«Α1 και Γ’ Εθνική με την βοήθεια τους»

Αύγουστος 03, 2015
jumbo-banner

Τα σχέδια του για τον Ιπποκράτη της επόμενης ημέρας αποκάλυψε με δηλώσεις του στο giafkasports.gr ο πρόεδρος του συλλόγου με αφορμή την δήλωση συμμετοχής του ανδρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική για να προλάβει τις ημερομηνίες. Αλλά μέχρι να φτάσουμε πραγματικά να παίξουμε υπάρχει ακόμη κάποιος δρόμος τον οποίο πρέπει να διανύσουμε. Σήμερα έχω ραντεβού με τις αθλήτριες του γυναικείου και αύριο με τους αθλητές του ανδρικού. Χρειάζεται και η δική τους στήριξη και βοήθεια για να μπορέσουν τα τμήματα να αγωνιστούν σε Α1 και Γ’ Εθνική. Εκτός από όλα αυτά φυσικά, πρέπει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να βρεθούν οι άνθρωποι που θα με πλαισιώσουν σε ένα νέο διοικητικό σχήμα. Πρώτα πρέπει να γίνει αυτό, ίσως και μέχρι την Παρασκευή να ξέρω και μετά θα προχωρήσει ο σχεδιασμός και για τους δύο για να προσπαθήσουμε με χαμηλό μπάτζετ να αγωνιστούμε και σε Α1 και σε Γ’ Εθνική».

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot