Menu

Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Αυγούστου! -Ταύροι δεν είμαστε όλοι το ίδιο!!!

Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Αυγούστου! -Ταύροι δεν είμαστε όλοι το ίδιο!!!
jumbo-banner

Συμβιβασμός με την πραγματικότητα

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από το Astrology.gr και τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Καλό είναι να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες για μια επαγγελματική υπόθεση σου, αφού φαίνεται να ισχύει το «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά». Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου κάθε αναγκαίο έγγραφο, αφού ίσως χρειαστεί να αποδείξεις ότι... δεν είσαι ελέφαντας! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να προνοήσεις για την καλή λειτουργία συσκευών και μηχανημάτων που σου είναι απαραίτητα.
Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ποιος/α σε αγαπά πραγματικά, δείχνοντας το μάλιστα με έμπρακτο τρόπο κι όχι μόνον με λόγια. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η δυνατότητα να σχεδιάσεις από κοινού με το ταίρι σου το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να «βάλεις νερό στο κρασί σου», αφού τα περισσότερα από αυτά που θέλεις για την ώρα είναι δύσκολο να προχωρήσουν κι αν επιμείνεις να πασχίζεις θα χάσεις πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα. Το σωστό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν για να οργανωθείς καλύτερα, ώστε στο εγγύς μέλλον να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα «όπλα» σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που σε γοητεύουν και τα γοητεύεις, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας και η καθεμία έχει τους δικούς του/της σκοπούς και δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν ούτε οι απόψεις, ούτε και τα... συναισθήματα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όταν η «σκληρή πραγματικότητα», δηλαδή ο... Κρόνος, σε «προσγειώνει», υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις: Είτε να επιμείνεις στις απόψεις σου, διακινδυνεύοντας να «πέσεις σε τοίχο», είτε να ελιχθείς και να προσαρμοστείς στα πραγματικά δεδομένα κρατώντας όμως τον πυρήνα των «θέλω» σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι συνεργασίες δείχνουν δύσκολες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια έκτακτη οικογενειακή ανάγκη.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση όλα παραπέμπουν σε ένα «μπλέξιμο» με κάποιον/α που είναι ήδη δεσμευμένος/η κι αν έχεις πρόβλημα με αυτό, φρόντισε πριν προχωρήσεις σε κάτι να διερευνήσεις την υπόθεση, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα» αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με γνωστούς/ες ή συγγενείς, με αποτέλεσμα να διευκρινιστούν κάποια «θολά» σημεία στην σχέση σας. Παράλληλα όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν υπάρχει η «ομοψυχία», που θα επιθυμούσες κι ίσως να απογοητευτείς. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να προνοήσεις για την καλή λειτουργία συσκευών και μηχανημάτων, ενώ... δυστυχώς δεν ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές!
Ερωτικά
Ο ερωτισμός σου μπορεί να «απογειωθεί» με την βοήθεια της ισχυρής φαντασίας σου, ίσως μάλιστα νοιώσεις μοναδικά συναισθήματα. Κι αν είσαι μόνος/η, όλα αυτά μπορεί να συνδυαστούν με μια «δεμένη» σχέση, ακόμη κι αν αυτή ξεκινήσει ως περιπέτεια!

ΛΕΩΝ
Γενικά
«Το διάλειμμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα» Αυτό τουλάχιστον «προτάσσει» για σήμερα ο Κρόνος στον Τοξότη, που σε καλεί να συμβάλλεις στην επίλυση ποικίλων προβλημάτων, βάζοντας στο περιθώριο την διασκέδαση σου κι ας είναι... Σάββατο!
Επιπλέον, το τετράγωνο του με τον Ερμή δεν προσφέρεται παρά μόνον για τις πολύ αναγκαίες αγορές, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προμηθευτείς ελαττωματικά είδη. Αντίθετα όμως ευνοούνται οι πωλήσεις.
Ερωτικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου γύρω από όλα αυτά που ενοχλούν ή παρεμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας αλλά και για εκείνα που θα μπορούσαν να της προσφέρουν μια ισχυρή ώθηση προς τα εμπρός ή έστω να την συντηρήσουν σε μια «βατή» κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τον προσωπικό σου χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις λειτουργικές δυνατότητες σου. Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις τις τεχνικές σου γνώσεις ή υλικό που είχες αποθηκευμένο. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση σε ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι φυσικό να έχεις και τα... τυχερά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρεις «σώνει και καλά» έναν άνθρωπο που να εκπληρώνει όλες τις προδιαγραφές σου. Μπορείς πάντως να κινηθείς στα πλαίσια του «τρώγοντας, έρχεται η όρεξη»!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»! Πιεστικές αναγκαιότητες σε «προσγειώνουν» στην πραγματικότητα αλλά δεν έχεις παρά να κάνεις αυτά που πρέπει, διορθώνοντας ενδεχομένως κάποιες πρότερες επιλογές σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι «εμπλοκές» στην καθημερινότητα σου ή να αναδείξει κάποιες ανεπάρκειες, οδηγώντας σε στο να καταλάβεις ποιά είναι πραγματικά τα όρια σου!
Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», δίνοντας σε μια κατά τα άλλα επαγγελματική συνάντηση κι έναν πιο... προσωπικό χαρακτήρα. Το θέμα όμως είναι ότι κάπου υπάρχει «μπλέξιμο» και θα το βρεις μπροστά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να φανεί πολύ αυστηρός/η μαζί σου ή... ανεπαρκής, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ένα προσωρινό «πάγωμα» των σχέσεων σας. Πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου σκέψου ότι ο καθένας μπορεί να είναι κατάλληλος για κάποια πράγματα, όχι όμως για όλα. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά, σε καμία περίπτωση όμως μην εμπλέξεις τα προσωπικά σου σε αυτό γιατί θα απογοητευτείς.
Ερωτικά
Αν και προς το παρόν είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, η τύχη δουλεύει για σένα κι αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που θέλεις, μην ανησυχείς αφού... κοντοζυγώνει! Από την πλευρά σου φρόντισε μόνον να κάνεις ακόμα πιο θελκτική την παρουσία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα αποκτούν προτεραιότητα η τάξη, η ευνομία και τα καθήκοντα σου, γι’ αυτό αν είχες κατά νου «να τα φορτώσεις στον κόκορα» και να αναλωθείς σε διασκεδάσεις κι εκδρομές, καλό είναι να «ανακρούσεις πρύμναν» πριν βρεθείς σε αδιέξοδο. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα συμβάλλει στο να συνειδητοποιήσεις τα πραγματικά σου όρια κι επειδή δεν ευνοεί τις κινήσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, καλό είναι να περιμένεις καλύτερες μέρες.
Ερωτικά
Από την στιγμή πουν συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων δεν είναι ανάγκη να τους «παραμυθιάζεις» κιόλας ή να υπερβάλλεις προκειμένου να κάνεις ακόμη πιο «εντυπωσιακή» την παρουσία σου! Αρκούν η ερωτική «ατμόσφαιρα» και τα γνήσια λόγια αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο οξύνει την κρίση σου σε σχέση με άτομα που σου τα εμφανίζουν όλα «όμορφα κι ωραία», ενώ στην πράξη κινούνται και δρουν ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να ξεχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι»! Παράλληλα, ίσως να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και δεν αφορούν σε δουλειές.
Ερωτικά
Πρώτα οι... δουλειές! Κάποιες υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις για λίγο τα προσωπικά σου κι αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να μην σου επιτρέψουν να βρεθείς κοντά στον άνθρωπο σου για όσο χρόνο και κάτω από τις συνθήκες που θα ήθελες.

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις μια ευθύνη που είναι υπεράνω των δυνάμεων σου, ιδιαίτερα των οικονομικών, και σε περίπτωση που την αποδεχθείς, φρόντισε τουλάχιστον να θέσεις τους όρους σου, ώστε να μην καταλήξεις να βάζεις κι από την τσέπη σου. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα και να φροντίσεις πρωτίστως για την κάλυψη υποχρεώσεων που έτσι κι αλλιώς «σε περιμένουν στην γωνία»!
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα προσωπικά θέματα φίλων και γνωστών και σε μια τέτοια περίπτωση δώσε μεν την στήριξη σου, αλλά μόνον αν σου ζητηθεί, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί ότι «φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν»!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μια συνεργασία μπορεί να «σκοντάψει» σε ένα κώλυμα νομικής φύσεως αλλά αν προκύψει κάποια καθυστέρηση εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις ώστε να επανεξετάσεις προσεκτικά τους όρους της συμφωνίας, αφού φαίνεται να υπάρχουν και σημεία που σε αφήνουν ακάλυπτο/η. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε «ζορίσει» επαγγελματικά αλλά και να συμβάλλει θετικά στην επιμόρφωση σου και την κάλυψη των όποιων κενών σου.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στον δρόμο των επιτυχιών κι είναι βέβαια στο χέρι σου να διαλέξεις το καλύτερο για σένα. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να μπεις σε μια «δύσκολη» κατάσταση που μπορεί να κάνει την ερωτική σου ζωή μεστή και περιπετειώδη!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή