Menu

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 08/08 έως 14/08

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 08/08 έως 14/08
jumbo-banner

Και αν μπορεί να βοηθήσει το σύμπαν και πιο συγκεκριμένα τα ζώδια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στα ζώδια ας το κάνει...!

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα εξετάσεις με προσοχή αν ο σύντροφός σου είναι άξιος της καρδιάς σου και αν αξίζει να αγωνιστείς για μια ισότιμη και αρμονική σχέση, διαφορετικά το τέλος είναι πολύ καλύτερο από το να κάθεσαι να ανησυχείς διαρκώς και να υποφέρεις. Από την άλλη ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να συνδεθείς μαζί του σε βαθύτερο επίπεδο ψυχής αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αποβάλλεις ανασφάλειες του παρελθόντος και να προσεγγίσεις τη σχέση σου μέσα από ένα νέο πρίσμα. Ίσως υπάρχει ένα εξωτερικό εμπόδιο που πρέπει να προσπεράσεις για να ισχυροποιήσεις τη σχέση σου. Να θυμάσαι πως εσύ είσαι υπεύθυνη για την ευτυχία σου!

Χωρίς σχέση: Η κάρτα του Σταυρού προμηνύει το κλείσιμο ενός συναισθηματικού κεφαλαίου στη ζωή σου και μιλά για νέα ξεκινήματα. Ίσως πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου να αναπολεί καλές στιγμές του ερωτικού σου παρελθόντος και να μελαγχολεί. Πρέπει να μην αφήσεις τον εαυτό σου να βουλιάξει μέσα στην απελπισία, ό,τι έγινε, έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορεί ακόμη να μην έχεις ξεπεράσει κάποιον χωρισμό και οι νέες γνωριμίες που κάνεις να μην σε ενθουσιάζουν ή να μην προχωρούν. Κάνε λίγο υπομονή και ασχολήσου με τις πληγές σου, κάνε τους απολογισμούς σου, ξεκαθάρισε την καρδιά σου. Φρόντισε όμως να μείνεις μακριά από άτομα και καταστάσεις που σου απομυζούν ενέργεια και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση: Καλείσαι να κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμό σου και να εντοπίσεις ποια είναι αυτή η αλλαγή που θα κάνει την διαφορά. Κάτι πρέπει να κατεδαφιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Προσπάθησε να καταγράψεις όλες τις συνήθειες σου και τις άμυνες σου που σαμποτάρουν την ευτυχία στο δεσμό σου. Ενώ μπορεί να είσαι σε σχέση, ίσως αισθάνεσαι μοναξιά και πως ο σύντροφός σου δε σε καταλαβαίνει ή πολλά έχουν μπει ανάμεσα σας. Όλα αυτά σε έχουν ρίξει ψυχολογικά όμως πρέπει να βρεις την δύναμη να τα αντιμετωπίσεις και να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα βολιδοσκοπείς τα κίνητρα και τις επιθυμίες σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αναγκαίο είναι να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να μην εναποθέτεις πλέον τις ελπίδες σου σε καταστάσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν. Ίσως είσαι απογοητευμένη από μια νέα γνωριμία που δεν προχώρησε ή μια σχέση που έληξε άδοξα. Όμως να θυμάσαι κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή. Μην φοβάσαι τις αλλαγές λοιπόν και άνοιξε χώρο στη ζωή σου για να υποδεχθείς μια νέα αγάπη! 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση: Θέματα ισχύος και ελέγχου αναδύονται στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα και ταρακουνούν το δεσμό σου. Επίσης δεν αποκλείεται κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή ένας από τους γονείς σου να αναμιγνύεται στη σχέση σου με αρνητικές συνέπειες και πρέπει να φροντίσεις να σταματήσει να συμβαίνει αυτό. Από την άλλη ίσως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τον τρόπο σου και ο σύντροφός σου να επαναστατεί. Για να μπορέσεις να διασφαλίσεις την σταθερότητα και την εξέλιξη της σχέσης σου, απαιτείται να αναθεωρήσεις τη συμπεριφορά σου και ελέγξεις την αυταρχικότητα και κτητικότητά σου.

Χωρίς σχέση: Οι πεποιθήσεις σου για την αγάπη και τις σχέσεις θα δεχθούν αλλαγές. Θα βρεθείς να σε διακατέχουν έντονες συναισθηματικές σκέψεις ενώ δεν αποκλείεται να αναλογίζεσαι έντονα το παρελθόν, τι κέρδισες και τι έχασες. Αναγνωρίζοντας τα λάθη σου και ξεκαθαρίζοντας τι θέλεις, ετοιμάζεσαι να μπεις αποφασιστικά στο παιχνίδι του έρωτα και να διεκδικήσει όλα όσα σου αξίζουν. Από την άλλη μπορεί ήδη να ενδιαφέρεσαι για κάποιον, αλλά να καταπιέζεις τα συναισθήματα σου με αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σου. Καταλαβαίνεις πως αυτό δε σε οδηγεί πουθενά και αποφασίζεις να τα παίξεις όλα για όλα.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Προβληματίζεται για την εξέλιξη της σχέσης σου, καθώς επικρατεί ασάφεια εξαιτίας μιας αρνητικής κατάστασης που κλόνισε την εμπιστοσύνη και την σταθερότητα, όμως αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαντήσεις που θες. Τα Πουλιά δίνουν νέο αέρα στην επικοινωνία με το άλλο σου μισό και ενισχύουν το διάλογο και τα ξεκαθαρίσματα. Για αυτό λοιπόν μην διστάσεις να μιλήσεις ξεκάθαρα χωρίς υπαινιγμούς για όλα αυτά που σε απασχολούν. Οι απαντήσεις θα σε δικαιώσουν και θα διώξουν κάθε σου αμφιβολία.

Χωρίς σχέση: Είσαι πιο επικοινωνιακή, εξωστρεφής και ευδιάθετη αυτή την εβδομάδα! Η ευγλωττία σου και η αυτοπεποίθηση σου θα σε καθιστούν ιδιαίτερα επιθυμητή στο αντίθετο φύλο και θα απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι χωρίς απαραίτητα να δεσμευτείς. Μέσα από συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες θα μπορέσεις να θεραπεύσεις αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος και να αναθεωρήσεις τις αντιλήψεις σου για τον έρωτα, την αγάπη και τις σχέσεις. Ένας νέος έρωτας που θα έχεις ως βασικό συστατικό την επικοινωνιακή συμβατότητα θα φέρει αλλαγή στις αντιλήψεις σου για τον έρωτα και τις σχέσεις. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα ξαναμπαίνεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, έπειτα από μια περίοδο απομάκρυνσης και παγώματος. Ο ερωτισμός και η στοργή θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην αναζωπύρωση της σεξουαλικής σπίθας στο δεσμό σου. Θα περάσεις περισσότερο χρόνο τώρα με το ταίρι σου και θα κάνετε πράγματα μαζί που θα ενισχύσουν το δεσμό σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ερωτευμένοι όπως στην αρχή. Δεν φοβάσαι να εξωτερικεύσεις όλα όσα αισθάνεσαι, να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου και να ζήσεις τον έρωτα εδώ και τώρα, χωρίς να βασανίζεσαι συνεχώς για το μέλλον.

Χωρίς σχέση: Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, ο έρωτας αναγεννιέται και μπαίνει στη ζωή σου εντελώς αναπάντεχα και ξαφνικά. Η μοναξιά γίνεται παρελθόν. Θα αισθάνεσαι πιο αποφασισμένη για το τι θέλεις στον έρωτα και πως θα βάλεις τις βάσεις για να το πετύχεις και από την άλλη η ερωτική διάθεση σου θα είναι τονισμένη και θα είσαι πιο διεκδικητική στο ερωτικό παιχνίδι. Νέοι θαυμαστές εμφανίζονται στο προσκήνιο και κάποιος από αυτούς θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Αυτή την εβδομάδα ξεκινάς μια νέα ερωτική κατάσταση που θα φέρει ευτυχία στη ζωή σου! 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση: Αλλαγές που θα ξεμπλοκάρουν την πορεία του δεσμού σου προμηνύει αυτή η εβδομάδα! Μέσα από συζητήσεις και αποφάσεις, προχωράς μπροστά και υποδέχεσαι μια νέα περίοδο που θα μπορέσεις να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι πραγματικότητα. Αν είχες αποστασιοποιηθεί με το ταίρι σου λόγω προβλημάτων, θα μπορέσεις και πάλι να πας κοντά σου, να λύσετε τις διαφορές σας και να προσπαθήσετε από κοινού για καλύτερες συνθήκες και ισορροπίες. Δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που αφορούν μια συγκατοίκηση, αλλαγή κατοικίας, απόκτηση απογόνου ή επισημοποίηση δεσμού.

Χωρίς σχέση: Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή και να αποχαιρετίσεις την μοναξιά. Αφήνεις πίσω σου το οδυνηρό παρελθόν και υποδέχεσαι μια νέα αρχή που θα σε γεμίσει συναισθηματικά, ψυχικά και πνευματικά. Μια νέα γνωριμία θα χρωματίσει ευχάριστα την καθημερινότητά σου και θα αποτελέσει το κατάλληλο κίνητρο για να ξεχάσεις προδοσίες, απώλειες και να ανοίξεις πάλι την καρδιά σου. Αν δεν βρεις τη δύναμη να προχωρήσεις μπροστά και επιλέξεις να ασχοληθείς με τελειωμένες καταστάσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πυροδοτήσεις τα αρνητικά συναισθήματα. Μην φοβάσαι την αλλαγή! 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Τρυφερές συναισθηματικές εκδηλώσεις, αγκαλιές και όμορφα λόγια που θα προέρχονται από τα βάθη της καρδιάς του αγαπημένο σου, θα σε κάνουν να ξεχάσεις ό,τι σε έχει στεναχωρήσει και να εστιάσεις στην θετική πλευρά της σχέσης σου αλλά και της προσωπικότητας του συντρόφου σου. Απολαμβάνεται μαζί όμορφες στιγμές και κάνετε πράγματα που σας φέρνουν πιο κοντά και ενδυναμώνουν τα συναισθήματά σας. Ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και κάποιο δώρο, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, σε θέλουν να αισθάνεσαι μοναδική και αξιαγάπητη! Μια εξαιρετική εβδομάδα που ευνοεί το δεσμό σου και θερμαίνει τα συναισθήματα, τον ρομαντισμό και την αγάπη!

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο καθώς η αυτοπεποίθηση και η κοινωνικότητά σου είναι τονισμένες! Ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και φροντίζεις να αισθάνεσαι κάθε στιγμή όμορφα με τον εαυτό σου! Το φλερτ θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα και θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την διάθεση σου. Μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα. Ακούς κομπλιμέντα, επιβραβεύσεις και λόγια αγάπης. Νέοι θαυμαστές εμφανίζονται στο προσκήνιο και κάποιος από αυτός πιθανόν να σου κάνει το κλικ και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση! 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση: Σου αποκαλύπτονται αυτή την εβδομάδα σημαντικές πληροφορίες που θα φωτίσουν σκοτεινά σημεία της σχέσης σου. Ίσως εσύ αποκτήσεις μια βαθύτερη αντίληψη των ανασφαλειών και των φόβων σου που εμποδίζουν την οικειότητα και την εμπιστοσύνη με το άλλο σου μισό, πράγμα που θα συμβάλλει στην καλυτέρευση της σχέσης σου μαζί του. Από την άλλη, θα βρεθείς να μοιράζεσαι άκρως προσωπικές και μυστικές σκέψεις με τον σύντροφο σου και να ανακαλύπτεις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς του που θα ενισχύσουν την κατανόηση και θα σας φέρουν πιο κοντά. Τέλος, αν κρατούσες κάποιο μυστικό που βάραινε την ψυχή σου, τώρα θα μπορέσεις να το εκμυστηρευτείς στον αγαπημένο σου και να νιώσεις ανακούφιση.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι θέλεις από την αγάπη και από έναν σύντροφο. Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις μια σχέση που να έχει βάθος συναισθημάτων, γι αυτό και δύσκολα θα ενδώσεις σε περιπέτειες ή επιπόλαιες καταστάσεις. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψεις το ενδιαφέρον σου αλλά να περιμένεις να δεις τα κατάλληλα σημάδια. Προσπάθησε να τον ψυχολογήσεις και βάλε μπρος το ερευνητικό σου μυαλό για να ανακαλύψεις τα πάντα για τη ζωή του. Επεξεργάσου με προσοχή τα γεγονότα και τις πληροφορίες που παίρνεις για να καταλάβεις αν είναι κατάλληλος ή ακατάλληλος για σένα. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου που αιτία θα είναι η υπερβολική σου αντίδραση σε κάποια πράγματα και ίσως η ανάγκη σου να γίνουν κάποια πράγματα με τον τρόπο σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις για περισσότερη αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου και να μην φέρεσαι ατομιστικά αλλά να δέχεσαι και τις προτάσεις ή πρωτοβουλίες του συντρόφου σου, διαφορετικά οι διαμάχες θα γίνουν καθημερινότητα και το καλό κλίμα ίσως χαλάσει ανεπιστρεπτί. Αντιθέτως, η ενέργεια αυτής της εβδομάδος θα συντελέσει θετικά στον τομέα του σεξ, όπου θα παρατηρηθεί έντονη δραστηριότητα, πάθος και αισθησιασμός!

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε μια αμφιταλάντευση στα αισθηματικά σου. Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει το φλερτ, την περιπέτεια και την ελευθερία και το άλλο θέλει σταθερότητα και αποκλειστικότητα, με αποτέλεσμα τα σήματα που στέλνεις προς τα έξω να είναι πολύ συγκεχυμένα. Ευκαιρία για ένα νέο φλερτ που θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος θα παρουσιαστεί,, αλλά αν νιώσεις πως θέλεις κάτι παραπάνω από ένα φλερτ, πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χωρίς φόβο για δέσμευση. Να φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου απέναντι στο άλλο πρόσωπο και να αποφύγεις την διφορούμενη στάση που μόνο αρνητικές εντυπώσεις θα μπορούσε να δώσει. 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση: Η κάρτα της Σελήνης φέρνει κάποια παλιά ερωτικά θέματα στην επιφάνεια που μπορεί να κλονίσουν την ισορροπία και την εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Θα ασχοληθείς με ένα παλιό ζήτημα που ταρακούνησε το δεσμό σου και θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την άρνηση και να αντιμετωπίσεις τα πιο βαθιά συναισθήματα σου. Μην προσκολλάσαι σε όσα έγιναν στο παρελθόν, μην μεμψιμοιρείς για όλα όσα δεν έγιναν και δώσε την προσοχή σου στο παρόν. Αναζήτησε λύσεις, μίλα ανοιχτά με τον σύντροφο σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πετύχει την πολυπόθητη συναισθηματική ισορροπία και θα μπορέσεις να δεις την συνολική εικόνα των πραγμάτων.

Χωρίς σχέση: Ανασφάλειες, φόβοι και καταπιεσμένα συναισθήματα αναδύονται στην επιφάνεια και σε φέρνουν αντιμέτωπη με όλα όσα το προηγούμενο διάστημα κουκούλωσες και απέφυγες να λύσεις. Μια νέα γνωριμία σε προβληματίζει και σε έχει συγχύσει αλλά κατά πάσα πιθανότητα εσύ είσαι που τα παίρνεις λίγο εις μετρητοίς τα πράγματα και υπερβάλλεις. Μια συνάντηση με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, μπορεί να σε αναστατώσει και να σε γυρίσει στα παλιά. Ίσως ένας πρώην κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση, σου στείλει μήνυμα ή σε κάνει add σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο (πχ. Facebook). Σκέψου τα υπέρ και τα κατά πριν δώσεις νέα ευκαιρία. 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική σε όσα λες ή γράφεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα. Ένα σχόλιο που μπορεί να μεταφραστεί λάθος από τον σύντροφο σου ή να του περάσεις άθελα σου λάθος μηνύματα για τις προθέσεις σου και του ανάψεις αμφιβολίες. Σε δεύτερο επίπεδο, να είσαι προσεκτική σε ποιους μιλάς για τα αισθηματικά σου, κάποιοι καλοθελητές ίσως είναι η αιτία για να παρεξηγηθείς με το άλλο σου μισό. Κατά τα άλλα θα είναι μια καλή εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και θα σου δώσει την δυνατότητα να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, με λίγη προσπάθεια και επιμονή από πλευράς σου.

Χωρίς σχέση: Η ερωτική επικοινωνία παίρνει φωτιά αυτή την εβδομάδα! Πικάντικες συζητήσεις, φλερτ, τηλεφωνήματα και τετ α τετ θα δώσουν άλλο αέρα στην καθημερινότητά σου. Γενικότερα θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα σε νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή μπορεί να ερωτευθείς κάποιον μέσα από τηλεφωνική συνομιλία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται κάποιος πρώην να σου στείλει μήνυμα ή να αρχίσετε να μιλάτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Εσύ θα απολαύσεις όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, αλλά φρόντισε να μην μπλέξεις τα πράγματα και να προσέχεις τι λες για να μην σου γυρίσουν μπούμερανγκ τα λόγια σου αργότερα. 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση: Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι στα ύψη και θα διακατέχεσαι από μια γενναιόδωρη, ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα δημιουργήσει θετική ενέργεια στη σχέση σου! Αρχίζεις και βλέπεις πιο θερμά το κοινό μέλλον σας και αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να ζήσει τον έρωτα με το άλλο σου μισό όπως επιθυμεί η καρδιά σου. Μπορεί να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ή να κάνετε μια μονοήμερη εξόρμηση για να χαλαρώσετε και να περάσετε περισσότερο χρόνο μόνοι σας. Αν είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως, ετοιμάσου για μια αναπάντεχη συνάντηση με το άλλο σου μισό! Ίσως να ανακοινωθεί μια μετακόμιση που θα διαλύσει τον περιορισμό της απόστασης και σε φέρει πιο κοντά του!

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά για κάποιον που είναι τελείως διαφορετικός από εσένα, ή δεν είναι του τύπου σου ή προέρχεται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο! Μπορεί να γνωρίσεις τον νέο έρωτα κατά την διάρκεια ταξιδιού ή εκείνος να έχει έρθει από ένα μακρινό μέρος. Η αντίληψη σου για την αγάπη θα αλλάξει και θα εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα θα τολμήσεις να πάρεις ρίσκο στην αγάπη και να ενεργήσεις σύμφωνα με τις επιταγές της καρδιάς σου. Αφήνεις του δισταγμούς που προέρχονται από το φόβο απόρριψης και παραδίνεσαι στην περιπέτεια, στο πάθος και στην μη προβλεψιμότητα του έρωτα.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή