Menu

Ζώδια: Δες τι σου επιφυλάσσει ο Ιούλιος σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Ζώδια: Δες τι σου επιφυλάσσει ο Ιούλιος σύμφωνα με το ζώδιο σου!
jumbo-banner

Ιούλιος. Παραλία, θάλασσα, χαλαρή διάθεση... Τι προβλέπουν όμως το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Θα είναι ένας θετικός μήνας για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα αντιφατικός για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό του πρώτου δεκαπενθήμερου, με την Αφροδίτη μέχρι τις 12 και τον Ερμή μέχρι τις 14 να κινούνται στον Καρκίνο, θα σε αναστατώνει και θα σε βάλει σε ένα συνεχές τρέξιμο, τόσο σχετικά με τα επαγγελματικά σου, όσο και με τα αισθηματικά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ως δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα θα έχουν λυθεί και όλες σου οι ανησυχίες θα εξανεμιστούν. Μην επαναπαύεσαι όμως, αλλά συγκεντρώσου στην εκπλήρωση των στόχων σου και των επιθυμιών σου. Βάλε πρόγραμμα και μην ξεφεύγεις από την πορεία σου, γιατί ο επικείμενος εχθρός - ανταγωνιστής παραμονεύει. Αισθηματικά, σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις και απόλαυσε τα άτομα που έχεις στο πλάι σου.

Αισθηματικές
Θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τον Ιούλιο ικανοποιητικό όσον αφορά στις σχέσεις και τον έρωτα. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι είναι τελείως αδιάφορος ή ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες να ερωτευτείς ή να χαρείς την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσένα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και τόσο η Αφροδίτη από τον Λέοντα όσο και ο Ερμής από την Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να ξαναπροσπαθήσεις για μια καινούρια αρχή και να κερδίσεις ισορροπία και ευτυχία. Τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Καρκίνο, ίσως βρεθεί κάτι που θα σε ενθουσιάσει, αν είσαι single. Μπορεί να μην γίνονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο και αυτό θα το νιώσεις έντονα.

Επαγγελματικές
Η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτόν το μήνα και έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τονώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Η είσοδος του Ερμή στις 14 στο Λέοντα θα σε κινητοποιήσει να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι θετική για τυχόν αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεις ανυπόμονη όταν βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που είναι και το πιο πολυέξοδο για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 12 του μήνα ευνοεί τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Οι καινούριες σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτήν την περίοδο θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένη, μπορείς να περιμένεις πίστη και αφοσίωση από το σύντροφό σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Λέοντα στις 14, στον επαγγελματικό τομέα είναι κατάλληλη στιγμή για αξιόλογες και "χρήσιμες" επαφές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενώ στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κάποιες θετικές επιλογές που θα σου αποφέρουν χρήματα. Σε αυτές τις επιλογές, καλό είναι να βασιστείς στη διαίσθησή σου, που τώρα είναι το μυστικό σου όπλο.

Αισθηματικές
Τον Ιούλιο θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις την ερωτική σου ζωή, να κάνεις τονωτικές ενέσεις σε μια σχέση που δείχνει σημάδια φθοράς ή να κάνεις σπουδαίες γνωριμίες. Ίσως μια σχέση που σε απογοήτευσε στο παρελθόν, τώρα να της ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθίσει. Γενικότερα, θα έχεις την αίσθηση μιας δεύτερης ευκαιρίας σε μία σχέση που τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει. Σημαντικές θα είναι και οι νέες γνωριμίες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου και παραμένεις single. Ακόμη όμως και οι φιλικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα επωφεληθούν έντονα, γι’ αυτό αξιοποίησε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα του μήνα αυξάνει την αδρεναλίνη σου και σε κάνει πιο μαχητική και φιλόδοξη από τα συνηθισμένα. Βέβαια, από την άλλη ο Άρης που παραμένει στο Σκορπιό για όλον το μήνα, αυξάνει και τον ανταγωνισμό, την πίεση, τα φορτωμένα προγράμματα και τις υπερωρίες. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις κάπου αλλού την τύχη σου, θα είναι έντονη και αν αξιολογήσεις σωστά και αναλύσεις τα δεδομένα λεπτομερώς, μπορείς να την πραγματοποιήσεις με θετικά αποτελέσματα. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στον Αιγόκερω, πρόσεξε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να σπάσουν και να συμπεριφερθείς υπερβολικά, μετανιώνοντας αργότερα. Προς το τέλος Ιουλίου, τα οικονομικά σου πρόκειται να σημειώσουν ανοδική πορεία και είναι στο χέρι σου, αν τη διατηρήσεις ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα χαρίσει μία διαφορετική και πιο όμορφη χροιά στην καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 12 κι ο Ερμής στο Λέοντα από τις 14 και μετά, ευνοούν τις εξελίξεις, τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Σκέψου καλά ποιος είναι ο τομέας που θέλεις να βελτιώσεις άμεσα στη ζωή σου και ξεκίνησε τις προσπάθειες. Αφιέρωσε χρόνο για να εντοπίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Στα τέλη του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να περνάει στην Παρθένο, στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να ανταμειφθείς με μία πιθανή, ικανοποιητική αύξηση των αποδοχών σου.

Αισθηματικές
Θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για να βελτιωθεί η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου, γιατί έτσι θα χάσεις πολλές ευκαιρίες που είναι προ των πυλών για εσένα, είτε είσαι δεσμευμένη είτε single. Η σχέση σου θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα, αρκεί να τολμήσεις να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερα συναισθήματα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει πιο κοντά το σύντροφό σου, ενώ οι σεξουαλικές επαφές σας και επικοινωνία εγγυώνται την μακρόχρονη πορεία της σχέσης. Η φιλοξενία της Αφροδίτης από το Λέοντα από τις 12 και μετά, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο από τις 22, συνδυάζει τον έρωτα με την εργασία, καθώς μπορεί να εντυπωσιαστείς από την παρουσία ενός προσώπου που θα γνωρίσεις μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν είσαι δεσμευμένη, το ίδιο διάστημα, δημιουργείτε από κοινού με το ταίρι σου την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Απόλαυσέ την!

Επαγγελματικές
Μία θετική περίοδος ξεκινά για εσένα, καθώς νέες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό. Οργανώσου σωστά και δραστηριοποιήσου μεθοδικά και με πάθος για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα. Θα κουραστείς, αλλά θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Περνάς από φάση εξέλιξης, αφού καινούριες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντάς σου ώθηση για νέα ξεκινήματα. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σου θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Εξέτασέ τες πρώτα και τότε μόνο προχώρησε παρακάτω. Ακόμη, δώσε τον καλύτερό σου εαυτό για να απομακρύνεις τους φόβους σου. Κατά τα άλλα, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που θα συμβάλουν σημαντικά στην άνοδο του κύρους σου και των εσόδων σου. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική, μπορείς να παραμείνεις αμετακίνητη στις θέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτός ο μήνας με την Αφροδίτη μέχρι τις 12, τον Ερμή μέχρι τις 14 και τον Ήλιο μέχρι τις 22 στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και σου δίνει το πράσινο φως για να τις πραγματοποιήσεις. Τώρα πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αν πάρεις πρωτοβουλίες να προχωρήσεις σε κινήσεις που μέχρι τώρα ανέβαλλες. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν αισθητές στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου αλλά και την εμφάνισή σου. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η καλλιέργεια κάποιων δεσμών φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει καρπούς αυτόν το μήνα για εσένα. Ωστόσο, προσοχή πρέπει να δώσεις στη συμπεριφορά σου, ώστε να γίνει η επικοινωνία σου με τους άλλους ευκολότερη. Εξάλλου, σύντομα θα προκύψουν ευκαιρίες για νέους δεσμούς και προκλητικά φλερτ. Μην βιαστείς, εστίασε σε όποιον σε εμπνέει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Ερεύνησε πρώτα τους λόγους και μετά ξέσπασε στις συνηθισμένες σου γκρίνιες! Οι πιθανότητες να σου έχει πει ψέματα για να σε προφυλάξει, είναι πολλές. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι κατάλληλο για αποδράσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με τόπο διαμονής ή οποιαδήποτε επέκταση.

Επαγγελματικές
Ο Ιούλιος θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις μία τελεία στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου. Ωστόσο, κάποιες δραστηριότητες που έχεις ήδη ξεκινήσει θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό ακόμα. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη νομικά ή φορολογικά θέματα. Καινούριες συνεργασίες θα αλλάξουν γενικότερα το κλίμα και νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα βγουν στην επιφάνεια, δίνοντάς σου το περιθώριο να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, μην μπλέκεσαι σε διαφωνίες τρίτων στο εργασιακό σου περιβάλλον και κράτησε διπλωματική στάση απέναντί τους, για να αποφύγεις προβλήματα που δεν οφείλονται σε εσένα. Ακόμη, πριν ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, έλεγξε καλά τις λεπτομέρειες. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι κάποια συνεργασία που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και σε έχει κουράσει, από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να σου αποδίδει οικονομικά οφέλη.

ΛΕΩΝ
Ο Ιούλιος προσφέρεται για να ενεργήσεις αποφασιστικά. Εξέτασε τις αλλαγές που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή σου και μελέτησε τα επόμενα βήματά σου. Με την Αφροδίτη από τις 12 και τον Ερμή από τις 14 στο ζώδιό σου, θα έχεις το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό, αλλά και την αυτοπεποίθηση να περάσεις στην επίθεση και να κάνεις τις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Η ικανότητά σου να πείθεις τους άλλους θα είναι ιδιαιτέρως τονισμένη. Τα ταλέντα σου τώρα θα αναγνωριστούν και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Καρκίνο, ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα σε φέρει πιο κοντά και πιθανό να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Θέλοντας να εκφραστείς, ασκείς στο περιβάλλον σου μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο, μάθε να ανοίγεσαι και να δοκιμάζεις καινούριες ιδέες για να ξαναφουντώσεις τη φλόγα του έρωτα στο δεσμό σου. Αν η σχέση σου δεν πάει καλά, απόφυγε με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσεις το σεξ για να ελέγχεις το σύντροφό σου. Αυτό μάλλον θα κάνει την κατάσταση περισσότερο καταπιεστική και τελικά θα την καταστρέψει. Μην απογοητεύεσαι όμως, καθώς το σύμπαν με τις εξισορροπητικές του τάσεις, καταφέρνει με την είσοδο της Αφροδίτης από τις 12 στο ζώδιό σου, να βελτιώσει έντονα τις ερωτικές σου καταστάσεις. Τώρα θα βρεις από το ταίρι σου αγάπη και συμπαράσταση, κάτι που φυσικά θα ωφελήσει αισθητά τον δεσμό σας. Φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Ο Ιούλιος σου στέλνει θετικά μηνύματα και σε κάνει αρκετά δραστήρια. Έτσι, θα βρίσκεσαι σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα και με τη σταθερότητα που σε διακρίνει, μπορείς να κάνεις θαύματα. Έχεις εξάλλου δείγματα ότι η καλή στρατηγική σου καρποφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Τα ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μπορείς να ξεκινήσεις να τα υλοποιείς από εδώ και στο εξής και να μείνεις ήσυχη για την επιτυχία τους. Μείνε ωστόσο αφοσιωμένη και μην επηρεάζεσαι από αποφάσεις τρίτων ή προτάσεις. Κάνε αυτό που έχεις προγραμματίσει και με ώριμες κινήσεις θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, θα έχεις τα περισσότερα αισιόδοξα μηνύματα. Γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα θα βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξή σου. Φέρσου έξυπνα και διπλωματικά και πάνω απ’ όλα, μην προβείς σε βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο φετινός Ιούλιος είναι κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και με ακίνητη περιουσία. Ο οικονομικός τομέας τώρα είναι αρκετά ευνοημένος και καλό θα είναι να μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί ανεκμετάλλευτη, αλλά και να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες σου τις εκκρεμότητες. Τα οφέλη που θα έχεις από τη δουλειά σου θα είναι σημαντικά και ίσως τώρα καταφέρεις να εισπράξεις και κάποια ξεχασμένα χρήματα. Οι οικογενειακές σου σχέσεις από την άλλη, ίσως περάσουν μια περίοδο απομάκρυνσης και αυτό θα οφείλεται περισσότερο στη δική σου επιθυμία για απομόνωση και απόσταση. Φρόντισε να μην το παρακάνεις.

Αισθηματικές
Σύγχυση και εντάσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα διέπουν τις αισθηματικές σου σχέσεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να απομακρυνθείς με τον αγαπημένο σου και ένας επικείμενος χωρισμός να σε φλερτάρει αδιάκοπα. Μην ενδώσεις και άσε τις ημέρες να κυλήσουν, ώστε να δεις κι εσύ ποιο είναι τελικά το ζητούμενό σου. Τρίτα άτομα που θα παριστάνουν τους φίλους, καλό είναι να τα απομακρύνεις όσο πιο διακριτικά μπορείς. Από εκεί και μετά, και με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν. Θα έχεις εύνοια για να δώσεις και να πάρεις χαρά και ικανοποίηση στις διάφορες σχέσεις σου και θα καταφέρεις να γεφυρώσεις το κενό που σε χωρίζει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνε λίγη υπομονή και προσπέρνα τους σκοπέλους που θα βρεθούν στο διάβα σου.

Επαγγελματικές
Τον Ιούλιο φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις το επίπεδο που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Αξιοποίησε την παρουσία του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 14 και μετά, για να βάλεις νέους στόχους στη δουλειά σου και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που πολύ γρήγορα θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Κάνε τις σωστές διαπραγματεύσεις και ανέβασε τις μετοχές σου ψηλά. Μπορείς και έχεις τις ικανότητες να το κάνεις. Γύρω στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 20, φρόντισε να δράσεις μόνη σου και μην συνεργαστείς με κανέναν και για τίποτα. Υπάρχει κίνδυνος για πισώπλατα μαχαιρώματα. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα σταθεροποιούνται προς όφελος σου και το κλίμα στη δουλειά σου βελτιώνεται αισθητά.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σε επαναφέρει στην καθημερινή πραγματικότητα. Τον προηγούμενο μήνα οι συνεχόμενες δημιουργικές ιδέες και οι εμπνεύσεις σου, μαζί με την τάση σου για απήχηση στο ευρύτερο κοινό ήταν αυτό που καθόρισε τη δράση σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να εστιάσεις στους στόχους σου. Οι φιλίες που υπάρχουν στη ζωή σου, αλλά και οι συνεργάτες σου, θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Οι κινήσεις που θα κάνεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, αλλά και με τον Ερμή να κινούνται στο φιλικό για εσένα Λέοντα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σταθεροποιήσουν την τωρινή κατάσταση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Υπερβολικός συναισθηματισμός και ευθιξία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα του Ιουλίου για εσένα και αυτό θα οφείλεται στην παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 12. Διανύεις μία φάση αποσταθεροποίησης και όταν σου συμβαίνει αυτό χάνεις τελείως τη γη κάτω από τα πόδια σου και δεν ελέγχεις ούτε τις συμπεριφορές, ούτε τα λεγόμενά σου. Πρόσεχε, γιατί οι γύρω σου και κυρίως ο σύντροφός σου, δεν φταίνε σε τίποτα για να ανέχονται την γκρίνια και τα συνεχή παράπονά σου. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που η Αφροδίτη θα κινείται στο Λέοντα και αυτό το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό για τη σχέση σου. Τώρα θα μπορείς να διαμορφώσεις μία πιο σωστή αντίληψη για τα συναισθήματά σου και για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα αναπτύξεις άλλους κώδικες επικοινωνίας με το ταίρι σου και επιτέλους βρεις την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάς στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Ο Ιούλιος ευνοεί αρκετά τα επαγγελματικά σου και μάλιστα διευρύνει τους ορίζοντές σου, όχι μόνο εντός των ορίων της χώρας, αλλά και πιο μακριά. Ακόμη και ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να βοηθήσει να πάρεις νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Όμως και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία και να σου φέρει την πολυπόθητη προαγωγή που αναζητάς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα προσφέρεται να πλησιάσεις πρόσωπα που μπορεί να εκτιμήσουν την αξία και τις ικανότητές σου και να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο ανταγωνισμός όμως, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, θα είναι μεγάλος. Τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν θα εξαρτώνται αποκλειστικά από τη δική σου συμπεριφορά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σου και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σου και την όλη σου κατάσταση στη ζωή, μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αυτόν το μήνα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ξεγελούσες τον εαυτό σου σχετικά με το πού σε οδηγεί η ζωή σου ή αγνοούσες τα όνειρα και τα ιδανικά σου, επειδή ένιωθες πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σου όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια τώρα και με βοήθεια τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, αλλά και του Άρη για όλη τη διάρκειά του, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις για να φέρεις ισορροπία στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Ο μήνας ξεκινά καλά για εσένα, με τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 12, και σου χαρίζει έναν αέρα πολύ ερωτικό. Επιτέλους, θα πάρεις την απόφαση να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και θα παραμερίσεις τις ανάγκες της οικογένειας και του συντρόφου σου. Νέες γνωριμίες θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο και εξιδανικεύσεις για κάποια πρόσωπα, που ίσως σε παρασύρουν σε περίεργες διαδρομές. Στις 20 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, καλό θα είναι να είσαι προσεχτική καθώς είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσεις δύστροπη συμπεριφορά και ξεσπάσματα ζήλιας προς τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε τα λόγια σου και τις πράξεις σου και μην επηρεάζεσαι από συμβουλές τρίτων ατόμων. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Καρκίνο, θα σε διακατέχει μία τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναζητήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως μάλιστα αυτός ο δρόμος στην αυτογνωσία να σου αποκαλύψει σημαντικά πράγματα για τα "θέλω" σου.

Επαγγελματικές
Ήρθε ο καιρός να ρίξεις περισσότερο βάρος στις συνεργασίες σου και να πάψεις να θες να τα φέρνεις όλα εις πέρας μόνη σου. Βέβαια, θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα περί τούτου, γιατί από τη μία η θέση του Ερμή στον Καρκίνο μέχρι τις 14 θα φέρει εντάσεις και διαφωνίες στο προσκήνιο άνευ εξαίρετης σημασίας, από την άλλη το δεύτερο μισό του μήνα με το πέρασμά του στο Λέοντα, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επικοινωνίες σου οι οποίες θα σου χαρίσουν δυνατούς συμμάχους στο δρόμο της καριέρας σου. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική και να μην δίνεις περαιτέρω συνέχεια σε θέματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Αν κάποιες στιγμές νιώσεις πως αδικείσαι, τεκμηρίωσε τις θέσεις σου και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες στο μέγιστο βαθμό για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Τώρα τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται και η ισορροπία στην καθημερινότητά σου σιγά-σιγά θα αποκαθίσταται. Ίσως πάψεις να αγχώνεσαι για μικροπράγματα και δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά, φιλόδοξα, επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και πολύ πιθανό να καταφέρεις να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, εν όψει των καλοκαιρινών σου διακοπών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός είναι ένας θετικός μήνας για εσένα, όπου θα μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου ανοιχτά και επίμονα. Ψάχνεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα, αλλά και συναισθηματικά μπερδέματα και συμπλέγματα. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες με περισσότερο νόημα. Αν έχεις το νου σου, θα καταφέρεις, ιδίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή να κινούνται στο Λέοντα, να ολοκληρώσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βάλεις σε μία νέα πορεία την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Τον Ιούλιο θα έχεις αυξημένο μαγνητισμό και ευκολία να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Θα σου είναι εύκολο να πλησιάσεις όλους όσους συναναστρέφεσαι και το ίδιο πράγμα θα γίνεται και από τη μεριά των άλλων. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 12 αλλά και στο Λέοντα μετά, μπορεί να σου δώσει άλλο, πιο ευχάριστο και δημιουργικό αέρα στην αισθηματική και συναισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να πάρεις ζεστασιά από το σύντροφό σου ή για να αποκτήσεις ταίρι, αν είσαι single, μέσω κάποιας γνωριμίας που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξίδι με το σύντροφό σου και να έρθετε πολύ κοντά. Πρόσεχε λίγο τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, γιατί θα σε κυριεύσουν εγωιστικές τάσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και φασαρίες με τους οικείους σου. Οι singles καλό είναι να προσέξετε λίγο παραπάνω, γιατί μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συνάψετε μια "παράνομη" σχέση.

Επαγγελματικές
Δεν αποκλείεται να έχεις κάποια παραπάνω νευράκια σχεδόν όλο τον Ιούλιο, παράλληλα με την αυξημένη διάθεση για προβολή και καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτόν το μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά ζητήματα του μήνα και καλό θα ήταν εκτός από τον περιορισμό της τάσης για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν γύρω στα μέσα του μήνα. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Καρκίνο, δεν αποκλείεται να έχεις ευχάριστα νέα για μία προαγωγή ή μια συνεργασία. Προς το τέλος του μήνα η ατμόσφαιρα θα δείξει σημαντική διαφοροποίηση προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα, ώστε να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η φιλοδοξία και η ώθησή σου να πετύχεις θα είναι πάρα πολύ δυνατές το φετινό Ιούλιο. Θα φτάσεις οπουδήποτε προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και η αλήθεια είναι ότι θα έχεις τη δύναμη να τα καταφέρεις. Καθοδηγείσαι από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχεις και συχνά θα το βρίσκεις δύσκολο να σταματήσεις. Ακόμα κι αν μερικές φορές είσαι λίγο τεμπέλα και αφήνεις τα πάντα τελευταία στιγμή, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι πολλές και σημαντικές.

Αισθηματικές
Ο έρωτας για εσένα, αυτόν το μήνα θα είναι μία αρκετά εύκολη υπόθεση. Μέχρι τις 12 του μήνα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε κάνει να ακτινοβολείς και να καταφέρνεις πάντα να πιάνεις στα δίχτυα σου ακόμη και το πιο δύσκολο θήραμα. Τώρα θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και ίσως αποφασίσεις μάλιστα να επισημοποιήσεις έναν πολύχρονο δεσμό. Αν κάποιες φορές παρασυρθείς από τα φλερτ που σε διεκδικούν, φρόντισε γρήγορα να προσγειωθείς και να μην ενδώσεις. Είπαμε, οι οιωνοί είναι καλοί για το ζώδιό σου, αλλά όχι τόσο, ώστε να σου συγχωρέσουν ή να παραβλέψουν μία απιστία. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις την ανάγκη να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τους οικείους σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα από τις 14. Αμοιβαίες υποχωρήσεις θα σε κάνουν να ξεπεράσεις προσωρινές δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν ξανά την ηρεμία στο σπιτικό σου.

Επαγγελματικές
Με το μυαλό σου στα οικονομικά θέματα θα είσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Με τον Άρη να κινείται στο Σκορπιό όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένη και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Στις 20 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και ως εκ τούτου, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Από τις 14 του μήνα και μετά, με τον Ερμή να μετακινείται στο Λέοντα, παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα είναι πιθανόν να διευθετηθούν και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας σου. Έτσι, ο μήνας θα περάσει χωρίς σημαντικές ή στην καλύτερη περίπτωση, μηδαμινές απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρων θα είναι ο Ιούλιος για εσένα, που προσδοκάς να αλλάξεις την επαγγελματική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που θα σου δώσει τη δύναμη να κυνηγήσεις το όνειρό σου, όσο απατηλό κι αν είναι αυτό. Ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 14 του μήνα και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για εσένα, να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Στις 20 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω οι σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου ίσως σου προκαλέσουν μία ανησυχία, αλλά δεν θα είναι ικανή για να σε αποπροσανατολίσει. Μεθόδευσε τις κινήσεις σου και θα βγεις κερδισμένη. Μόνο μην πέσεις στην παγίδα της ευαισθησίας σου και ξεχάσεις τα πρακτικά θέματα των επιδιώξεων σου. Αισθηματικά, τα πράγματα σταθεροποιούνται για εσένα από τις 12 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε ευνοήσει.

Αισθηματικές
Στον έρωτα υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση για εσένα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα χαρακτηριστούν από μία ανησυχία και αμφιβολία σχετικά με την πίστη του συντρόφου σου και οι εκδηλώσεις ζήλιας που θα εκφράσεις μπορεί να προκαλέσουν αρνητικό κλίμα στη μεταξύ σας σχέση. Θα αισθάνεσαι πως καταπιέζεσαι, επειδή δεν θα μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που υποψιάζεσαι, με αποτέλεσμα ακόμη μία φορά να βρεις καταφύγιο στη μοναξιά. Για να ξεθυμάνει η όλη κατάσταση χρειάζεται να περιμένεις το δεύτερο μισό του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει και φαίνεται πως θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στήριγμά σου θα είναι οι φίλοι και η οικογένειά σου, που πλέον σε έχουν μάθει και ξέρουν τους τρόπους να καταλαγιάζουν τις συναισθηματικές σου ανησυχίες.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Αν ασχολείσαι με μικρά ταξίδια, επικοινωνία ή η δουλειά σου έχει σχέση με το διαδίκτυο, να περιμένεις ευχάριστα νέα. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην αφήνεις ακόμη μία φορά τις κινήσεις σου μισοτελειωμένες. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς σχετικά με την καταλληλότητά τους και απόφυγε τις κόντρες με τους προϊσταμένους ή τους συνεργάτες σου. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 4, θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην έρθεις σε σύγκρουση με οικογενειακά σου πρόσωπα, γιατί τελικά τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που φαντάζεσαι.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας θετικός μήνας θα είναι για σένα ο Ιούλιος. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 12, χαρίζοντάς σου σπάνια διορατικότητα, γεγονός που θα σε ωθεί να παίρνεις τις πιο ορθές και συμφέρουσες αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Με τη βοήθεια και του Ερμή στο Λέοντα από τις 14 και μετά, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να καταστρώσεις με πάθος, σχέδια και στρατηγικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Με την οξυδέρκεια που σε χαρακτηρίζει, μπορείς να κάνεις τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις και να λύσεις περίπλοκα προβλήματα. Ανάλογη επιτυχία θα έχει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς εκπέμπεις μία θετική αύρα σε όλους.

Αισθηματικές
Ο Ιούλιος δεν προσφέρει έντονες και παθιασμένες εμπειρίες στον τομέα του έρωτα και ίσως και οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα να μην σε ενθουσιάσουν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι single, αποδέξου προκλήσεις φίλων και βγες περισσότερο. Άλλωστε, το επιτρέπει και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Σχεδίασε ένα ταξιδάκι και μην διστάσεις να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα σου. Κάποιες συμπτώσεις μπορεί να λειτουργήσουν μαγικά υπέρ σου και εκεί που μπορεί να είχες απογοητευτεί ότι δεν θα έκανες μία αξιόλογη γνωριμία, αυτή να γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Ακόμη και αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα πιο ευχάριστο διάστημα με το ταίρι σου, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα έχουν εξανεμιστεί.

Επαγγελματικές
Ο Άρης που κινείται στο Σκορπιό σου δίνει μία ευκαιρία να ανυψωθείς αρκετά στα οικονομικά σου. Φρόντισε να φερθείς συνετά και να αποπληρώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου, κι όχι να προβείς σε άσκοπες και περιττές αγορές. Ο Ερμής στο Λέοντα από τις 14 και μετά σε κάνει υπερκινητική, αλλά πρόσεχε τι λες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο από τις 22 και μετά, θα σου φέρει κάποιες ευκαιρίες και επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να καρποφορήσουν. Βάλε στόχους και ερεύνησε τι πραγματικά θέλεις για εσένα στον επαγγελματικό σου στίβο. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα έχεις τη στήριξη ορισμένων, που μέχρι τώρα ήταν ανταγωνιστές σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις τα νέα δεδομένα.

tlife.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή