Menu

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Αυγούστου! -Αιγόκεροι ότι σας λένε σήμερα μην δίνετε σημασία!

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Αυγούστου! -Αιγόκεροι ότι σας λένε σήμερα μην δίνετε σημασία!
jumbo-banner

Αναβίωση του παρελθόντος

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από το Astrology.gr και τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε στρέφει προς το παρελθόν, ώστε να προσδιορίσεις την αρχική πηγή κάποιων καταστάσεων ή εμμονών που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική πρόταση αλλά και να αξιοποιήσεις παλιό υλικό, που σε... περιμένει για να το ανακαλύψεις!
Ερωτικά
Δεν είναι εύκολο να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα, είτε γιατί λαμβάνεις αντιφατικές εικόνες από το άτομο που θα... μπορούσε να σε ενδιαφέρει, είτε επειδή η δική σου διάθεση είναι ασταθής. Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα σε κάθε είδους διαπραγμάτευση και σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» τον χώρο σου, υιοθετώντας νέες αισθητικές φόρμες. Όσον αφορά όμως στις ενδοοικογενειακές σχέσεις ενδέχεται να υπάρξουν ακατανόητες συμπεριφορές και «παρατράγουδα» που θα σε προβληματίσουν.
Ερωτικά
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Το σύμπαν σε καλεί να... απαρνηθείς τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις προδιαγραφές σου, αν όμως... αρνηθείς να το πράξεις, που είναι και το πιθανότερο, τότε μπορεί να σοκαριστείς από την συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να πετύχεις ότι το καλύτερο για σένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου συστήνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση.
Ερωτικά
Όταν η πορεία της προσωπικής σου ζωής εξαρτάται από το πόσο ανοικτός/η είσαι στην διαφορετικότητα, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση «ξένων» καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Ίσως μάλιστα προκύψει κάτι πολύ... ενδιαφέρον σε ένα ταξίδι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί επαφές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, επί... παντός επιστητού κι είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα-κλειδιά για την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να «σπάσεις» την ρουτίνα στην δουλειά σου, ενώ ίσως έχεις κι ένα απρόβλεπτο οικονομικό όφελος ή δώρο. Να θυμάσαι ακόμη ότι η ημέρα προσφέρεται για αγορές σπάνιων ή πολύ ιδιαίτερων ειδών.
Ερωτικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό, είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και... δεύτερος γύρος, γι’ αυτό μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία ή να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστες ανατροπές ή εκπλήξεις, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα σε ένα από τα ενδιαφέροντα σου, έχοντας σαν κύριο «όπλο» την διαφορετικότητά σου.
Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που... δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται, τουλάχιστον με τους «κλασικούς» όρους μιας δέσμευσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να γνωρίσεις νέους φίλους ή να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να συνεισφέρει σε νοητικές και συναισθηματικές παλινδρομήσεις, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μια αδυναμία λήψης αποφάσεων.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την... ευτυχία κι όσο κι αν προσπαθείς να «κρύψεις» τα συναισθήματα σου, επειδή κάτι σε ανησυχεί, δεν θα αργήσει ή στιγμή που όλα θα αποκαλυφθούν, διώχνοντας μακριά τους φόβους και τις επιφυλάξεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διαχειριστείς αντιδράσεις ή συμπεριφορές ατόμων του περιβάλλοντος σου, που υπαγορεύονται κυρίως από το συναίσθημα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει.
Ερωτικά
Δεν είναι εύκολο να σταθεροποιήσεις τις επιθυμίες σου με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε επιλογές, που... σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι!
Κάνε λοιπόν τις «κατακτήσεις» σου, χωρίς όμως να δίνεις υποσχέσεις για την συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να αλλάξεις τακτική στις επαγγελματικές σου υποθέσεις κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς την γοητεία σου, πετυχαίνοντας να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση, όπου... επιθυμείς! Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού με την θετική συνδρομή του Ερμή στην Παρθένο, μπορεί να σου ανοιχτούν πολλές «πόρτες».
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη γοητεία του, αν όμως προχωρήσεις συνάπτοντας μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι έχει και κάποιες «παραξενιές» στις ερωτικές του προτιμήσεις, κάτι που καθιστά σημαντικά πιο... δύσκολη την προσαρμογή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις άτομα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες σου, τόσο τους πνευματικούς, όσο και τους... οικονομικούς! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού.
Ερωτικά
Ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, παρότι όμως οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, φαίνεται ότι η εξέλιξη της σχέσης σας παρεμποδίζεται από κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που φαίνεται να αναζητούν την προστασία σου, δεν αποκλείεται όμως τελικά να αποδειχθεί ότι εσύ είσαι ο/η ανίσχυρος/η! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με κάποιον ειδικού, που είναι «παλιός στο κουρμπέτι». Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά και να φορτιστείς συναισθηματικά.
Ερωτικά
Ότι κι αν σου πουν σήμερα... μην το «δέσεις», από εκεί και ύστερα όμως δεν σημαίνει ότι ο/η «ένοχος» έχει και κακές προθέσεις απέναντι σου. Καλό είναι λοιπόν να είσαι δύσπιστος/η αλλά και επιεικής απέναντι στις αδυναμίες των άλλων.

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε κινητοποιεί προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας άτομα που σίγουρα θα σε «εξιτάρουν» με τις πρωτότυπες ιδέες τους και το ευτύχημα είναι ότι δεν είσαι προκατειλημμένος/η με πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να «κόψεις την τύχη σου». Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look.
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, ορμώμενος/η από μάλλον «εγκεφαλικά» κίνητρα. Η συνέχεια μάλιστα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αυξάνει τον συναισθηματισμό σου, κάνοντας σε πιο επιρρεπή στις... αδυναμίες σου! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του παρελθόντος, μαθαίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτές. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει μια συνεργασία με ένα πρόσωπο που διαθέτει πείρα και ειδικές γνώσεις.
Ερωτικά
Το μυαλό σου φαίνεται να έχει «κολλήσει» σε ένα πρόσωπο αλλά θα ήταν λάθος να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση που θα σε δεσμεύσει. Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα και θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα πολύ πιο καθαρά.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή