Menu

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 22/08 έως 28/08

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 22/08 έως 28/08
jumbo-banner

Και αν όλα δεν σου πήγαν καλά την εβδομάδα που σου πέρασε, πάρε μια ιδέα για την επόμενη που έρχεται... think possitive και ανανεώσου!

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση:Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετικά περίεργη από την άποψη ότι λόγω διαφόρων καταστάσεων αναμένεται να αποπροσανατολιστείς από τη σχέση σουκαι τις ανάγκες της. Προσπάθησε να περιορίσεις όσο το δυνατόν τον παρορμητισμό και την εριστικότητα σου προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες ούτε θέλεις και για τις οποίες δε θα έχεις την σιγουριά του αποτελέσματος. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, αλλά καλύτερα προσπάθησε πρώτα με τον λόγο.

Χωρίς σχέση: Για τους εκτός σχέσης Κριούς η εβδομάδα αυτή παρουσιάζει κάποιες ευκαιρίες τις οποίες μπορείς να αξιοποιήσεις αποκλειστικά και μόνο για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Αν μάλιστα είσαι σε φάση που απλά θέλεις κάτι για να ανέβεις ψυχολογικά και χωρίς πολλές-πολλές δεσμεύσεις, τότε αυτή είναι η τυχερή σου εβδομάδα. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Ένα δώρο ή μια ευχάριστη έκπληξη από το άλλο σου μισό πρόκειται να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην εβδομάδα σου. Φρόντισε να ανταποδώσεις αυτό το ευχάριστο ξάφνιασμα, γιατί εκεί κρύβεται το μυστικό για να αναζωογονήσεις την σχέσης σου και να περάσεις με το ταίρι σου ένα γοητευτικό και τρυφερό διάστημα.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και αυτό γιατί σου δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είτε γιατί εσύ το επιλέγεις και ανοίγεσαι περισσότερο σε νέα πρόσωπα είτε γιατί οι συνθήκες τα φέρνουν έτσι ώστε να χρειαστεί να κάνεις νέες επαφές. Μέσα από αυτή την ανανέωση κρύβεται μια γνωριμία που ανοίγει το δρόμο προς την ευτυχία.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Ειδικά αυτή την εβδομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα που σε περιβάλλουν και ενδεχομένως να σου δίνουν συμβουλές οι οποίες τελικά μπορεί να αποδειχτούν ολέθριες για τη σχέση σου. Η λύση για κάθε πρόβλημα βρίσκεται μέσα από τη συζήτηση με τον άνθρωπο σου και μόνο με αυτόν. Μπορεί να μην το νομίζεις, να μην έχει δοθεί αφορμή για να πάει το μυαλό σου ή να βλέπεις τα πράγματα πάντα θετικά, αλλά κάποιος στον περίγυρό σου σε ζηλεύει εσένα και την σχέση που έχεις.

Χωρίς σχέση: Αυτές τις ημέρες σου δίνονται οι ευκαιρίες για κάτι καινούργιο στον αισθηματικό τομέα. Βασίσου μόνο στις δικές σου επικοινωνιακές δυνατότητες όμως και στην δική σου γοητεία και αυτοπεποίθηση και να αποφύγεις τις μεσολαβήσεις τρίτων που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθη. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση: Η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις προτεραιότητες με σκοπό να εξισορροπήσειςκαι να ανανεώσεις την σχέση σου είναι εδώ. Επιστράτευσε τον ρομαντισμό σου και την γοητεία σου και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου αφήνοντας το ένστικτο σας ελεύθερο να σας παρασύρει και να σας συνεπάρει..

Χωρίς σχέση:Η εβδομάδα αυτή προμηνύεται ιδανική για κάποια ταξίδια ή κάποιες μικρές αποδράσεις. Μην αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, διότι μια καινούργια γνωριμία σε περιμένει, κάπου λίγο παραπέρα από την σταθερή σου και καθημερινή βάση. Άφησε το μυαλό σου να ταξιδέψει και μην βάζεις εμπόδια με την σκέψη σου. Όλα παίζουν αυτή την εβδομάδα. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση: Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση συνίσταται γι’ αυτή την εβδομάδα. Αναμένονται συγκρούσεις και μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Απόφυγε να εκφραστείς και να μιλήσεις με λόγια που υπάρχει η πιθανότητα αργότερα να μετανοιώσεις. Μερικές φορές το ταίρι σου φαίνεται να μην σε καταλαβαίνει, αλλά αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Σκέψου μήπως δεν μπορεί να σε καταλάβει απλά γιατί οι λέξεις δεν είναι οι σωστές.

Χωρίς σχέση: Το σκηνικό της εβδομάδας σου αποτελείται από εμπόδια που προς το παρόν λειτουργούν στην δυνατότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ήνα έχεις την επανασύνδεση που επιθυμείς. Εάν καταφέρεις να κάνει λίγη υπομονή ακόμη και να πάρεις τον χρόνο σου για να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα σου ξεκάθαρα και στρατηγικά. 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος
Σε σχέση: Έντονες εκδηλώσεις ζήλιας και επεισοδιακές καταστάσεις αποτελούν το σκηνικό αυτής της εβδομάδας. Ο περιορισμός της γκρίνιας και των υπερβολών απέναντι στο ταίρι, θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη γρήγορη αποκλιμάκωση της κατάστασης. Θα χρειαστεί να φροντίσεις να μην επιμένεις σε κάποια πράγματα, ακόμη και αν ξέρεις ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου και να κινηθείς με διπλωματία.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα η μοναξιά πιθανόν να γίνει πιο αισθητή. Φρόντισε να έχεις γύρω σου άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν και βάλε άτομα στη ζωή σου που θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφάλεια κοντά τους. Χρειάζεσαι υποστήριξη, βοήθεια και κατανόηση και αυτό είναι το ζητούμενο αυτών των ημερών και τίποτε άλλο. 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Άστρο
Σε σχέση: Η βελτίωση της σχέσης σου μέσα από την έντονη δραστηριότητα είναι κάτι που την εβδομάδα αυτή θα σε οδηγήσει στην εξασφάλιση της ομαλής κοινής πορείας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί κοινά πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα ενισχύσουν την σύνδεση σας.

Χωρίς σχέση:
Η ανανέωση του κύκλου των γνωριμιών σου και η αναθέρμανση παλιών γνωριμιών κρύβει ευχάριστες εξελίξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα μιας σχέσης. Φυσικά πάντα με τα σωστά κριτήρια γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Αυτές τις μέρες όμως οι συνθήκες είναι σαφώς πιο βατές και οι ευκαιρίες περισσότερες. 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν περιθώρια και ευκαιρίες βελτίωσης και αναζωογόνησης της σχέσης σου, αρκεί να μην αφήσεις τις εκρήξεις ζήλιας να σε πηγαίνουν σε άλλα επίπεδα. Ξέρεις τι θέλεις, πες το ήρεμα και ξεκάθαρα.

Χωρίς σχέση: Το κλίμα αυτής της εβδομάδας είναι εξαιρετικά θετικό. Η ευτυχία που θα διαρκέσει είναι στο δρόμο σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις τα άτομα που υπόσχονται πολλά με σκοπό να σε εντυπωσιάσουν. Ρώτα ανοιχτά και πέρνα τους όλους από τεστάρισμα. Ο καλύτερος θα σε κερδίσει. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση: Ο υπερβολικός αυθορμητισμός υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις και ακραίες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα. Το να προκαλείς συνέχεια την ζήλια του συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα και όχι στην αυτοεπιβεβαίωση που ψάχνεις.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα κρύβει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν στο να φύγεις από το παρελθόν και να ανοίξεις φτερά για το μέλλον.Φρόντισε μόνο να βεβαιωθείς ότι ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στα κριτήρια που έχεις εσύ για μια σχέση ή για μια αξιοπρεπή γνωριμία..

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Ένα χαρούμενο ταξίδι ή μια εκδρομή μέσα στις επόμενες ημέρες θα ευνοήσει ιδιαίτερα τη σχέση σου και μάλιστα ο έντονος ερωτισμός θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου.

Χωρίς σχέση: Μια έντονη γνωριμία παρουσιάζεται που θα σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα. Ανατροπή λοιπόν και μάλιστα ιδιαίτερα θετική. 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις την αυτοκριτική σου σε ό,τι αφορά τη σχέση σου και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, είτε είναι θετικές είτε είναι αρνητικές. Ζύγισε όμως προσεκτικά όποια απόφαση κι αν πάρεις.

Χωρίς σχέση: Εβδομάδα έντονων σκέψεων για σένα και ειδικότερα για το πώς ακριβώς θα πορευτείς. Αποβάλλεις τα κατάλοιπα του παρελθόντος και το αφήνεις εντελώς πίσω σου, ανοίγοντας τα φτερά σου στο μέλλον. 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση: Έχεις στα χέρια σου την δυνατότητα να κάνεις την σχέση σου ακόμα πιο δυνατή και σταθερή. Αρχικά ο καλύτερος τρόπος είναι να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου κάνοντας μαζί πράγματα που βοηθάνε την σχέση να ριζώσει.

Χωρίς σχέση: Μια καινούργια γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης σε μια όμορφη και υγιή σχέση, βρίσκεται πολύ κοντά. Αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα. 

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή