώργος Τζάνος.

Ο 26χρονος Έλληνας, αποκαλούμενος ως “CHEETAH”, λόγω του ότι είναι πολύ γρήγορος στα χτυπήματά του που οι διαιτητές στους αγώνες πρέπει να συμβουλεύονται το video για να βλέπουν τους πόντους που σκοράρει, θα παραδώσει σεμινάρια καράτε, προσκεκλημένος του Α.Σ. “Αετός” Κω, οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των πολεμικών τεχνών, και δη στο καράτε, εδώ και 20 χρόνια.

Πρόκειται για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καράτε το 2009, ο οποίος μόλις την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε στο 1st European Games, που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο πρωταθλητής μας στα 84 κιλά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στον πρωταθλητή του Αζερμπαϊτζάν. Το παιχνίδι έληξε 1-1 στα σημεία και το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε με απόφαση – εκτίμηση των διαιτητών.

Λίγα λόγια από τον Γιώργο Τζάνο: «Όλα έγιναν βήμα – βήμα. Κατέκτησα το Βαλκανικό στους παίδες, βγήκα πρωταθλητής Ευρώπης στους εφήβους το 2007 κι αργότερα πήρα την 3η θέση στο παγκόσμιο στους Νέους την ίδια χρονιά. Μόλις 18 χρονών πήγα τελικό στο Ευρωπαϊκό των ανδρών κι η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν πως δεν έμεινα ποτέ εκτός μεταλλίων από τότε μέχρι και σήμερα. Επίσης, κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στα world games το 2009 άλλα και το χρυσό φέτος στο Πανευρωπαϊκό στην Ισπανία».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot