Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 2 Αυγούστου! -Υδροχόοι ύποπτες καταστάσεις στα προσεχώς...!

Τα ζώδια της Τρίτης 2 Αυγούστου! -Υδροχόοι ύποπτες καταστάσεις στα προσεχώς...!
jumbo-banner

Αλλαγή… φρουράς!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από το Astrology.gr και τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη αλλάζει τις προτεραιότητές σου, αυξάνοντας την τάση σου για περιπέτεια αλλά και την δίψα σου για μάθηση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας επαγγελματικής συμφωνίας, αφού αυτά που θα ανακαλύψεις θα γίνουν ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χρειάζεται συμπαράσταση.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να υποστηρίζει και να «εξωραΐζει» την προσωπική σου ζωή, δεν έχεις παρά να ανησυχείς μόνον για τον κακό εαυτό σου. Σήμερα πάντως αναμένεται μια δυναμική ανταλλαγή απόψεων με το νυν ή το... μελλοντικό ταίρι σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη μπορεί να συνδυαστεί με μια σημαντική οικονομική εξέλιξη. Παράλληλα, είναι πιθανό να σε απασχολήσει μια οικογενειακή υπόθεση που έχει και νομικές διαστάσεις ή εμπλέκονται σε αυτήν κάποια συγγενικά σου πρόσωπα. Όπως κι αν έχει είναι σκόπιμο από την πλευρά σου να δώσεις ένα τέλος σε οτιδήποτε «σέρνεται», έστω κι αν χρειαστεί να διακόψεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο που... δεν σου τα λέει καλά!.
Ερωτικά
Οι εντάσεις αρχίζουν να υποχωρούν σταδιακά και από σήμερα βρίσκεσαι σε μια μικρή και μεταβατική περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας καλείσαι να... ηρεμήσεις και να αναδιοργανωθείς, περιμένοντας τις καλύτερες ημέρες που έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί εντάσεις και νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ γενικότερα «σε βάζει στην πρίζα», ώστε να αντιμετωπίσεις επείγουσες καταστάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει πως στον οικονομικό τομέα δεν χωρούν ημίμετρα και είτε πρέπει να «κλειδώσεις» μια συμφωνία, όσο κι αν σε «πονά», είτε να εγκαταλείψεις οριστικά κάποιες από τις βλέψεις σου.
Ερωτικά
Η παροιμία «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος», σε... αντιπροσωπεύει πλέον άμεσα, αφού οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή θα αρχίσουν να «τρέχουν» με κινηματογραφική ταχύτητα. Εσύ βέβαια φρόντισε να «κρατήσεις» μόνον τις καλές στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις στην δουλειά σου κι είναι πιθανό να χρειαστεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να προστατέψεις τα δικαιώματα σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διακοπές, καλό είναι να επικεντρωθείς στην υγεία σου, που απειλείται από μια περαστική αλλά οξεία προσβολή. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου θέσει ένα πιεστικό οικονομικό δίλημμα.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένα πρόσωπο προσπαθεί να σε προσελκύσει μέσω υλικών υποσχέσεων και παροχών, πρόσεξε όμως μήπως όλα αυτά δεν είναι παρά το προοίμιο μιας «βασανιστικής» σχέσης, με κύριο χαρακτηριστικό τον περιορισμό των ελευθεριών σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, αφήνοντας κατά μέρος την... αθωότητά σου, αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και σε αφορούν άμεσα. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός όχι και τόσο ευχάριστου επεισοδίου στην δουλειά σου. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σημαίνει «συναγερμό» σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που μάλλον χρειάζεται την προστασία σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε «εύκολες» ή ανάλαφρες επιλογές, σήμερα όμως απαιτείται μεγαλύτερος σκεπτικισμός από την πλευρά σου, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά ακόμα κι αν συμβούν «ενοχλητικά» πράγματα, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με τα προβλήματά σου, αναλαμβάνοντας δράση και βάζοντας τον κάθε «κατεργάρη» στον πάγκο του! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το τι ή ποιος/α αποτελεί την βασική προτεραιότητά σου.
Ερωτικά
Μια αποκάλυψη θα «σε φέρει στα συγκαλά σου», διαλύοντας τα «ροζ συννεφάκια» που σε έχουν... κυκλώσει! Από την άλλη πλευρά, ίσως να απαιτηθεί να συμπαρασταθείς έμπρακτα στον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν έχει μπλέξει σε ένα «άρρωστο» κύκλωμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει στην διακοπή μιας φιλίας, ενώ στην περίπτωση που γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, καλό είναι να διερευνήσεις το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του, πίσω από την «βιτρίνα» του. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιες γενικότερες εξελίξεις θα επηρεάσουν καταλυτικά ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, ο Άρης, περνώντας στον Τοξότη, σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται περισσότερο σε προβλήματα και καταστάσεις φίλων ή γνωστών, όπου πραγματικά γίνεται το «έλα να δεις»! Φρόντισε ωστόσο να τηρήσεις τις δέουσες αποστάσεις, ώστε να μην βρεθείς κι εσύ μπλεγμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου παρέχει πληροφορίες και υλικό, ώστε να ισχυροποιήσεις ακόμη περισσότερο την θέση σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς που μπορούν να σε βοηθήσουν, χωρίς να δίνουν «στόχο». Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σε ενθαρρύνει να ενεργοποιηθείς στον οικονομικό τομέα, είτε για να καλύψεις άμεσα κάποιες από τις ανάγκες σου, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν διεκδικήσεις.
Ερωτικά
Οι πιέσεις που σου ασκούσε ο Άρης το προηγούμενο διάστημα, δεν υφίστανται πλέον, με συνέπεια να αρχίσεις να βλέπεις κι εσύ τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Και το καλό είναι ότι αυτή η «φιλοσοφημένη» διάθεση σου θα προσελκύσει νέα και πιο «ήρεμα» πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο άμεσος/η και αποτελεσματικός/η στις ενέργειές σου, κάτι που με την συνδρομή του Δία στην Παρθένο μπορεί να αποδώσει καρπούς στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διακοπές, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αθληθείς ή να «ζήσεις την περιπέτεια» κοντά στην φύση. Παράλληλα όμως, μπορεί να βιώσεις μια δυσάρεστη κατάσταση κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.
Ερωτικά
«Πυρ κατά βούληση» προστάζει ο Άρης, δίνοντας σου την ευκαιρία να εκδηλώσεις επιθυμίες και να κάνεις σε ελάχιστο χρόνο όλα εκείνα που επιθυμούσες αλλά δεν τολμούσες. Ίσως βέβαια να φανείς κάπως βιαστικός/η αλλά... τώρα είναι που «γυρίζει»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε καθοριστικές οικονομικές εξελίξεις, που ορίζουν την έναρξη μιας «νέας εποχής». Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, χωρίς να αναλάβεις δεσμεύσεις από τις οποίες είναι δύσκολο να απεμπλακείς, οπότε δεν έχεις παρά να «ζυγίσεις» τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με περισσότερη δουλειά αλλά κι ένα «καυτό» παρασκήνιο!
Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να έχει προτεραιότητα η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι τόσο η ύπαρξη μιας «κανονικής» σχέσης. Ωστόσο, από μια τέτοια «περιπέτεια» μπορεί να προκύψει κάτι πολύ «δυνατό», που θα σε βάλει σε... σκέψεις!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πέρασμα του Άρη από τον Σκορπιό στον Τοξότη μειώνει τις εντάσεις στην καθημερινότητά σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να μην ασχοληθείς παρά μόνον με τα χόμπι σου. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν «τριβές» με φίλους ή φίλες, που θα αρχίσουν να παίρνουν διαστάσεις στην περίπτωση αυθαιρεσιών ή πιεστικών παρεμβάσεων. Παράλληλα, φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε «σύρει» σε μια δεσμευτική επιλογή.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζει για την... καλοπέρασή σου, σήμερα όμως μπορεί να «μπλέξεις» σε μια «ύποπτη» κατάσταση, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Καλό είναι επίσης να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας στις σεξουαλικές επαφές σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να αναδείξεις τα προσόντα σου και να «εκτεθείς», προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου. Σε αυτήν την διαδικασία βέβαια δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι αντιδικίες, αντιμετώπισε τις όμως σαν μια καλή αφορμή για να επιτευχθούν συνθέσεις και δυναμικές ισορροπίες. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μην ανακατευτείς σε συλλογικές δράσεις, αφού κρύβουν κάτι άλλο από πίσω τους.
Ερωτικά
Οι προτεραιότητές σου γίνονται επαγγελματικές ή κοινωνικές, με συνέπεια τα προσωπικά σου να μπουν σε «δεύτερη μοίρα» για ένα διάστημα. Ωστόσο δεν υπάρχει ουδείς λόγος... ανησυχίας, αφού σύντομα θα σου προσφερθεί «στο πιάτο» ότι επιθυμείς!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή