Menu

Τα ζώδια της 7ης Σεπτεμβρίου! Παρθένε, εμπόδια θα έχεις σήμερα στην επικοινωνία σου με τον κόσμο.

Τα ζώδια της 7ης Σεπτεμβρίου! Παρθένε, εμπόδια θα έχεις σήμερα στην επικοινωνία σου με τον κόσμο.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η συναισθηματική ένταση αυτών των ημερών και το γεγονός πως δεν μπορείς να αποδεχτείς κάποια συναισθήματά σου, θα σου δημιουργήσουν μια δυσφορία σήμερα, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εξακολουθεί να ταράσσει τα ψυχικά σου ύδατα. Το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, καθώς ήδη ψάχνεις εξιλαστήριο θύμα για να εξωτερικεύσεις τη συναισθηματική σου ένταση, αλλά πρόσεξε, γιατί για εσένα μπορεί να είναι απλά μια ένταση της στιγμής, αλλά για τους άλλους αφορμή για μεγάλες παρεξηγήσεις!

Ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η, καθώς θα προκύψουν παρεξηγήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις ακόμα και από ασήμαντη αφορμή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και με τους συνεργάτες σου. Μην κάνεις «ανοίγματα» σε νέες συνεργασίες σήμερα και μην υπογράψεις οτιδήποτε, καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις πως κάτι δε θα βγει όπως το είχες στο μυαλό σου.

Δίδυμοι
Πολλές δουλειές και υποχρεώσεις θα έχει η σημερινή ημέρα και εσύ ήδη από το πρωί θα αισθανθείς κουρασμένος/η και χωρίς διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δυσκολέψει λιγάκι την καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν μπροστά σου ημιτελείς δουλειές σου, που θα σε αναγκάσουν να τις φέρεις εις πέρας και αυτό να σου δημιουργήσει περισσότερο εκνευρισμό. Προσοχή στις καθημερινές συναλλαγές σου με ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Ακόμα και αν οι άνθρωποι γύρω σου είναι κακόκεφοι, εσύ δε θα παρασυρθείς, καθώς σήμερα έχεις ξυπνήσει με πολύ καλή διάθεση και με όρεξη να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θα επιλέξεις εσύ και σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να βάλει φρένο στην καλή σου διάθεση, καθώς μπορεί να φέρει μια γενικότερη ασυνεννοησία με τους γύρω σου, κυρίως με φιλικά σου πρόσωπα. Αν είσαι λίγο προσεκτικός/η και αν έχεις καλή διάθεση, όλα θα επανέλθουν γρήγορα, χωρίς παράπλευρες απώλειες!

Λέων
Η αναστάτωση που έχει προκύψει στην οικογενειακή σου εστία καλά κρατεί και εσύ έχεις αρχίσει να κουράζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου εφιστά την προσοχή, καθώς το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, δημιουργώντας κι άλλες παρεξηγήσεις ή εντείνοντας την ασυνεννοησία. Προσπάθησε να μη φερθείς παρορμητικά και να μην πεις κουβέντες πάνω στον εκνευρισμό σου, που μετά σίγουρα θα μετανιώσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, ενισχύει την κοινωνικότητά σου, αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε πολλά λόγια και να είσαι φειδωλός/η, γιατί όσο περισσότερα πεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου. Παρεξηγήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος είναι πιθανές σήμερα, για αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Ένας έλεγχος στο μεταφορικό σου μέσο επιβάλλεται, για να είσαι σίγουρος/η πως είναι όλα εντάξει.

Ζυγός
Η ανασφάλεια που νιώθεις σήμερα, οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός πως δεν έχεις καταφέρει να διευθετήσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και εντείνει την ανησυχία και το άγχος σου για οτιδήποτε οικονομικό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει εμπόδια σε υποθέσεις, που θεωρούσες ήδη κλεισμένες και δεδομένες. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να μην υπογράψεις οτιδήποτε, καθώς σύντομα θα διαπιστώσεις πως άλλα θα λένε τα χαρτιά και άλλα θα γίνουν τελικά.

Σκορπιός
Ούτε και σήμερα θα καταφέρεις να διώξεις την κυκλοθυμία που σε ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να μεταβάλλει τη διάθεσή σου και τις σκέψεις σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή σου λέει να προσέξεις, καθώς η επικοινωνία και οι συναναστροφές με τους γύρω σου δε θα είναι εύκολη υπόθεση σήμερα και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Καλύτερα να μην πεις πολλά ή αν δεν καταφέρεις να κρατηθείς, τουλάχιστον προσπάθησε να τα πεις με το σωστό τρόπο.

Τοξότης
Σήμερα οι σκέψεις που κάνεις θα είναι απαισιόδοξες και θα σε οδηγήσουν σε αυθαίρετα συμπεράσματα, τα οποία θα δυσκολέψουν τις σχέσεις με τους γύρω σου και θα χαλάσουν τη διάθεσή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους, ενώ το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να μπερδέψει την επικοινωνία, καθώς θα αρχίσεις να θυμάσαι παρελθοντικές καταστάσεις, που θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μην μπλέξεις το παρόν με το παρελθόν και να μην επαναφέρεις θέματα και υποθέσεις που έχουν κλείσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ημέρα σου.

Αιγόκερως
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με φιλικά σου πρόσωπα και θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να φέρει προβλήματα επικοινωνίας στις μεταξύ σας σχέσεις, καθώς και να επαναφέρει θέματα του παρελθόντος που είχατε κρύψει επιμελώς «κάτω από το χαλάκι». Προσπάθησε να λύσεις οτιδήποτε και αν προκύψει, ώστε να μην υπάρχουν γκρίζα σημεία μεταξύ σας.

Υδροχόος
Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ταράσσει τα επαγγελματικά ύδατα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ συναδέλφων αλλά και με τους προϊσταμένους σου, γι’ αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις. Απόφυγε επίσης να εμπλακείς σε «πηγαδάκια», γιατί μπορεί να εκθέσουν το επαγγελματικό σου προφίλ.

Ιχθύς
Σήμερα έχεις όρεξη να πας μια βόλτα, είτε κοντινή είτε λίγο πιο μακρινή, να δεις συγγενείς σου και να μιλήσεις με ανθρώπους που είχες καιρό, καθώς η διάθεσή σου είναι στα πάνω της. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που κάνει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να χαλάσει λίγο την ευφορία σου, καθώς θα δημιουργήσει μικροπαρεξηγήσεις με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Αν έχεις κανονίσει επαγγελματικά ή προσωπικά ραντεβού, φρόντισε να ξεκινήσεις νωρίτερα και να ελέγξεις και το μεταφορικό σου μέσο, γιατί και οι μετακινήσεις θα γίνονται μετ’ εμποδίων.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή