Menu

Τα ζώδια της ημέρας (24/08): Αιγόκερε, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις πολύ καλά!

Τα ζώδια της ημέρας (24/08): Αιγόκερε, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις πολύ καλά!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Αυγούστου;

Κριός
Θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να εγείρει ανασφάλειες στον οικονομικό τομέα. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει διαδοχικά σήμερα με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες οικονομικές συνεργασίες και να αυξήσεις το εισόδημά σου, ακόμα και μέσα από κάποιο ταλέντο σου που θα σου αποφέρει κέρδη, αρκεί να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για συζητήσεις και επαφές και μην κάθεσαι λεπτό!

Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να δημιουργεί εναλλαγές στη διάθεσή σου. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει διαδοχικά κατά τη διάρκεια της ημέρας με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή θα αυξήσουν τη γοητεία σου, θα φέρουν νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου και θα σε κάνουν άκρως επικοινωνιακό/η, με αποτέλεσμα να μπορείς να καταφέρεις ό,τι κι αν ζητήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις και πεις παραπάνω από όσα πρέπει.

Δίδυμοι
Μπορεί να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση, όσο όμως περνάει η ημέρα θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου, να αφήσεις τις ανασφάλειές σου στην άκρη και να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, καθώς κάτι θα αρχίσει να κινείται και να σε αναζωογονεί. Ό,τι και να κάνεις, μην το κοινοποιήσεις παρά μόνο σε πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος
Η ημέρα είναι εξαιρετική για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να αποκτήσεις συμμάχους, να δεις τους φίλους σου που μπορεί να τους έχεις παραμελήσει λιγάκι και γενικότερα να περάσεις όμορφα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει διαδοχικά με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή, θα βελτιώσουν τα επικοινωνιακά ταλέντα σου αλλά και τη γοητεία σου και θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση. Μην αφήσεις λοιπόν την ημέρα να περάσει χωρίς επικοινωνία και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων
Τα επαγγελματικά σου θέματα και η φήμη σου είναι στις προτεραιότητές σου και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις τους ανωτέρους σου με σκοπό να προωθήσεις τις ιδέες σου, καθώς σήμερα δε γίνεται να περάσεις απαρατήρητος/η. Μια προαγωγή ή μια αλλαγή προς το καλύτερο στα επαγγελματικά σου, είναι πολύ πιθανά σενάρια για σήμερα.

Παρθένος
Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε συνδυασμό με τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή, σε κάνει να ακτινοβολείς! Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι σε έξαρση σήμερα κι αν τα χρησιμοποιήσεις κατάλληλα σε συνδυασμό με τη γοητεία σου, θα φέρουν κοντά σου νέα πρόσωπα και θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δεν είναι απίθανο να κάνεις γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.

Ζυγός
Η ημέρα σε βρίσκει να προσπαθείς να διαχειριστείς τα συναισθηματικά σου θέματα και αυτό είναι δύσκολο και χρειάζεται υπομονή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή, θα σε βοηθήσουν να εξωτερικεύσεις ό,τι νιώθεις και να το συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους, ώστε να τα δεις στην πραγματική τους διάσταση. Υπάρχει περίπτωση να εμφανισθεί και μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσεις να κερδίσεις χρήματα ή να αυξήσεις το εισόδημά σου, για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Σκορπιός
Η αλληλεπίδρασή σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, καθώς θέλεις να κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος με προσωπικές σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη, το Δία και τον Ερμή, θα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα πιο επικοινωνιακός/η και γοητευτικός/η από ό,τι σε έχουν συνηθίσει και υπάρχει πιθανότητα να καταφέρεις να κάνεις κάποια συνεργασία που προσπαθούσες καιρό και θα σου αποφέρει κέρδη!

Τοξότης
Παρόλο που η ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για εργασιακά θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή θα σε βοηθήσουν να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με φόντο τα εργασιακά σου και θα σου φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου. Εντάξει, για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψεις κι εσύ και να μην περιμένεις να τα κάνουν οι άλλοι, αλλά η ηθική και οικονομική επιβεβαίωση είναι σίγουρη.

Αιγόκερως
Είσαι από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει τρίγωνα με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, που θα αυξήσουν τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και τη διάθεσή σου να βγεις, να βρεθείς με φίλους σου, να φλερτάρεις και γενικότερα να ασχοληθείς με ό,τι σε γεμίζει. Η ημέρα θα σε ανταμείψει με νέες γνωριμίες και φλερτ, καθώς σήμερα ακτινοβολείς και δε γίνεται να μείνει κάποιος αδιάφορος/η στο πέρασμά σου. Όπως και να έχεις σκοπό να περάσεις την ημέρα σου, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις πολύ καλά!

Υδροχόος
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να διευθετήσεις τα οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει αυτές τις ημέρες και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή θα αυξήσουν τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή, ώστε να μη μείνει κανείς στεναχωρημένος. Η ημέρα μπορεί να φέρει και θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, που θα σου δώσουν ικανοποίηση.

Ιχθύς
Δε θέλεις λεπτό να μείνεις μέσα σήμερα, καθώς η ημέρα έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές, αφού νιώθεις ευδιάθετος/η και με όρεξη για κουβεντούλα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, θα φέρουν νέους ανθρώπους στο κοινωνικό σου περιβάλλον, τους οποίους θα μαγέψεις με την ευγένεια και τη γοητεία σου και θα αποκτήσεις συμμάχους! Σήμερα θα είσαι πολύ δημοφιλής και περιζήτητος/η ακόμα και σε συγγενείς ή γείτονες και δε θα προλαβαίνεις να τους δεις όλους.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή