Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 12 Αυγούστου! -Καρκίνοι συγκινήσεις θα έχετε!

Τα ζώδια της Παρασκευής 12 Αυγούστου! -Καρκίνοι συγκινήσεις θα έχετε!
jumbo-banner

Πιέσεις και εντάσεις

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από το Astrology.gr και τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πολλά γίνονται στο περιβάλλον σου αλλά στην πλειοψηφία τους αφορούν άλλους κι όχι εσένα. Ίσως βέβαια σου ζητηθεί να εμπλακείς στις υποθέσεις τους αλλά κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση εγκυμονεί τον κίνδυνο να «ανακατευτείς με τα πίτουρα»! Επιπλέον, να ξέρεις ότι οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις ένα ερωτικό «κάλεσμα» από ένα άτομο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, το οποίο είχε βέβαια εκφράσει και στο παρελθόν την προτίμηση του για σένα αλλά τώρα επανέρχεται... δριμύτερο!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις δράση, είτε για να πετύχεις έναν φιλόδοξο οικονομικό στόχο μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, είτε για να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου, από έξωθεν επιβουλές. Παράλληλα όμως οι συνθήκες στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να ομαλοποιούνται ακόμη περισσότερο κι ίσως μπορέσεις... επιτέλους να καρπωθείς τα καλά μιας όμορφης παρέας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!
Ερωτικά
Νέες προκλήσεις αλλά και παλιές καταστάσεις σε... αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει «κυριεύσει», δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δεν «στέκει».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα σε ευνοεί επαγγελματικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες εντάσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες τελικά θα αποκατασταθούν ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφο σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα εξυπηρετεί άριστα τους στόχους και τις επιθυμίες σου κι είναι πιθανό να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση, τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και σε επαγγελματικά. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει μια ενοχλητική αδιαθεσία ή να προκαλέσει μια σχετικά μεγάλη αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σηματοδοτεί μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις ότι «λυγίζεις» κάτω από το βάρος ενός αιτήματος που «απειλεί» πάνω απ’ όλα την προσωπική σου ανεξαρτησία αλλά σίγουρα έχει και τα... καλά του!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ύστερα από μια σειρά επαφών διαβουλεύσεων αλλά και αποκαλύψεων, φαίνεται να ξεχωρίζουν οριστικά αυτοί/ες που σε στηρίζουν κι εκείνοι/ες που σε μάχονται, χρησιμοποιώντας συχνά αθέμιτα μέσα. Μπορείς λοιπόν να πάρεις τις αποφάσεις σου έχοντας καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα της κατάστασης. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση μεγάλης ευαισθησίας, με αποτέλεσμα να ζητάς πολλά περισσότερα από τον/την σύντροφο σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εκλάβεις ως «επίθεση» ακόμη και μια απλή διαμαρτυρία από την πλευρά του/της, γι’ αυτό... συγκρατήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει στις «επάλξεις», ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ίσως να πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάσταση τους αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να «ξεθάψεις» κάτι πολύτιμο.
Ερωτικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα αυξάνει τις ευαισθησίες σου, προτείνοντας σου να χωθείς στην... αγκαλιά της αρεσκείας σου και πραγματικά δεν υπάρχει κανείς λόγος για να μην συμμορφωθείς με τις υποδείξεις του, ιδιαίτερα αν προσβλέπεις σε κάτι πιο «επίσημο»!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως για τόσο για διασκέδαση, όσο για να ανταποκριθείς σε «επείγουσες» καταστάσεις. Επιπλέον σου ζητά να αναπτύξεις περαιτέρω τα ενδιαφέροντα σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που έμαθες το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα καλείσαι να αποστασιοποιηθείς από τις διαρκείς «οχλήσεις» ατόμων του περιβάλλοντος σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να δράσεις κρυφά ή να ενδώσεις σε ένα άτομο που έχει κι άλλη «δέσμευση». Αν όμως τέτοιες καταστάσεις δεν είναι του γούστου σου, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε άλλα ζητήματα, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναθέρμανση μιας φιλίας αλλά και στην ένταξη σου σε μια συλλογική προσπάθεια, από την οποία έχεις να ωφεληθείς πολλά Επιπλέον, είναι πιθανό να καταπιαστείς με ένα παλιό σου χόμπι. Παράλληλα όμως, επειδή η Σελήνη στον Τοξότη δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις, καλό είναι να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση και γενικότερα να προσέξεις την οικονομική σου διαχείριση.
Ερωτικά
Ένας κύκλος αστάθειας φαίνεται να κλείνει για την ώρα αφήνοντας όμως πίσω του μια «στερνή γνώση», που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο μέλλον. Πάντως, ακόμη κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «ριγμένο», καλό είναι να μην «κρατάς μούτρα» αλλά να αναζητήσεις και τις δικές σου ευθύνες..

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο ασταθή, με πιθανή συνέπεια «να άγεσαι και να φέρεσαι» από πρόσωπα ή καταστάσεις που στην ουσία δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν. .
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να θεωρείς ως οριστική οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει σήμερα, αφού τα «συμπαντικά πειράματα» θα συνεχιστούν, μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ταξιδέψεις ή να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις ένα «γενναίο» ξεκαθάρισμα, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον, ίσως δοκιμαστείς από μια ενόχληση στην υγεία σου.
Ερωτικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» προσπαθώντας να διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, είτε επειδή έχει ίδιες βλέψεις, είτε από ζήλεια Άσε τους άλλους όμως να λένε τα... δικά τους και μην εξομοιώνεσαι μαζί τους!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην απόκτηση ενός κληροδοτήματος ή μιας «αντίκας» αξίας. Επιπλέον, σε καλεί να διαθέσεις ότι σου... περισσεύει για να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ταράξει την ηρεμία σου αναδεικνύοντας διάφορα θέματα σε σχέση με τους φίλους ή τις φίλες σου.
Ερωτικά
Ίσως αναγκαστείς να επικεντρωθείς στα όσα γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου τα πράγματα έχουν... ξεφύγει! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά η εμπλοκή σου γίνει αφορμή για να ανοίξει ένας νέος κύκλος παρεξηγήσεων, στον οποίο πλέον θα συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Κι είναι φυσικό μέσα στην «φούρια» σου, να υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου αλλά δεν ασπάζονται είτε τις μεθόδους, είτε τις απόψεις σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λάβεις σημαντική βοήθεια από έναν παλιό σου συνεργάτη.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω» στην προσωπική σου ζωή, προσβλέποντας σε μια μόνιμη σχέση με διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή