Menu
Η Kostoday & οι Επιχειρήσεις σας Εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα

Τα ζώδια της Τετάρτης 28ης Σεπτεμβρίου!Παρθένε, σήμερα θα νιώσεις μία εσωτερική αναστάτωση που δύσκολα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις

Τα ζώδια της Τετάρτης 28ης Σεπτεμβρίου!Παρθένε, σήμερα θα νιώσεις μία εσωτερική αναστάτωση που δύσκολα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Σήμερα θα σε κυριεύσει η ανάγκη να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα της ημέρας, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα που να έχει να κάνει με υποχρεώσεις για αύριο. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο μετά το μεσημεράκι μπορεί να προσπαθήσει να σε βγάλει από τον ίσιο δρόμο και να σε κάνει να τεμπελιάσεις. Να θυμάσαι πως εάν τεμπελιάσεις σήμερα, αύριο θα τρέχεις για να τα προλάβεις!

Ταύρος
Η ηρεμία και η ενασχόληση με τα χόμπι σου θα είναι το ζητούμενο της ημέρας, γι’ αυτό σήμερα θα ψάξεις να βρεις ευκαιρία για να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου, αλλά θα σε κάνει και αρκετά οκνηρό/η, με αποτέλεσμα το πιο πιθανό να περάσεις την ημέρα ξαπλωμένος/η σε ένα καναπέ.

Δίδυμοι
Σήμερα θα έχεις μια περίεργη διάθεση, καθώς θέματα με την οικογένειά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και δε θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο θα φέρει τριγμούς στα οικογενειακά θεμέλια, αλλά και ξεσπάσματα για θέματα του παρελθόντος, που όμως δεν έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να μην αφήσεις το συναισθηματισμό σου να υπερχειλίσει, γιατί θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, και απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις για τα πάντα σήμερα.

Καρκίνος
Η επικοινωνία με τους γύρω σου και ιδιαίτερα με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπά συγγενικά σου πρόσωπα, θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα φέρει δυσκολία στη συνεννόηση μαζί τους, καθώς θα είσαι πολύ μετρημένος/η σε αυτά που λες και θα φανείς ψυχρός/η. Σε συμβουλεύω να είσαι προσεκτικός/η σε αυτά που θα ακούσεις από τρίτους, κυρίως αν θέλεις τη βοήθεια τους σε κάποιο θέμα, γιατί στα λόγια θα ειπωθούν πολλά που δε θα ισχύουν στις πράξεις.

Λέων
Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αναμοχλεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με λογαριασμούς, οικονομικούς διακανονισμούς και τράπεζες, αναγκάζοντάς σε να βάλεις μια τάξη. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε κάνει να πάρεις οικονομικά ρίσκα, που δε θα σου βγουν όπως τα περιμένεις. Καλύτερα να ασχοληθείς μόνο με καθιερωμένες οικονομικές συναλλαγές και να αφήσεις τα μεγάλα βήματα για άλλη ημέρα.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σήμερα και σου δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση που δύσκολα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις, καθώς από τη μία θα νιώθεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας και από την άλλη μεγάλα αποθέματα οκνηρίας. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα δυσκολέψει λίγο την κατάσταση, καθώς η τάση σου για κριτική θα φέρει δυσφορία στους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα συμπεράσματα που θα βγάλεις για οποιοδήποτε θέμα, γιατί ενδέχεται να μην είναι τα σωστά.

Ζυγός
Οι σκέψεις σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου, καθώς από αυτές θα εξαρτηθεί αν θα είσαι χαρούμενος, νευρικός ή καχύποπτος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα σε γεμίσει με ανασφάλειες και θα ρίξει την αυτοπεποίθησή σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και μη γίνεσαι καχύποπτος/η στην προσπάθειά σου να προφυλαχτείς από εχθρούς, γιατί ο μόνος εχθρός που μπορεί να σε βλάψει είσαι εσύ και οι σκέψεις σου.

Σκορπιός
Η ημέρα θα σε δραστηριοποιήσει πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με συλλόγους και σωματεία και δεν αποκλείεται να ηγηθείς κάποιων σημαντικών θεμάτων που θα προκύψουν. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις, που τελικά θα σε ζημιώσουν και θα επηρεάσουν τη φήμη σου. Απόφυγε ριζοσπαστικές ιδέες και λύσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς απέναντι από αυτούς που σε υποστηρίζουν.

Τοξότης
Σήμερα από το πρωί η ημέρα θα δείξει τις διαθέσεις της που η αλήθεια είναι πως δε θα είναι ιδιαίτερα φιλικές ως προς εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα φέρει στην επιφάνεια επαγγελματικά θέματα και ανησυχίες σχετικά με την καριέρα, αλλά και τη φήμη σου. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικά με αυτά, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και βεβιασμένες κινήσεις.

Αιγόκερως
Το κύριο μέλημα σου σήμερα είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αδειάζοντας το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις σκοτούρες. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα από τη μία θα σε κάνει να ταξιδεύεις νοητικά εκεί που επιθυμεί η καρδιά σου, ενώ από την άλλη θα σε γεμίζει τύψεις, γιατί δεν κάνεις κάτι δημιουργικό και αφήνεις το χρόνο να περνάει άσκοπα. Μια ημέρα άδεια από ό,τι σε απασχολεί νομίζω πως τη δικαιούσαι, για αυτό απόλαυσέ τη χωρίς τύψεις.

Υδροχόος
Οι περίεργες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και αφορμή γι’ αυτό μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που θα συναντήσεις και θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, κυρίως για οικονομικές υποθέσεις. Απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς και να θυμάσαι πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ιχθύς
Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το/τη σύντροφό σου, γιατί θέλεις να εναρμονιστείς απόλυτα με τις ανάγκες τους και τα θέλω τους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα φέρει τριγμούς στις σχέσεις σου, καθώς ίσως να έχεις μεγάλες προσδοκίες από εκείνους, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Προσπάθησε να σκέφτεσαι ρεαλιστικά και να μην αφήσεις τη ρομαντική σου διάθεση να εμπλακεί σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή