Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Μαΐου! -Δίδυμοι διαλέξτε παρελθόν ή μέλλον;

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Μαΐου! -Δίδυμοι διαλέξτε παρελθόν ή μέλλον;
jumbo-banner

Συναισθηματισμός, εκτός... ορίων!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, που θα έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό της μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με περιπάτους, εκδρομές αλλά και όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Σήμερα όμως είναι πιθανό να κατακλυστείς από αναμνήσεις, που θα σε κάνουν να αναπολήσεις μια άλλη εποχή.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία φαίνεται να εκπληρώνει κάποια πράγματα που αναζητούσες αλλά ποτέ δεν βρήκες σε μια σχέση. Για την ώρα όμως είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει ομαλή εξέλιξη, λόγω κυρίως των δεσμεύσεων που υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση των σχέσεων σου με ένα φίλο ή μια φίλη που έχεις να δεις καιρό. Επιπλέον ίσως βρεθείς σε ένα περιβάλλον που σου θυμίζει πολλά. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα συνεισφέρει σε μια αίσθηση πληρότητας, είτε αυτό ανταποκρίνεται σε πραγματικά δεδομένα, είτε… όχι!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο σχετικά μεγάλης ηλικίας το οποίο κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον με την «σοφή» στάση του αλλά και την… προθυμία του να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου πολλών προσωπικών επιτυχιών και μιας αποδοχής των άλλων προς το πρόσωπο σου, κάτι βέβαια που καλείσαι να «εξαργυρώσεις» έμπρακτα και να μην αρκεστείς μόνον στα ωραία λόγια. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας πολλαπλασιάζει τις τάσεις ενασχόλησης σου με θέματα του παρελθόντος.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει κάτι… υπόλοιπα στο παρελθόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να «βυθιστείς» στο συναίσθημα σου, κάτι που μπορεί μεν να σου προσφέρει όμορφες στιγμές, από την άλλη πλευρά όμως αυξάνοντας τις εξαρτήσεις σου από πρόσωπα ή καταστάσεις, δεν σε βοηθά να πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Ένας «κρυφός καημός» σου κτυπά την πόρτα κι ίσως δεν απέχεις πολύ από το να ενδώσεις σε μια κατάσταση που κινείται στα όρια της «παρανομίας». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μόνον με μηνύματα και υποσχέσεις «δεν γίνεται χωριό»!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους μπορεί να συνδυαστεί με μια διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και μια νέα φιλία. Ίσως μάλιστα σε πρώτη φάση το κλίμα να γίνει πολύ «αγαπησιάρικο». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ίσως «μεσολαβήσει» για την επιστροφή κάποιων χρημάτων ή την απόκτηση ενός αντικειμένου μεγάλης υλικής αλλά και συναισθηματικής αξίας.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να περάσεις όμορφα με μια φιλική παρέα, ίσως μάλιστα να προκύψει και μια σούπερ ερωτική κατάσταση με ένα πρόσωπο που ούτε κι εσύ ξέρεις αν πρέπει να θεωρηθεί φίλος/η ή εραστής/ερωμένη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα και για τις επόμενες 25 ημέρες, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει θετικά σε πολλές από τις «κεντρικές» δραστηριότητες σου και να σου «ανοίξει πόρτες» στον επαγγελματικό τομέα. Σε πρώτη φάση μάλιστα, φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο μιας γόνιμης συνεργασίας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.
Ερωτικά
Το ζητούμενο για σένα δεν είναι το αν πλαισιώνεσαι από πρόσωπα που σε θέλουν, αυτό θεώρησε το ως δεδομένο. Για πόσο καιρό όμως μπορείς να αντέξεις μια κατάσταση που η λογική έχει… βάλει την ουρά στα σκέλια;

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να υιοθετήσεις μια παραδοσιακή αντίληψη ή τεχνική σε σχέση με την δουλειά σου αλλά και την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υγείας-διατροφής σε απασχολούν. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει σε… περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου κι ίσως σε φέρει πιο κοντά με έναν/μια συγγενή σου.
Ερωτικά
Μια ευχάριστη είδηση η μια «κολακεία» θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Επιπλέον αν ταξιδέψεις ή έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό, οι πιθανότητες σου για κάτι καλό, αυξάνονται κατακόρυφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους ορίζει την αφετηρία θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου, σε πρώτη φάση όμως ίσως διαπιστώσεις ότι η αδυναμία που «τρέφεις» για ένα πρόσωπο δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ασχοληθείς ξανά με μια «παλιά σου αγάπη», δίνοντας της μια νέα δημιουργική πνοή.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί μια ευκαιρία, από εκείνες που… σπανίζουν, αφού δεν συναντάς κάθε μέρα άτομα πρόθυμα να σε συντροφέψουν «για μια ζωή». Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βελτιώσει ευδιάκριτα τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν φέρεσαι πάντα με τον δέοντα τρόπο. Ανάλογη στήριξη και συμπαράσταση μπορεί να λάβεις και από ένα πρόσωπο της οικογένειας σου, εδώ όμως θα πρέπει να αποτρέψεις το ενδεχόμενο να βρεθείς σε καθεστώς οικονομικής ή συναισθηματικής εξάρτησης.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που οι συνθήκες επιτρέπουν να κάνεις το «μεγάλο βήμα» στην προσωπική σου ζωή, εσύ μπορεί να κατακλυστείς από αναμνήσεις για μια παλιά σου σχέση, μένοντας στο «χθες» και περιορίζοντας αισθητά τις προοπτικές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Όταν το παραδοσιακό «βγαίνει στον αφρό», έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, αφού πρόκειται για ένα μάλλον προνομιακό πεδίο για σένα. Παράλληλα όμως, καλείσαι να διαχειριστείς και μια… υπερβολική δόση συναισθηματισμού από πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σου! Επιπλέον, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συμβάλλει στην βελτίωση των εργασιακών σου σχέσεων.
Ερωτικά
Ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου δείχνει να… αναζωπυρώνεται και σίγουρα μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, έχοντας ωστόσο κατά νου πως στην πορεία δεν θα είναι εύκολο να «ξεκολλήσεις» ακόμη κι αν το θες!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους προάγει την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου και για τις επόμενες 25 ημέρες η κοινωνική αλλά και η προσωπική σου ζωή θα γίνει πιο πλούσια και δημιουργική. Για την ώρα όμως φαίνεται πως στο… διάβα σου συναντάς πρόσωπα με ιδιαίτερες ευαισθησίες ή εξαρτήσεις, γι’ αυτό πρόσεξε μήπως τα πληγώσεις με την συμπεριφορά σου.
Ερωτικά
Παρότι εισέρχεσαι σε μια φάση νέων κατακτήσεων, τουλάχιστον για σήμερα το κλίμα δεν είναι και τόσο συμβατό με την νοοτροπία σου κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σου δημιουργήσουν μια μικρή αμηχανία.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Για σήμερα η επικεφαλίδα των εξελίξεων θα μπορούσε να είναι «όλα για το σπίτι και την οικογένεια», αφού τόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους, όσο και ο Χείρωνας στο ζώδιο σου, συνηγορούν σε μια τέτοια κατεύθυνση. Ασχολήσου λοιπόν με τα του οίκου σου, διαμορφώνοντας ένα όμορφο περιβάλλον και φροντίζοντας να μην λείψει τίποτα σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Η διάθεση σου να εγκαταλείψεις τις όποιες εξωτερικές αναζητήσεις σου και «να χωθείς σε μια αγκαλιά» μπορεί να έχει ουσία και αποτέλεσμα αν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο. Κι αν δεν το έχεις, τότε… βρες το γρήγορα!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή