Menu

Τα ζώδια της 9ης Σεπτεμβρίου! Δίδυμε, οι σημαντικοί ''άλλοι'' της ζωής σου θα γίνουν ακόμα περισσότερο σημαντικοί σήμερα.

Τα ζώδια της 9ης Σεπτεμβρίου! Δίδυμε, οι σημαντικοί ''άλλοι'' της ζωής σου θα γίνουν ακόμα περισσότερο σημαντικοί σήμερα.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η ημέρα θα φέρει νέα από ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος αλλά και συγγενείς σου, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Αλλά και εσύ ο ίδιος θα επιδιώξεις να βρεθείς με κόσμο και μάλιστα με ανθρώπους που δε βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και σου έχουν λείψει. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο μπορεί να φέρει προβλήματα στην έκφρασή σου, καθώς θα δυσκολευτείς να δείξεις αυτά που θέλεις. Προσοχή χρειάζεται και η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη, που μπορεί να σου χαρίσει μια παραπάνω δόση εκνευρισμού και να δυναμιτίσει τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ταύρος
Η συναισθηματική σου ένταση που προκαλείται από τον καταιγισμό σκέψεων συνεχίζεται αμείωτη και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αναμοχλεύει σκέψεις και συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο, καθώς δε θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο ώστε να επικοινωνήσεις στους κοντινούς σου όλα όσα αισθάνεσαι, ώστε να μπορέσεις να τα συζητήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και η σύνοδός της με τον Άρη, καθώς θα εντείνει την εσωτερική σου ένταση και μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Δίδυμοι
Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σου θα γίνουν ακόμα περισσότερο σημαντικοί σήμερα, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν όλη την προσοχή και το χρόνο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο δε θα σε βοηθήσει να προβάλλεις αυτά που θέλεις με τη σειρά σου στους συνεργάτες σου ή στο/στη σύντροφο σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα ενισχύσει τον εκνευρισμό που θα νιώσεις, καθώς δεν πιστεύεις πως σε καταλαβαίνει κανείς, με αποτέλεσμα να προκύψουν εντάσεις στις σχέσεις σου.

Καρκίνος
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και εσύ νιώθεις σαν ένα ρομπότ που πρέπει να τα φέρει όλα εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σου δημιουργήσει εσωτερική σύγχυση με αποτέλεσμα, ενώ ξέρεις τις υποχρεώσεις σου, να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους. Από την άλλη, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σου δώσει έξτρα ενέργεια, που αν την εκμεταλλευτείς σωστά και όχι για να καβγαδίσεις, τότε θα καταφέρεις να τελειώσεις αυτά που πρέπει.

Λέων
Η διάθεση σου είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε γεμίζει με όρεξη να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάποιο σπορ ώστε να διοχετεύσεις σωστά την ενέργεια που θα σου χαρίσει. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει εμπόδια στην έκφρασή σου, καθώς δεν είναι εύκολο να κάνεις τους φίλους σου αλλά ούτε και τον/τη σύντροφό σου να σε καταλάβουν.

Παρθένος
Θέματα που απασχολούν την οικογένειά σου θα απασχολήσουν και εσένα σήμερα και είναι πιθανό να προκύψουν και διαφωνίες, καθώς μάλλον δε θα έχετε τις ίδιες απόψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να φέρει εκνευρισμό και ένταση. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο θα σου φέρει εσωτερική αναστάτωση και θα εντείνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου για καβγά, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, να μην πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.

Ζυγός
Ό,τι και αν σε απασχολεί σήμερα, θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου και όχι να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, γι’ αυτό θα επιδιώξεις να βρεθείς με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες, προκειμένου να συζητήσεις και να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να φέρει προστριβές και συγκρούσεις, λόγω των διαφορετικών απόψεων που μπορεί να υπάρξουν σε συζητήσεις. Από την άλλη, η όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να αναπτύξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου χωρίς να παρεξηγηθείς, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος πως αυτά που λες είναι αυτά που θέλεις.

Σκορπιός
Οικονομικά θέματα και διλλήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να βγεις ωφελημένος/η στον τομέα αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις χρόνο σκεπτόμενος/η το καλύτερο σενάριο για τα οικονομικά σου, αλλά αντί να σκέφτεσαι μόνο, θα πρέπει και να δραστηριοποιηθείς για να τα βελτιώσεις.

Τοξότης
Η διάθεσή σου μπορεί να μεταβάλλεται με ταχύτητα αστραπής σήμερα, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου και σε όψη συνόδου με τον Άρη, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, ένταση, αλλά και κυκλοθυμία. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να κατηγορείς τους γύρω σου ως υπεύθυνους για τον εκνευρισμό σου, αλλά και εσύ δε θα είσαι πολύ ψύχραιμος/η σήμερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου, καθώς δεν είσαι σίγουρος/η τι θέλεις από τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά ούτε πώς να το ζητήσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη, καθώς έρχονται στο μυαλό σου ανασφάλειες και φοβίες που, όσο και αν προσπαθείς να τις διώξεις, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδός της με τον Άρη θα αυξήσει το άγχος και τις φοβίες που έχεις και δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, καθώς ακόμα και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να σταματήσεις το φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, εσύ προτιμάς να στροβιλίζεσαι μέσα σε αυτόν.

Υδροχόος
Οι επαφές με φίλους σου συνεχίζονται και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να τονίζει τη σημασία των φίλων στη ζωή σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι πολύ πιθανό να φέρει νέους συμμάχους στη ζωή σου ή να προκαλέσει τριγμούς σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, ανάλογα πως θα χειριστείς την ενέργεια σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δεν είναι βοηθητικό για να καταλάβουν οι άλλοι τον τρόπο σκέψης σου και τις απόψεις σου, για αυτό σήμερα μην ανοίξεις φιλοσοφικές συζητήσεις και σοβαρά θέματα.

Ιχθύς
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είναι πολλές και προσπαθείς να βρεις τρόπο να τις εκπληρώσεις, ώστε να κερδίσεις την αναγνώριση στον επαγγελματικό στίβο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να φέρει προβλήματα και εκνευρισμό σε επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις με τους προϊστάμενους σου. Η άλλη όψη, αυτή του τετραγώνου, που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο δε θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα κατάλληλα πρόσωπα με σκοπό να τις υλοποιήσεις, οπότε καλύτερα να αφήσεις κάθε σημαντική κίνηση και συζήτηση για άλλη ημέρα.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή