"Έκρηξη" του Βιέρι για το φάουλ στον Μέσι

Ιανουάριος 31, 2016
jumbo-banner
Το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Φιλίπε Λουίς στον Μέσι προκάλεσε το ξέσπασμα του Κρίστιαν Βιέρι, ο οποίος ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Βραζιλιάνου (videos).
Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1), παρόλα αυτά οι άνθρωποί της ήταν "πυρ και μανία" στο φινάλε του αγώνα.
Αφορμή το πολύ σκληρό φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο Φιλίπε Λουίς πάνω στον Λιονέλ Μέσι (είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα), με τους Καταλανούς να ισχυρίζονται πως ο Αργεντίνος άσος θα μπορούσε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την ενέργεια του παίκτη των Μαδριλένων.
"Το είδατε όλοι το φάουλ. Μπορείτε να φανταστείτε αυτό που σκέφτηκα, τρόμαξα για τον Λέο", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δεν ήταν πάντως εκείνος που επιτέθηκε σφοδρά κατά του Φιλίπε Λουίς.
messi2
Αυτό το έκανε ένας πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης (24 γκολ σε ισάριθμα ματς του τη σεζόν 1997-98), ο Κρίστιαν Βιέρι, ο οποίος ως ρόλο τηλεσχολιαστή για τον σταθμό "Bein Sport" δεν δίστασε να "καρφώσει" τον Βραζιλιάνο αμυντικό.
"Αυτό που έκανε ήταν αηδιαστικό, θα πρέπει να τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό. Δεν παίζεται έτσι το ποδόσφαιρο", ήταν το σχόλιό του Ιταλού πρώην άσου.
NOSOKOMEIO SYROY e1453587135220
Δείτε το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Φιλίπε Λουίς στον Μέσι:

sport24.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot