Menu

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Αυγούστου! -Ζυγοί γιατί τα έχετε κάνει θάλασσα;

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Αυγούστου! -Ζυγοί γιατί τα έχετε κάνει θάλασσα;
jumbo-banner

Πάθος για το καλύτερο

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από το Astrology.gr και τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις, προσθέτοντας νέα μέλη αλλά και... αφαιρώντας κάποια άλλα! Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ριζικά όλα εκείνα που εν δυνάμει αποτελούν πηγή κινδύνων για την υγεία σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες «καταλυτικές» εξελίξεις στην δουλειά σου, με το «πρόσημό» τους να εξαρτάται κυρίως από τις «άκρες» που διαθέτεις.
Ερωτικά
Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα κακώς κείμενα στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να «ελαφρύνεις» το κλίμα.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα κι επειδή η λογική σου έρχεται... δεύτερη, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, η οποία παρά τους «κινδύνους» που κρύβει σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν παύει να είναι... μοναδική!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την τάση σου για... ξεπόρτισμα κι ίσως κάνεις ένα μικρό ή μεγαλύτερο ταξίδι. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου, που φαίνεται να δοκιμάζεται. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου αλλά και να κινηθείς για την ρύθμιση ή επίλυση μιας οικονομικής υπόθεσής σου.
Ερωτικά
Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε δύσκολες ατραπούς. Καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να... ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αβεβαιότητα για τα οικονομικά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε «στρεσάρει» σε σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να συμβάλλει σε μια «σκληρή» εμπειρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες δικές σου αλήθειες, «βουτώντας» βαθιά μέσα σου!
Ερωτικά
Καλείσαι να μπεις βαθιά στη σχέση σου, αποφεύγοντας όμως τον «σκόπελο» των εμμονών. Αν πάλι η «άλλη πλευρά» αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υπερασπιστείς την αυτονομία σου, ότι κι αν σου κοστίσει αυτό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, καλό θα ήταν να μην «κόψεις γέφυρες» Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε ωφελήσει οικονομικά, αν όμως το κέρδος σου προκύψει από την «καταστροφή» κάποιου/ας, τότε η αξιοπρέπεια σου ίσως και να μην σου επιτρέψει να το... χαρείς!
Ερωτικά
Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Δώσε λοιπόν στην «άλλη πλευρά» να καταλάβει ότι αν επιθυμεί μια ισότιμη σχέση θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται την διαφορετικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε... προειδοποιεί να μην κινηθείς με βάση το θυμικό σου, αφού στην συγκεκριμένη φάση είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσεις μια μάλλον αυτοκαταστροφική πορεία.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται όμως ότι τα ερωτικά «παιχνίδια» μαζί του εγκυμονούν και κάποιους κινδύνους, αφού δεν θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε... βασανίσει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου για παιχνίδια... κάθε είδους! Παράλληλα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να κάνεις το «μεγάλο βήμα» σε σχέση με οικογενειακές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο/α.
Εδώ ισχύει βέβαια το «κάθε αρχή και δύσκολη», στην πορεία όμως θα... ευγνωμονείς τον εαυτό σου για τις αποφάσεις που πήρες
Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας και σε κατακλύζουν πολύ δυνατά συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, «σπάζοντας» την ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες και τις γνωριμίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια αναπότρεπτη εξέλιξη που θα «αποφασίσει» για σένα!
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι απόλυτα συμβατές με τα «θέλω» σου και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται σε απόλυτες καταστάσεις, κάνοντας το κλίμα της προσωπικής σου ζωής αρκετά «νοσηρό».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες κι εδώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να περιορίσεις την... γνωστή πολυπραγμοσύνη σου και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε εκφράζουν πραγματικά. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε μια εξέλιξη που είναι μεν δυσάρεστη για κάποιον/α αλλά σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία.
Ερωτικά
Η λαχτάρα σου για κάτι «μεγάλο» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», τότε είσαι... εντός κλίματος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προκαλέσει μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένεται να εμφανιστούν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση το... σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.
Ερωτικά
Το σωστό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλα αυτά που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν «λίγα» για σένα. Ωστόσο επειδή η λογική σου «μπάζει νερά», είναι εύκολο για την ώρα να εγκλωβιστείς σε αδιέξοδες καταστάσεις του τύπου «ή όλα ή τίποτα»!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος σου θα είναι πρωταγωνιστικός και δεν ωφελεί να... κρύβεσαι! Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε κέρδη κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση ή την εξασφάλιση κάποιων εγγυήσεων, το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου.
Ερωτικά
Η ημέρα έχει έναν... σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν. Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας ακραίας αντιζηλίας, από εκείνες στις οποίες δεν χωρά καμία λογική!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου συνιστά να μείνεις στο «απυρόβλητο» και μακριά από εξωτερικές εντάσεις, ώστε να ξεκουραστείς και να συντονιστείς με το «μέσα σου». Παράλληλα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε «κομβικές» καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ακόμη όμως κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να θυμάσαι ότι πίσω από κάθε «απώλεια», υπάρχει πάντα η... απελευθέρωση!
Ερωτικά
Η διάθεση σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή