Menu

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 04/07 έως 10/07

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 04/07 έως 10/07
jumbo-banner

Με σχέση ή χωρίς δεν έχει σημασία, να περνάμε καλά είναι το πιο βασικό και να μας έρχονται όλα έτσι όπως θα θέλουμε να έρθουν...!

Καλή εβδομάδα είπαμε;

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσει καθαρά στα ερωτικά σου.Τον πρώτο λόγο έχει η σχέση σου ή ο γάμος σου αυτές τις ημέρες και η κάρτα με την Βέρα σου δείχνει ότι θα περάσεις πολλές καλές και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.Ο γάμος σου θα πάει προς το καλύτερο ή η σχέση σου θα περάσει σε μια πιο επίσημη κατάσταση.Εσύ που έχεις σχέση σοβαρή να ξέρεις ότι μια πρόταση γάμου θα σε κάνει να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα Βέρα σου δίνει εύνοια στην εβδομάδα σου γιατί πρόσωπο με το οποίοείχες κάποιο φλερτ θα σου κάνει πρόταση να δημιουργήσετε μια σχέση κανονική και θα πάψει πλέον η περίοδος της μοναξιάς. Θα ξεκινήσεις μια νέα σχέση και μια ευχάριστη κατάσταση με έντονα συναισθήματα όπως πληρότητα και ασφάλεια κατι που σου έλειπε εδώ και καιρό! 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Έρχονταιπολύ όμορφες στιγμέςαυτή την εβδομάδα για εσένα και το ταίρι σου, το οποίο θα σου εκδηλώσειπολύ έντονα τα συναισθήματα που έχει για εσένα και θα περάσετε μια όμορφη εβδομάδα. Το ταίρι σου θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και υποστήριξη σε ό,τι και να σε απασχολεί θα σου δείξει ότι είναι δίπλα σου.Λόγια ευχάριστα θα ειπωθούν μεταξύ σας και θα περάσετε ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές.

Χωρίς σχέση: Ετοιμάσου να παρασυρθείς σε μια έντονη περιπέτεια με ένα πρόσωπο που θα σου διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις στο έπακρον! Θα γεμίσεις ελπίδα ότι αυτή η θυελλώδης κατάσταση θα προχωρήσει σε σχέση.Αυτό όμως ίσως είναι πολύ μελλοντικό γιατί στο τώρα επικρατεί αρχικά έντονα το πάθος.Ζήσε τις όμορφες στιγμές, είναι ευκαιρία να νιώσεις πολύ καλά και μην μπλοκάρεις το μυαλό σου για το τι θα φέρει το μέλλον. 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση: Η κάρτα Κήπος σου χαρίζει μια εβδομάδα με το ταίρι σου με ευχάριστες διασκεδάσεις που θα περάσετε από κοινού σε κάποια γιορτή η σε κάποιο παραλιακό μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και δίνεις στο ταίρι σου να νιώσει την αγάπη και όλη την θετική σου ενέργεια με τέτοιο τρόπο ώστε να δεις ανανέωση στην σχέση σου η στο γάμο σου με πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Χωρίς σχέση: Ετοιμάσου να βγειςαπό το σπίτι.Σήκω επάνω και ζήσε τις όμορφες στιγμές που θα βιώσεις με ένα νέο πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσα σε χώρο διασκέδασης.Τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά γιατί θα σε προσκαλέσουν να πας και ένα κοντινό ταξιδάκι με φίλους στο οποίο και εκεί έχεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.Το έντονο ερωτικό φλερτ δεν θα λείψει καθόλου ούτεκαι οι έντονες ερωτικές στιγμές. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα έχεις λίγο γκρινιάρικη διάθεση λόγω κάποιων θεμάτων που προκύπτουν από την εργασία σου και όλο αυτο επηρεάζει εσένα στην ερωτική σου διάθεση αλλά επηρεάζει και με την σειρά του το ταίρι σου. Συνιστάται ηρεμία και χαλάρωση,είναι όντως μια δύσκολη εβδομάδα αλλά εάν διαχωρίσεις το επαγγελματικό σου από το ερωτικό σου, τότε θα καταφέρεις να ζήσεις πιο όμορφες στιγμές με το ταίρι σου χωρίς αρνητικά συναισθήματα.

Χωρίς σχέση: Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις έντονα κάποιες απώλειες που πέρασες στο παρελθόν.Θα πρέπει να αλλάξεις σκεπτικό και να ανοιχτείς λιγάκι στην επικοινωνία γιατί η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου θα σου φέρειμέσα στην σύγχυσηαυτή που σε διακατέχει, ένα πρόσωπο το οποίο θα ενδιαφερθεί ερωτικά για σένα και θα σου δώσει ευχάριστες ερωτικές στιγμές. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση: Νοιώθεις ότι ζεις σε μια ρουτίνα μέσα στην σχέση σου ή στον γάμο σου και αυτο σε κάνει να γκρινιάζεις με το παραμικρό βρίσκοντας πρόφαση κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις.Όμως αυτό δεν είναισωστό για το ταίρι σου! Μια πρόταση, μια αλλαγή, ένα ταξιδάκι κοντά σε θάλασσα θα βοηθήσει την σχέση σου ή τον γάμο σου να πάρει μια πιο ευχάριστη τροπή και να ζήσεις με το ταίρι σου στιγμές μαγικές για να θυμηθείς το ξεκίνημα που είχες στην σχέση αυτή το οποίο σε πλημμύριζε με πολύ όμορφα συναισθήματα έρωτα και αγάπης.

Χωρίς σχέση: Είσαι σε μια φάση που το μυαλό σου το έχει πάρει ένα νέο πρόσωπο που έχεις γνωρίσει και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα σου γιατί θέση έχει πάρει η έντονη σκέψη και τα σχέδια που φαντάζεσαι να κάνεις με το πρόσωπο αυτο. Δεν γνωρίζεις όμως τις προθέσεις του ατόμου αυτού.Ψάξε πρώτα τις προθέσεις του προτού προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια και εάν είναι θετικές τότευλοποίησε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που φαντάστηκες. 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα βρεις την λύση σε ένα πρόβλημα που είχες με το ταίρι σου και θα νιώσεις πάρα πολύ μεγάλη ανακούφιση. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου και βρίσκετε μαζί την λύση, πράγμα που εσένα θα σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα την αγάπη και τον έρωτα!Θα πραγματοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας με το ταίρι σου μαζί και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις τύχη και ευτυχία.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα Κλειδί αυτή την εβδομάδα σε βγάζει από την απομόνωση σου και από μια αρνητική κατάσταση μέσα από μια γνωριμία ήμέσα από επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου ανεβάσει την διάθεση και την λίμπιντο. Η επικοινωνία θα είναι πάρα πολύ καλή με έντονο ερωτικό φλερτ πράγμα που θα ανοίξει πάρα πολύ την καρδιά σου.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίζει πολύ όμορφα νέα και μια πολύ όμορφη επικοινωνία με το ταίρι σου!Θα συζητήσεις με το ταίρι σου για όμορφες στιγμές και για μια νέαπορεία που θα ακολουθήσετε μαζί. Λόγια ερωτικά και λόγιααγάπης για ένα κοινό σας ταξίδι θα λάβουνχώρα. Αγαπιέστε πολύ και αυτή την περίοδο θα δεις μέσα από πράξεις ότι καταλαβαίνετε ο ένας τονάλλον πολύ.

Χωρίς σχέση: Φωτιά θα πάρει το κινητό σου από τα μηνύματα και τα τηλέφωνα αυτή την εβδομάδα.Θα επικοινωνείς με πρόσωπα πολλά και από μακρινούς προορισμούς, πράγμα που θα σε κάνει να νιώσεις ότι κάτι σημαντικό γίνεται. Θα έχεις καυτές ερωτικές συζητήσεις με ένα νέο πρόσωπο που θα σε αναστατώσει πολύ και μια ερωτική περιπέτεια θα ξεκινήσει. 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναιη Αρκούδα
Σε σχέση: Αρκετά έντονη ερωτικά θα είναι αυτή εβδομάδα γιατί μέσα από μια δυνατή ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι σου θα πάρεις πολύ μεγάλη δύναμη και πίστη.Θα ενωθείτε με το ταίρι σου και θα ζήσεις την ερωτική ανανέωσημέσααπό μια δυνατή κατάσταση με έντονη ερωτική φλόγα η οποία θα ανάψει μεταξύ σας ξανά. Επανένωση λοιπόν!

Χωρίς σχέση: Αυτή είναι μια αρκετά ευνοϊκή εβδομάδα για τα ερωτικά σου γιατί θα ζήσεις έντονο ερωτικό φλερτ με ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο το οποίο θα σου χαρίσει πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές και θα σε κάνει να νιώσεις ένα γερό ερωτικά συναισθηματικό ταρακούνημα σε σημείο που θα σκεφτείς ότι επιθυμείς να κάνεις μια δυνατή σχέση. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ όμορφη για την σχέση σου η τον γάμο σου. Η κάρτα Παιδί δηλώνει μια απόφαση για να προχωρήσεις με το ταίρι σου σε μια πιο δεμένη κατάσταση αποφασίζοντας να δημιουργήσετε έναν απόγονο.Αυτο θα δέσει πιο πολύ την σχέση σας και θα σε κάνει να νιώσεις πόσο σε λατρεύει και σε αγαπά μέσα από αυτή την ανακοίνωση που θα σου κάνει.

Χωρίς σχέση: Mία παιχνιδιάρικη διάθεση θα σε διακατέχει αυτή την εβδομάδα κα αυτό θα είναι η αιτία για να γνωρίσεις ένα νεαρότερο πρόσωπο από εσένα σε ηλικία το οποίο θα έρθει να σε αναστατώσει ερωτικά και να σου πάρει το μυαλό.Θα κάνεις σαν μικρό παιδί που ερωτεύτηκε για πρώτη φορά!

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και η επικοινωνία που θα αναπτύξετε θα γίνει πιο άμεση και φιλική με αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω σου τις διαφορές και τις αμφιβολίες που είχες για το μέλλον της σχέσης. Ευχάριστες διασκεδάσεις με φιλικά ζευγάρια θα λάβουν χώρα και θα νιώσεις ξεγνοιασιά και ανανέωση στην σχέση.

Χωρίς σχέση: Ετοιμάσου να δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο δεν περίμενες ότι θα έχει αισθήματα για σένα.Αυτό το πρόσωπο θα σου ανάψει φωτιές, αλλά πρόσεχε λίγο να μην εναποθέσεις πάνω του όλες τις ελπίδες σου, γιατί δεν θα είναι και τελείως ξεκάθαρα τα πράγματα ακόμη. Ζήσε τα όμορφα συναισθήματα χωρίς να κοιτάς στο μέλλον! 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Να είστε προσεκτικοί με το ταίρι σας αυτή την εβδομάδα γιατί η κάρτα με την ράβδο σας προειδοποιεί ότι έχει μπει διχόνοια ανάμεσά σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να λειτουργήσεις με ηρεμία και σύνεση. Θα ηρεμήσετε και θα ζήσετε και έντονες στιγμές πάθους και έρωτα με το ταίρι σας και αυτο θα ανανεώσει την σχέση ή το γάμο σας.

Χωρίς σχέση: Περνάς μια περίοδο δύσκολη γιατί έχεις απομονωθεί από πρόσωπα δικά σου τα οποία σου δημιουργήσανε πολλή πίεση και δεν σε καταλαβαίνανε καθόλου! Αισθάνεσαι μια μανία καταδίωξης από όλους. Αυτό είναι λάθος. Μέσα από μια έντονη κατάσταση θα έχεις μια ξαφνική μαρτυρία από ένα πρόσωπο που σε θέλει εδώ και καιρό και θα νιώσεις ότι υπάρχουν ακόμα θαυμαστές οι οποίοι σε θέλουν πολύ και ότι αξίζεις. 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Κουκουβάγια
Σε σχέση: Η κάρτα Κουκουβάγια σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχεις πιο πολύ επικοινωνία παρά γεγονότα με το ταίρι. Συζητήσεις πολλές θα γίνουν και για την σχέση σου,αλλά και για το κοινά οικονομικά της σχέσης. Να ξέρεις ότι το ταίρι σου θα σου μιλήσει πιο ανοιχτά για τις ερωτικές του επιθυμίες, πράγμα που θα σας ανεβάσει την λίμπιντο εγκεφαλικά αλλά και σωματικά.

Χωρίς σχέση: Ετοιμάσου για μια άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα.Θα σπάσουν τα τηλέφωνα!Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου, η Κουκουβάγια, θα σου χαρίσει απέραντες ερωτικές συζητήσεις με πρόσωπα γνωστά αλλά και με νέα πρόσωπα που εμφανίζονται μέσα από μια κοινήδιαδικτυακή παρέα.Θα ζήσεις έντονο φλερταπό τα πρόσωπα αυτά και με ένα απόαυτά θα προβείς και σε πιο ''καυτές'' συζητήσεις!

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή