Menu

Τα ζώδια της Πέμπτης 29ης Σεπτεμβρίου! Δίδυμε, η διάθεσή σου δε θα είναι στα πάνω της σήμερα και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε άτομα της οικογένειας σου

Τα ζώδια της Πέμπτης 29ης Σεπτεμβρίου! Δίδυμε, η διάθεσή σου δε θα είναι στα πάνω της σήμερα και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε άτομα της οικογένειας σου
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε «αναγκάζει» να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, καθώς η τάξη και η εργατικότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις και μέσα από αυτές μπορεί να βγεις ωφελημένος/η. Πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να μιλάς ακατάπαυστα κυρίως στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Ταύρος
Η δημιουργικότητά σου και η ανάγκη σου να βρεις νέα χόμπι που θα χρωματίσουν ευχάριστα την ημέρα σου, θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα, που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει να ασχοληθείς με ό,τι έχει να κάνει με βιβλία, συγγραφή και γενικότερα με το λόγο. Είναι μια πολύ καλή ημέρα να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου, καθώς η καλή σου διάθεση θα κάνει θαύματα.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου δε θα είναι στα πάνω της σήμερα και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε άτομα της οικογένειας σου, προκειμένου να αποφορτιστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε γυρίζει πίσω σε γεγονότα του παρελθόντος που σε έχουν ενοχλήσει και σε έχουν κάνει να αισθανθείς αδικημένος/η. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να σε κάνει να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Αν φερθείς έξυπνα αυτή η κουβέντα θα είναι προς όφελός σου και θα ηρεμήσει τα πνεύματα, αν όμως δε συγκρατήσεις τη ψυχραιμία σου θα ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Καρκίνος
Ό,τι και να σε απασχολεί σήμερα, θα είναι δύσκολο να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, καθώς θέλεις να το εκμυστηρευτείς και να το συζητήσεις με κοντινά και συγγενικά σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα προς όφελός σου, κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Πρόσεξε, γιατί με τη φόρα που έχεις πάρει μπορεί να πεις και πράγματα που δεν είναι αναγκαίο να ειπωθούν!

Λέων
Σήμερα η ημέρα θα εγείρει τις ανασφάλειές σου και δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις, καθώς όλο και κάτι θα σκεφτείς, ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, που θα σε αγχώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε καλεί να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις στα οικονομικά, χωρίς να φερθείς επιπόλαια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, καθώς θα σκέφτεσαι αν οι επιλογές σου είναι σωστές και μπορεί να αναθεωρήσεις και κάποιες από αυτές. Κοίταξε το παρόν και όχι το παρελθόν, γιατί μόνο έτσι θα βρεις τον τρόπο να τα καταφέρεις.

Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί παράξενες αντιδράσεις και κυκλοθυμία, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σου και το/τη σύντροφό σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σε κάνει να χάσεις το μέτρο κυρίως σε αυτά που θα πεις, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθείς ακόμα και από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Αν θέλεις να περάσει η ημέρα ανώδυνα, απόφυγε τις υπερβολές κάθε είδους.

Ζυγός
Η ημέρα θα φέρει στη σκέψη σου φοβίες και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να είσαι αντικειμενικός/η, αλλά ούτε ρεαλιστής/στρια. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο/η, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου και μην αφήσεις την υπερβολή και τις ανασφάλειές σου να σταθούν εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους σου και να περάσεις τον ελεύθερό σου χρόνο μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σε κάνει να δεις καθαρά και αντικειμενικά τις φιλικές σου σχέσεις και μάλιστα είναι πιθανό να επανεξετάσεις κάποιες από αυτές. Εάν υπάρχουν κακώς κείμενα με κάποιο φίλο/η σου, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνετε μια συζήτηση και να λύσετε οτιδήποτε έχει δημιουργηθεί και σας έχει απομακρύνει.

Τοξότης
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και το κοινωνικό σου στάτους θα είναι το φλέγον ζήτημα της ημέρας, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σε βάζει να σκεφτείς το πώς φαίνεσαι με γνώμονα τη δουλειά και την καριέρα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, μπορεί να σε βοηθήσει στην υλοποίηση των ιδεών σου καθώς θα καταφέρεις να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Εκτός από τα επαγγελματικά, εάν υπάρχουν και οικογενειακά θέματα που σε ταλαιπωρούν και σε απασχολούν, σήμερα μπορείς να βρεις τη λύση.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια κατάλληλη ημέρα για να αυξήσεις τις γνώσεις σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε βάζει στη διαδικασία να μάθεις νέα πράγματα και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και δε θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με φίλους, συγγενείς και κουμπάρους, ώστε να τα πείτε λιγάκι! Αν ασχολείσαι με επάγγελμα λόγου, η ημέρα είναι εξαιρετική για να δημιουργήσεις!

Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματα που κρατάς βαθιά κρυμμένα στην καρδιά σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους και ιδιαίτερα με τους συνεταίρους σου και αυτούς που έχεις οικονομικές συναλλαγές. Σήμερα θα καταλαβαίνεις τις προθέσεις και τις διαθέσεις του συνομιλητή σου πριν καν μιλήσει, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το, για να καταλάβεις συμπεριφορές που σε κάνουν να απορείς!

Ιχθύς
Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει να βάλεις κάτω από το μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες. Η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για συζητήσεις νέων συνεργασιών αλλά και κλείσιμο συμφωνιών, γι’ αυτό εάν έχεις κατά νου επαγγελματικά ραντεβού με νέους συνεργάτες, προτίμησε να τα κάνεις σήμερα, που τα άστρα σε ευνοούν!

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή