Menu

Ζώδια: Τα ερωτικά της εβδομάδας! -Για να δούμε τι θα δούμε...!

Ζώδια: Τα ερωτικά της εβδομάδας! -Για να δούμε τι θα δούμε...!
jumbo-banner

Αγαπητό σύμπαν ένα έχω να σου πω... για μια φορά κάνε την διαφορά και άσε και τα 12 ζώδια να περάσουν καλά! Σταμάτα να τα ταλαιπωρείς άλλο καλοκαίρι έχουμε...!

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Το ταίρι σου θα ανάψει την ζήλεια σου, πιθανότητα χωρίς να φταίει ή να κάνει κάτι σκόπιμα. Μπορεί να πέσει στην αντίληψη σου πως υπάρχει αντίζηλος στο προσκήνιο ή να αισθανθείς πως το ενδιαφέρον του έχει ατονήσει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσεις απέξω τους εγωισμούς και τις επιθετικές τακτικές και να κάτσεις να συζητήσεις ευθέως αυτό που σε προβληματίζει. Μην αφήνεις την ζήλεια να θολώσει την κρίση σου.

Χωρίς σχέση: Πρόσεχε να μην είσαι επιρρεπής σε κολακείες, γιατί μπορεί εύκολα να γίνεις στόχος εξαπάτησης. Είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα ιδιαίτερα κολακευτικό πρόσωπο που θα εντοπίσει το ευαίσθητο σημείο σου και θα το εκμεταλλευτεί για να σε προσεγγίσει και να κερδίσει κάτι από εσένα. Γι’ αυτό πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή ώστε να καταλάβεις έγκαιρα τις προθέσεις του και να αποφύγεις το περιττό δράμα. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση: Μπορεί να προβληματιστείς με την συμπεριφορά του έτερου ήμισυ και να απογοητευτείς, καθώς εκεί που τα πράγματα πηγαίνανε μέλι γάλα, πάλι κάτι παρατηρείς και χαλάει όλο το θέμα. Βέβαια το πρόβλημα μπορεί να ξεκινάει από εσένα, τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Πριν μιλήσεις, βεβαιώσου πως εσύ δεν έχεις παρεξηγήσει κάτι, γιατί το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει αυτό.

Χωρίς σχέση: Θα προβληματιστείς αυτή την εβδομάδα, κυρίως γιατί θα θεωρήσεις πως οι ερωτικές προσδοκίες σου στην παρούσα φάση είναι ανεδαφικές και δύσκολο να εκπληρωθούν. Σίγουρα δε θα πρέπει να απογοητεύεσαι με την οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ατυχία, γιατί είναι προσωρινής φύσεως. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να αναθεωρήσεις τα θέλω σου. Αν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κινήσεις. 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Ίσως πέσει στην αντίληψή σου πως το ταίρι σου αποφεύγει να αναφερθεί με λεπτομέρειες σε ένα θέμα και αυτό θα σου δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες. Βέβαια εσύ δε θα πρέπει να συμπεριφερθείς με ανωριμότητα και να κάνεις πράγματα για να το πικάρεις, αλλά να ρωτήσεις ευθέως τι συμβαίνει. Η κάρτα του Παιδιού σε παροτρύνει να είσαι πιο ευθύς και ειλικρινής απέναντι στο άλλο σου μισό και να μην βρίσκεσαι σε συνεχή καχυποψία.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα του Παιδιού σε ευνοεί στο να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, κοινωνικές αλλά και ερωτικές. Εύκολα γίνεσαι συμπαθής στους άλλους χάρη στον αυθόρμητο, φρέσκο και ανέμελο χαρακτήρα σου. Ωστόσο πρόσεχε να μην φερθείς ανώριμα και επιπόλαια απέναντι σε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα κάνεις και την διώξεις μακριά σου. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, οπότε φέρσου αναλόγως. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Θα σε τυραννάνε κάποιες αμφιβολίες για το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να έχει πέσει στην αντίληψή σου κάτι που δε σου αρέσει ή απλώς θα σε τυραννήσει η καχυποψία σου. Σίγουρα πρέπει να αποφύγεις την γκρίνια και τις σκηνές γιατί σε καλό δε θα σου βγουν. Αντί αυτού, επιστράτευσε την εξυπνάδα σου για να δεις αν συμβαίνει κάτι πίσω από την πλάτη σου και μην αποκαλύπτεις μυστικά θέματα σε τρίτους που αφορούν την σχέση σου.

Χωρίς σχέση: Εκ φύσεως σε διακατέχει μια καχυποψία και δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού κάποιου ατόμου, θα σε προβληματίσουν αφού θα τις θεωρήσεις υπερβολικές και μπορεί να σκεφτείς πως υπάρχει σκοπιμότητα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του και το κίνητρό του, εκτός αν το ένστικτο σου χτυπάει καμπανάκι. Μπορείς με έμμεσο τρόπο, βάζοντας μπρος την εξυπνάδα σου να δεις που ακριβώς το πάει…

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση: Πέρα από την ερωτική χημεία και την οικειότητα, μια σχέση για να προχωρήσει χρειάζεται και την φιλία. Για αυτό και θα προσπαθήσεις να ενισχύσεις τη φιλία με το ταίρι σου με διάφορους τρόπους. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα ενισχύσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Η κάρτα του Σκύλου σε παροτρύνει να κάνετε μαζί πράγματα όπως θα έκανες με τους φίλους σου για να έρθετε πιο κοντά όπως το να δείτε μια ταινία, να κάνετε μαζί μια δραστηριότητα ή να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

Χωρίς σχέση: Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου θα εκδηλώσει το έντονο ερωτικό του ενδιαφέρον, ωστόσο, εσύ δεν χρειάζεται να πιεστείς για να το αποδεχτείς ή να το απορρίψεις. Σίγουρα αυτό σε φέρνει σε μια δύσκολη θέση, αλλά αν νιώθεις το ίδιο από πλευράς σου, μην το αφήσεις απλώς κάνε λίγο υπομονή. Ανάπτυξε μια πιο στενή και φιλική επαφή μαζί του πρώτα έως ότου νιώσεις πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα παραπάνω βήμα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Προτιμάς να εκφράζεις τα συναισθήματα σου με πράξεις, αντί για δηλώσεις, λόγια και εντυπωσιακές κινήσεις. Ωστόσο καλό θα ήταν να εκφράσεις λεκτικά στο ταίρι σου τι νιώθεις, να του κάνεις κάποιο κομπλιμέντο για να το ενθαρρύνεις και να φτιάξεις την διάθεσή του, γιατί πολλές φορές πιστεύει πως το ενδιαφέρον σου έχει σβήσει. Η επικοινωνία είναι ένας βασικός τομέας που χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου για να έρθετε πιο κοντά.

Χωρίς σχέση: Θα ανακατευτείς με πολύ κόσμο αυτή την εβδομάδα και σε μια συγκέντρωση ή εκδήλωση που θα παρευρεθείς, θα κερδίσεις το θαυμασμό ενός προσώπου που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Θα νιώσεις μαζί του πως υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία και αυτό θα είναι που θα σε ωθήσει να το γνωρίσεις καλύτερα. Βέβαια μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου μόνο στα λόγια, αλλά δες στις πράξεις πως θα εξελιχθεί όλο αυτό μεταξύ σας. 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι
Σε σχέση: Μια συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα ανάψει τα αίματα και θα σε φέρει σε δίλημμα. Ίσως αντιμετωπίζεται ένα σοβαρό θέμα πάνω στο οποίο δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση από κοινού ή αντιμετωπίζεται κάποιες αλλαγές που δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε και αυτό προκαλεί γκρίνια. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά, μην βιαστείς να πάρεις μια απόφαση που ναι μεν θα διατηρήσει την ισορροπία μεταξύ σας αλλά κατά βάθος θα σε δυσαρεστεί.

Χωρίς σχέση: Δεν αποκλείεται μιας και είσαι εδώ και καιρό προς αναζήτηση του κατάλληλου ερωτικού συντρόφου να σου αρέσουν εξίσου δύο πρόσωπα και να μην μπορείς να επιλέξεις σε ποιο θα στρέψεις ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σου. Το ξέρεις και εσύ πως το να παίξεις σε διπλό ταμπλό δε θα σου βγει σε καλό, για αυτό θα μείνεις λίγο σε απόσταση και με τον τρόπο σου θα τεστάρεις αυτά τα άτομα για να δεις ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή δίνει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό και να τονώσετε το πάθος σας. Η αλήθεια είναι πως θα υπάρχει ένα πολύ ερωτικό κλίμα, που φυσικά εσύ δε θα αφήσεις να πάει χαμένο και θα κάνεις τα πάντα για να περάσεις μια αξέχαστη εβδομάδα με το ταίρι σου. Ωστόσο να ξέρεις πως το σεξ δεν είναι η πανάκεια στα υπόλοιπα προβλήματα που κλονίζουν την σχέση σου, για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις και άλλα πράγματα πέρα από το να τονώσεις το κρεβάτι σας.

Χωρίς σχέση: Ίσως σε απασχολεί ένα πρόσωπο που γνώρισες τον χειμώνα, αλλά δεν έχει εξελιχτεί ακόμη κάτι μεταξύ σας. Θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του αλλά παρότι έχεις δοκιμάσει διάφορους έμμεσους τρόπους, δεν έχεις δεις φως. Η συμβουλή ενός μεγαλύτερου προσώπου σε ηλικία θα σε βοηθήσει αρκετά στο θέμα αυτό οπότε μην την αγνοήσεις. Επίσης, αν θέλεις να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει σκοπό, ίσως είναι καλύτερα να μιλήσεις με ειλικρίνεια. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Θα διεκδικήσεις ένα νέο ξεκίνημα στο δεσμό σου ή αυτό το νέο ξεκίνημα ωθείται από κάποιες αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου ή στην ζωή του έτερου ήμισυ. Επειδή η ανάγκη σου να σπάσεις τα καθιερωμένα και να κάνεις κάτι διαφορετικό θα είναι έντονη, δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου να πάτε κάπου οι δύο σας για να περάσετε καλά και να αλλάξετε παραστάσεις. Πιθανότατα αυτό να συμβεί, έστω και κάπου κοντά, αν δεν έχετε το χρόνο να πάτε για περισσότερο και θα περάσετε πολύ όμορφα.

Χωρίς σχέση: Με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που ενισχύει η ενέργεια της κάρτας του Ιππέα, βάζεις μπρος τα σχέδια σου για να κατακτήσεις όσα επιθυμείς στον ερωτικό τομέα. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, θα το διεκδικήσεις ανοιχτά και χωρίς αναστολές, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα νέο φλερτ που θα σε ενθουσιάσει. Τέλος μπορεί να σου γίνει κάποια πρόταση στα ερωτικά σου στην οποία δε θα μπορέσεις να αρνηθείς.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση: Συνειδητοποιείς πως έχεις περιοριστεί αρκετά στη σχέση σου, αφού νιώθεις πως αυτά που δίνεις είναι περισσότερα από αυτά που παίρνεις. Πέρα από αυτό έχεις κάνει έκπτωση στις ανάγκες σου, πράγμα που σου γυρνάει μπούμερανγκ, άσχετα αν διατηρείται μια ηρεμία μεταξύ σας. Έτσι λοιπόν θα αποφασίσεις να αποτινάξεις αυτή την δυσαρέσκεια και να μιλήσεις τελείως ξεκάθαρα στο ταίρι σου για όλα αυτά. Θα βάλεις νέα όρια, που μπορεί το ταίρι σου να μην δεχτεί αρχικά, εσύ όμως θα επιμείνεις.

Χωρίς σχέση: Καταλαβαίνεις πως τα πρέπει και τα μη έχουν στοιχειώσει την ερωτική σου ζωή και εμποδίζουν τις θετικές αλλαγές. Έχεις βαρεθεί αυτή την κατάσταση, κυρίως έχει μπουχτίσει, για αυτό και θα αλλάξεις δραστικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια άτομα και καταστάσεις. Μπορεί οι γύρω σου να θεωρούν πως κάνεις του κεφαλιού σου και αυτό θα το πληρώσεις, εσύ όμως όταν θέλεις κάτι, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει παρά μόνο τα πρέπει και τα μη σου. Πλέον ούτε αυτά μπορούν!

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναιoΚήπος
Σε σχέση: Θα αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με το ταίρι σου, επειδή σου έχει επισημάνει επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα πως το έχεις παραμελήσει. Φυσικά θα θέλεις να επανορθώσεις για αυτό, αλλά και να προλάβεις την μελλοντική γκρίνια. Θα κάνετε περισσότερες βραδινές εξόδους μαζί, πηγαίνοντας σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί για να ξεκολλήσετε από την ρουτίνα και θα επιδοθείτε σε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν.

Χωρίς σχέση: Δε θα αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις προτάσεις από φίλους ή γνωστούς για να βγεις αρκετά αυτή την εβδομάδα. Σε μια εκδήλωση που θα παρευρεθείς ή έξω σε χώρο διασκέδασης, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί πολύ σύντομα σε ερωτική σχέση. Θα υπάρξει έντονη και αμοιβαία έλξη από την αρχή, κυρίως αυτό που θα σε μαγνητίσει στο πρόσωπο είναι η εξυπνάδα του και ο κοινωνικός του χαρακτήρας. Ο κήπος προμηνύει πως αυτή η γνωριμία έχει λαμπρές προοπτικές.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Ένα θέμα στην εργασία σου είναι πιθανό να σου χαλάσει την διάθεση, αλλά δεν αξίζει να χαλάσεις την εβδομάδα σου με δυσάρεστες σκέψεις και άγχος. Μοιράσου με το ταίρι σου οτιδήποτε σε απασχολεί, θα σε βοηθήσει να βρεις μια λύση αλλά και να δεις την θετική πλευρά του. Η σεξουαλική σου διάθεση μπορεί να είναι πεσμένη εξαιτίας αυτού, όμως να ξέρεις το σεξ θα μπορούσε να σε τονώσει, για αυτό μην αφήνεις τίποτα να επηρεάζει τον δεσμό σου.

Χωρίς σχέση: Θα θελήσεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, όμως καλό θα ήταν να μην αγνοήσεις την διαίσθησή σου, γιατί ενώ μπορεί να ενδιαφέρεται για εσένα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμήγια να στο δείξει. Οπότε αν αμφιβάλλεις μέσα σου για το αν πρέπει να κάνεις το βήμα ή όχι, καλύτερα να μην το κάνεις τώρα. Μην αφήνεις τον προβληματισμό να σε αποσπάσει από άλλες χαρές στη ζωή σου. Όλα θα συμβούν όταν έρθει ο σωστός χρόνος, κάνε λίγο υπομονή. 

astropedia.gr

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα θέματα σαν αυτά κάνε κλικ εδώ!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή