Menu

Τα ζώδια της 6ης Σεπτεμβρίου! Υδροχόε προσοχή η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα

Τα ζώδια της 6ης Σεπτεμβρίου! Υδροχόε προσοχή η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η ψυχολογία σου μάλλον θα είναι αρκετά βεβαρημένη σήμερα, καθώς στο μυαλό σου θα έρθουν πράγματα που πίστευες πως είχες ξεχάσει και θα νιώσεις ξανά τα αρνητικά συναισθήματα που σου προκάλεσαν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε ταξιδέψει πίσω σε παρελθοντικές καταστάσεις, που ίσως δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Μη φοβηθείς τη «βουτιά» στα βάθη των σκέψεών σου, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να αναδυθείς και να είσαι πιο σίγουρος/η και δυνατός/η από χτες.

Ταύρος
Οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να εξιδανικεύσεις ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου χαρίσει πίστη και αυτοπεποίθηση και δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν νέες, επικερδείς συνεργασίες, αρκεί να θυμάσαι να μη βιαστείς να υπογράψεις οτιδήποτε.

Δίδυμοι
Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι αρκετές, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους και έκτακτες. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει ονειροπόλο, χωρίς να έχεις καθόλου όρεξη να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα και έτσι να δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο την ημέρα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς σωστά το χρόνο σου χωρίς να τον σπαταλήσεις, ώστε να μπορέσεις να φέρεις τις υποχρεώσεις σου εις πέρας.

Καρκίνος
Η ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή με οικιακές δραστηριότητες ή με οτιδήποτε νιώθεις πως σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη φαντασία σου και τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να προωθήσεις επαγγελματικά κάποιο από τα χόμπι σου!

Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να εγείρει θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που μπορούν πολύ εύκολα να οξυνθούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο να ξεφύγεις από την ζόρικη ημέρα και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή και να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στην οικογένειά σου χωρίς να ακουστούν… σειρήνες πολέμου!

Παρθένος
Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση για επαφές με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό τονίζει την κοινωνικότητά σου και την ανάγκη σου να βρεθείς με κόσμο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου και είναι πολύ πιθανό να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε όποιον/α την έχει ανάγκη στο περιβάλλον σου. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η από ό,τι συνήθως αρκεί να προσέξεις να μην το παρακάνεις!

Ζυγός
Θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να εγείρει ανασφάλειες, λόγω αυτών των θεμάτων. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει «καλλιτεχνικές ανησυχίες», αλλά δεν ενδείκνυται για βοήθεια πάνω σε πρακτικά θέματα όπως τα οικονομικά, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε ουτοπίες, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βρεις τρόπο να υλοποιήσει αυτά που έχεις κατά νου.

Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να μεταβάλλει τη διάθεσή σου από τη μια στιγμή στην άλλη, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει αρκετά η επικοινωνία με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να σου χαρίσει καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και να ενισχύσει την ανάγκη σου για δράμα, οπότε δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σου να είναι υπερβολικές σήμερα. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε… επαναφέρει στην τάξη και θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου, χωρίς να παρασυρθείς σε δράματα.

Τοξότης
Η ημέρα θα μεγεθύνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου, με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά την αισιόδοξη διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και εντείνει τα αρνητικά σου συναισθήματα, κάνοντας σε εσωστρεφή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να αποφύγεις οτιδήποτε «πρακτικό» και κατά συνέπεια να φανείς αφερέγγυος/α. Ευτυχώς, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε επαναφέρει στην τάξη και θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου, αλλά και στη γη.

Αιγόκερως
Η ημέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους σου καθώς έχεις ανάγκη να βρεθείς μαζί τους και να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να ονειροπολήσεις και θα σε παρασύρει σε μαγικά μέρη, μακριά από οτιδήποτε γήινο! Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα αναδείξει τη λάμψη σου και θα σε κάνει με κάποιο τρόπο πρωταγωνιστή της βραδιάς σε φιλικές συναντήσεις!

Υδροχόος
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει αυτό τον τομέα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις με ευφάνταστο τρόπο επαγγελματικές σου ιδέες και να ξεχωρίσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και ενέργεια, ώστε να καταφέρεις να προωθήσεις σωστά τα σχέδιά σου. Πρόσεξε μόνο, γιατί ακόμα και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις.

Ιχθύς
Ο νους σου ταξιδεύει σήμερα και θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να τον χαλιναγωγήσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη φαντασία σου και τα ταξίδια του μυαλού σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε έναν άλλο, δικό σου κόσμο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου, δίχως να σε απασχολεί υπερβολικά η γνώμη των γύρω σου. Απόφυγε διευθετήσεις πρακτικών θεμάτων, γιατί είναι πολύ πιθανόν να κάνεις λάθος κινήσεις.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή