«Ντέρμπι» σε Κω και Κέφαλο

Φεβρουάριος 28, 2015
jumbo-banner

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην υπόθεση τίτλος, αφού ΠΑΟΚ Κω, Νικαγόρας και Ανταγόρας είναι οι ομάδες που «φλερτάρουν» με την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Ανταγόρας και Νικαγόρας θέλουν να εκμεταλλευτούν την «γκέλα» του ΠΑΟΚ Κω στην Πάτμο (1-1) και στα αυριανά παιχνίδια θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν και άλλο την κορυφή. Με νίκη οι «πράσινοι» μειώνουν την διαφορά στον έναν βαθμό ενώ οι Κεφαλιανοί στους δύο με ένα παιχνίδι λιγότερο αφού έχουν να ταξιδέψουν και στην Πάτμο για το ματς με τον Ξάνθο.

Για να καταφέρουν βέβαια να μείνουν ψηλά πρέπει να κάμψουν την αντίσταση της Δόξα Καρδάμαινας και της Α.Ε Κω οι οποίες μπορεί να μην έχουν υψηλούς στόχους για το υπόλοιπο της χρονιάς ωστόσο στην έδρα τους, θέλουν να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

12:00 η σέντρα στο Νέο στάδιο (Α.Ε Κως – Νικαγόρας) και 15:15 στην Κέφαλο (Δόξα Καρδάμαινας- Ανταγόρας).

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot