Menu
Η Kostoday & οι Επιχειρήσεις σας Εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα

Τα ζώδια της ημέρας (23/08): Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και σου δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία

Τα ζώδια της ημέρας (23/08): Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και σου δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Αυγούστου;

Κριός
Η υλική σου ασφάλεια έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα σήμερα, με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικά θέματα και να καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες ή να αξιοποιήσεις ιδέες, που θα μπορέσουν να αυξήσουν το εισόδημά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα είναι υπέροχο αν θέλεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά όχι με οικονομικές, για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και σου δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα στα αντικρουόμενα συναισθήματα χαράς και λύπης, ώστε να περάσει η ημέρα όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σε φορτίσει συναισθηματικά και θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σου, με αποτέλεσμα να διχάζεις τους άλλους και να σκέφτονται αν θα πρέπει να σε πνίξουν ή να σε φιλήσουν.

Δίδυμοι
Σήμερα θα είσαι πολύ επιφυλακτικός/η με οποιαδήποτε πληροφορία φτάσει στα αυτιά σου, καθώς οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες σου έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα φέρει στην επιφάνεια κρυφά σχέδια και συζητήσεις, είτε δικά σου είτε άλλων, με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε μπερδέψει, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς να διαχωρίσεις την πραγματικότητα που υφίσταται από την πραγματικότητα που θα ήθελες να υφίσταται.

Καρκίνος
Η ημέρα είναι κατάλληλη για οτιδήποτε απαιτεί συλλογική εργασία, γι’ αυτό σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με συλλόγους και σωματεία ή με εθελοντική προσφορά και να παρακινήσεις και τους φίλους σου, ώστε να προσφέρετε κάτι όλοι μαζί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ενισχύει τις σχέσεις με ανθρώπους που έχεις κοινές ασχολίες και κοινές απόψεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να αρνηθείς τη βοήθειά σου σε όποιον/α σου τη ζητήσει.

Λέων
Η κοινωνική σου καταξίωση θα είναι το πρώτο μέλημα σου σήμερα και γι’ αυτό θέλεις να αυξήσεις τη φήμη σου μέσω των επαγγελματικών σου ταλέντων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα φέρει πολλή δουλειά, προκειμένου να καταφέρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει αρκετά συναισθηματικό/η, αλλά πρέπει να ξέρεις πως συναισθηματισμός και καριέρα δεν πάνε μαζί, οπότε πρόσεξε μην κάνεις λάθος κινήσεις.

Παρθένος
Σήμερα η εξωστρεφής διάθεσή σου δε θα σε αφήσει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα, καθώς θέλεις να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να «ταξιδέψεις» όπου θέλεις με τη βοήθεια ενός βιβλίου, ενός ταξιδιωτικού προγράμματος στην τηλεόραση ή απλά και μόνο με τη σκέψη σου. Από την άλλη, μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αφηρημένο/η λόγω των σκέψεών σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην οδήγηση.

Ζυγός
Η σκέψη σου θα βυθιστεί σε γεγονότα του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά ευέξαπτος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε φέρει σε επαφή με ό,τι σε πονάει, προκειμένου να το φέρεις στο φως ώστε να το δεις ρεαλιστικά και έπειτα να το αφήσεις πίσω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να αυξήσει τον ήδη υπερβολικό συναισθηματισμό σου και να σε κάνει να μη σκέφτεσαι καθόλου με τη λογική. Μην κάνεις οικονομικές κινήσεις και συμφωνίες σήμερα, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από το συναίσθημα.

Σκορπιός
Σήμερα θα δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στα «θέλω» των άλλων, με αποτέλεσμα να παραγκωνίσεις τις δικές σου ανάγκες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε κάνει ευάλωτο/η σε κάθε είδους κριτική, γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να τους ευχαριστήσεις όλους, είτε είναι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σου, ώστε να μην ακούσεις κάτι αρνητικό για εσένα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, θα ενισχύσει το συναισθηματισμό σου, με αποτέλεσμα να μην αντέχεις κανενός είδους παρατήρηση.

Τοξότης
Οι δουλειές και οι αγγαρείες που θα προκύψουν, θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους, με αποτέλεσμα να μην έχεις ελεύθερο χρόνο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θέλει να σου μάθει να είσαι εργατικός/η και να μην παραπονιέσαι, καθώς τα αγαθά κόποις κτώνται. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να τεμπελιάσεις καθώς δε θέλεις καθόλου να ασχοληθείς με πρακτικά πράγματα. Πρόσεξε, γιατί αν είσαι αφηρημένος/η μπορεί όχι μόνο να μην τελειώσεις τις δουλειές σου, αλλά να ανοίξεις και άλλες.

Αιγόκερως
Σήμερα έχεις ξυπνήσει και νιώθεις έντονα την επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι ασυνήθιστο και δημιουργικό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεκινήσεις μια δημιουργική απασχόληση ή κάποιο νέο χόμπι. Η ημέρα ενδείκνυται και για κάθε είδους διασκέδαση, αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο σε όλα!

Υδροχόος
Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σήμερα, καθώς η δυσθυμία που νιώθεις μπορεί να σε κάνει να εκνευριστείς με όλους και κυρίως με άτομα της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει εύθικτο/η και πολύ συναισθηματικό/η, με αποτέλεσμα να μη δέχεσαι καμία κουβέντα ακόμα και από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση να κυριαρχήσει.

Ιχθύς
Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα, είναι να επικοινωνήσεις με όλους αν μπορείς, καθώς θέλεις να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, τις ιδέες σου, αλλά και τα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ευνοεί τις επαφές με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, καθώς το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα αναδείξει τη γλυκύτητα του χαρακτήρα σου και θα σε κάνει αξιαγάπητο/η. Εκμεταλλεύσου το, αν θέλεις να ζητήσεις και κάποια χάρη από τους γύρω σου. Δεν πρόκειται να σου την αρνηθούν.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή