Menu

Τα ζώδια της 8ης Σεπτεμβρίου! Παρθένε, έρχονται οικογενειακές αναταράξεις

Τα ζώδια της 8ης Σεπτεμβρίου! Παρθένε, έρχονται οικογενειακές αναταράξεις
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Σήμερα ήδη έχεις αρχίσει να νιώθεις καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και να ξαναβρίσκεις το δυναμικό εαυτό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω τις αρνητικές σκέψεις και να επιδιώξεις κοινωνικές επαφές, καθώς δε θέλεις να μείνεις λεπτό ακόμα μόνος/η. Δεν αποκλείεται να πάρεις τα βουνά κυριολεκτικά, αφού μια εκδρομή στη φύση θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα καλύτερα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει λίγο απόμακρο/η με τους γύρω σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί ίσως να έχεις άδικο.

Ταύρος
Η ημέρα δε θα ξεκινήσει με τις καλύτερες των διαθέσεων, καθώς από το πρωί είναι πιθανό να σου φταίνε τα πάντα ακόμα και αν δε βρίσκεις προφανή λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επαναφέρει στη μνήμη σου όχι τόσο ευχάριστα γεγονότα που ευθύνονται για τον εκνευρισμό σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου ή να επιλέξεις τα λάθος άτομα να ανοίξεις την καρδιά σου. Οικονομικές συμφωνίες με συνεταίρους και συνεργάτες θέλουν μεγάλη προσοχή σήμερα, γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησής σου είναι μεγάλος.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Η ημέρα θα σε βρει να ασχολείσαι αποκλειστικά με τα θέματα των άλλων, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ και ταυτόχρονα το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει μια «ψύχρα» σε επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, που μπορεί να φτάσει σε μεγάλες παρεξηγήσεις, καθώς ίσως νιώσεις πως όλοι είναι απέναντι σου. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και ποιους όχι, γιατί η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους εξαπατήσεις.

Καρκίνος
Σήμερα από το πρωί η ημέρα θα δείξει τις διαθέσεις της και θα σε φορτώσει με δουλειές και αγγαρείες, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι αποφασισμένη να σε… σκληραγωγήσει! Προσπάθησε να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου, ξεκινώντας από τις πιο επείγουσες και μη σπαταλήσεις χρόνο γκρινιάζοντας, γιατί δε θα καταφέρεις τίποτα. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει εκνευρισμό και υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσεις πάνω σε ανθρώπους που δε φταίνε. Αν έχεις κάποια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, σιγουρέψου και μη βιαστείς να απαντήσεις θετικά.

Λέων
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, λέει η παροιμία και θα σε βρει σύμφωνο/η, καθώς ακόμα και κάτι να μην πάει όπως το έχεις προγραμματίσει, δεν πρόκειται να σε αγχώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον αισιόδοξο Τοξότη και σου χαρίζει ενέργεια, κέφι και όρεξη να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αγαπάς, ακόμα και αν αυτές είναι οι δουλειές του σπιτιού. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση, καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσεις την ανεμελιά σου και να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις και στα «πρέπει», αλλά είναι στο χέρι σου αν θα επιτρέψεις να σε ρίξει!

Παρθένος
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι πιθανό να φέρει οικογενειακές αναταράξεις. Ίσως χρειαστεί να τρέξεις για υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σου ή να υπάρξει μια διαφωνία μεταξύ σας ή ακόμα να χρειαστεί να κάνεις τον πυροσβέστη και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικογένειά σου θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, θα σε κάνει συναισθηματικά απόμακρο/η με όλους και θα σε οδηγήσει σε πλάνες και λάθος εκτιμήσεις, για αυτό πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις.

Ζυγός
Η ημέρα σήμερα ευνοεί επαφές και συναντήσεις με γνωστούς, συγγενείς, ακόμα και γείτονες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον αισιόδοξο και έξω καρδιά Τοξότη και εσύ δε θέλεις λεπτό να μείνεις μόνος/η σου. Έτσι λοιπόν, από το πρωί θα αρχίσεις τα τηλέφωνα και θα επιδιώξεις να συναντηθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί το βραδάκι θα σε κάνει φειδωλό/η στα λόγια και λίγο απόμακρο/η, αλλά αυτό θα σε βοηθήσει, καθώς το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις αυτών που θα πεις, οπότε όσο λιγότερα πεις τόσο πιο αλώβητος/η θα βγεις.

Σκορπιός
Η ημέρα θα εγείρει οικονομικές ανασφάλειες, καθώς όσα και αν έχεις σήμερα δε θα σου φαίνονται ικανά να σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε καλεί να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να πετύχεις οικονομικές συμφωνίες και να κάνεις συμφέροντες οικονομικούς διακανονισμούς. Βέβαια η σύνοδός της με τον Κρόνο και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα το βράδυ, δε θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στα σχέδιά σου, καθώς θα θολώσουν την κρίση σου, για αυτό άφησε τα επιχειρηματικά και οικονομικά πλάνα για μια πιο ευνοϊκή ημέρα.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σήμερα και ήδη νιώθεις περισσότερη ενέργεια από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς έχεις ξεκινήσει να βρίσκεις την κοινωνικότητά σου. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να μη διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου και να προκληθούν νεύρα και παρεξηγήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ μπορεί να ψυχράνει τις σχέσεις με τους γύρω σου και να σε κάνει συναισθηματικά απόμακρο και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα να θολώσει την κρίση σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Αιγόκερως
Οι φοβίες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα και θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει εξαιρετικά καχύποπτο/η με όλους, καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις παντού εχθρούς. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φίλοι σου και θα πρέπει να προσέχεις με ποιους μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, αλλά μην το παρακάνεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα το βράδυ, θα σε κάνουν να αποζητήσεις την απομόνωση και τη συντροφιά των σκέψεών σου.

Υδροχόος
Οι φίλοι σου παίζουν ούτως η άλλως σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αλλά σήμερα τους θέλεις δίπλα σου, καθώς αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους σου και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Από τη μία, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ μπορεί να φέρει προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις και μια αδιόρατη ψυχρότητα. Από την άλλη, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να εξιδανικεύσεις ανθρώπους του φιλικού σου κύκλου. Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις αυτά τα δύο, τότε σίγουρα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Ιχθύς
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και εγείρει θέματα επαγγελματικής φύσεως. Χρειάζεσαι υπομονή και επιμονή για να πετύχεις αυτά που έχεις κατά νου και θα πρέπει να θυμάσαι πως δε γίνεται τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη, γι’ αυτό σήμερα δούλεψε υπεύθυνα, ώστε να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο προς το βράδυ, θα σε κάνει αρκετά αυστηρό/η ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις σε ουτοπίες, γι’ αυτό καλύτερα να μη δράσεις σήμερα, αλλά να κρατήσεις στάση αναμονής.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή