×

Προειδοποίηση!

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575
Menu

Talent Show για να βρεθεί η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη

Talent Show για να βρεθεί η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη
jumbo-banner

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεχίζει να εμπνέει και να "πουλάει" δεκαεφτά χρόνια μετά το θάνατό της. Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, ετοιμάζεται ένα μιούζικαλ που θα είναι βασισμένο στη ζωή και την καριέρα της. Για την αναζήτηση της ηθοποιού που θα την ενσαρκώσει μάλιστα υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί ένα τηλεοπτικό talent show, στο οποίο θα συμμετάσχουν άφθαρτες -από πλευράς δημοσιότητας- νεαρές κοπέλες που θα συγκεντρώνουν τα καλύτερα προσόντα.
«Τα πράγματα είναι ακόμα υπό σκέψη, δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την παραγωγή θα υπάρχουν νέα πρόσωπα» δηλώνει στην εφημερίδα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, που θα κρατάει τα ηνία της εν λόγω δουλειάς τόσο σε θεατρικό όσο και σε τηλεοπτικό επίπεδο. Γι' αυτό το λόγο θα γίνει οντισιόν με τηλεοπτική κάλυψη, ένα ιδιαίτερο talent show.
Στα θετικά αυτού θα είναι ότι το κοινό θα νιώσει την ικανοποίηση πως επέλεξε την πρωταγωνίστρια της καρδιάς του, καθώς δεν αποκλείεται η ψήφος του να διαμορφώνει την τελική νικήτρια, που θα ξεκινήσει πρόβες και θα ανέβει στο σανίδι.

Πηγή: www.zappit.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή