Έγραψε και πάλι ιστορία ο Διαμαντίδης

Οκτώβριος 23, 2015
jumbo-banner

Είναι πρώτος σε ασίστ. Είναι πρώτος σε κλεψίματα. Κι εχθές ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνέχισε την αναρρίχησή του σε μια άλλη κατηγορία. Στους top σκόρερ της Ευρωλίγκας!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, λοιπόν, είχε 2.322 πόντους πριν το ματς με την Καρσίγιακα και πετυχαίνοντας οκτώ (ως τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου), ξεπέρασε τον Ίγκορ Ρακόσεβιτς (2.328) και σκαρφάλωσε στην ένατη θέση της σχετικής λίστας (στο 254ο ματς του).

Πλέον, ο «3D» κυνηγά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που φιγουράρει όγδοος με 2.343 πόντους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Φυσικά η λίστα είναι γεμάτη... δικούς μας. Μπορεί στην κορυφή να βρίσκεται (και με απόσταση) ο Ναβάρο έχοντας συνολικά 3.678, όμως στη δεύτερη θέση του βάθρου είναι ο Σπανούλης (2.765), ενώ μέχρι να φτάσουμε στον Διαμαντίδη, «συναντάμε» τους Λάκοβιτς, Μπατίστ, Βούιτσιτς, Χόλντεν, που όλοι τους έχουν παίξει σε ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ).

Πηγή: sport-fm.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot