Menu

Τα ζώδια της 4ης Σεπτεμβρίου! Ιχθύ, η αναστάτωση που νιώθεις, δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις σήμερα.

Τα ζώδια της 4ης Σεπτεμβρίου! Ιχθύ, η αναστάτωση που νιώθεις, δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις σήμερα.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε κάνει να πάρεις μέρος σε «υπόγειες δράσεις» ώστε να καταφέρεις να γίνει αυτό που έχεις κατά νου. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να φτάσεις μέχρι τα άκρα μέχρις ότου καταφέρεις αυτό που θέλεις, είτε αυτό αφορά μια νέα συνεργασία είτε αποφάσεις που αφορούν εσένα και το/τη σύντροφό σου.

Ταύρος
Οι προσωπικές αλλά και εργασιακές υποχρεώσεις σου, σήμερα δε θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σου υπενθυμίζει πως «τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα» καθώς το καλοκαιράκι τελείωσε τυπικά και μαζί του όλες οι χαλαρές στιγμές. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές εκρήξεις λόγω της πίεσης που σου προκαλούν οι υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δε φταίνε και κάνε υπομονή, μια μέρα είναι, θα περάσει.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου σήμερα θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς από τη μία επιτέλους θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, από την άλλη όμως μπορεί κάτι μέσα σου να μη σε αφήνει να χαρείς την ημέρα και την ενασχόληση με τα ενδιαφέροντά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα είναι υπεύθυνο για τη δυσθυμία και το έλλειμμα χαράς που μπορεί να νιώθεις. Μην ανησυχήσεις, είναι προσωρινό και από αύριο θα ξαναβρείς την αισιόδοξη και χαρούμενη φύση σου.

Καρκίνος
Τα οικογενειακά σου θέματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Βέβαια, σήμερα μπορεί να κινηθείς υπόγεια, προκειμένου να καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η ακόμα και μέσα από τις οικογενειακές διενέξεις, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Προσπάθησε να θυμάσαι πως δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλοι την ίδια γνώμη και τις ίδιες απόψεις με εσένα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κηρύξεις πόλεμο!

Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και εσύ σήμερα εξακολουθείς να είσαι επικοινωνιακός/η και γλυκός/ια. Αυτή είναι η μία πλευρά της ημέρας, γιατί η Σελήνη πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να κάνεις «επίδειξη ισχύος» και να επιχειρήσεις να «συντρίψεις» οποιονδήποτε από το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον τολμήσει να σου πάει κόντρα ή ακόμα και να εκφράσει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Να είσαι προσεκτικός/η, γιατί μπορεί η συμπεριφορά σου να δημιουργήσει βαθιά ρήγματα σε σχέσεις σου.

Παρθένος
Τα οικονομικά σου θέματα θα αυξήσουν την ανασφάλεια που νιώθεις και θα σε αναγκάσουν να μελετήσεις πολύ καλά τις επόμενες οικονομικές κινήσεις σου ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς και να βρεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δεν είναι βοηθητικό για οικονομικά ανοίγματα, διευθετήσεις και νέες συμφωνίες γι’ αυτό, αν μπορείς, μην κάνεις κάποια σημαντική κίνηση σήμερα, καθώς η ημέρα δε θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου.

Ζυγός
Η διάθεσή σου και, κατά συνέπεια η συμπεριφορά σου, θα έχει αρκετές διακυμάνσεις σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Επιπλέον, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η στις απόψεις σου και αρκετά καχύποπτο/η με τους συνεργάτες, αλλά και το/τη σύντροφό σου. Αν θέλεις μπορείς να «τσεκάρεις» ό,τι σου προκαλεί καχυποψία και πιστεύεις πως δεν είναι όπως φαίνεται, αλλά φρόντισε να το κάνεις διακριτικά, ώστε να μην προσβάλλεις κοντινούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός
Σήμερα ό,τι και αν κάνεις, θα το κάνεις μακριά από τα φώτα, καθώς η ανασφάλεια και οι φοβίες που νιώθεις, θα σε κάνουν πολύ καχύποπτο/η με όλους, ακόμα και με τους πιο κοντινούς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αυξήσει τα αρνητικά συναισθήματα και τις εμμονές σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από τους φόβους σου και μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματά σου να σε πνίξουν.

Τοξότης
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους σε ενώνουν κοινές ιδέες και απόψεις, θα είναι πρωταγωνιστές σήμερα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σε απασχολήσουν αρκετά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ευνοεί συναντήσεις με φίλους, αλλά το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία και να κάνει ένα μικρό καβγαδάκι να πάρει διαστάσεις ηφαιστείου που εκρήγνυται. Αν δε θέλεις να έχεις τέτοιου είδους εκπλήξεις, μην είσαι απόλυτος/η με τις ιδέες και τις απόψεις σου και συγκράτησε τα νεύρα σου.

Αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια τα «κακώς κείμενα» αλλά και ίντριγκες στο χώρο εργασίας. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε πηγαδάκια και να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας, καθώς όταν θα έρθουν στην επιφάνεια, θα βρεθείς εκτεθειμένος/η. Απόφυγε επίσης και οτιδήποτε φοβάσαι πώς αν μαθευτεί, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Υδροχόος
Σήμερα η ημέρα θα σε βρει να ονειρεύεσαι ακρογιαλιές και καλοκαιρινά δειλινά, καθώς αρνείσαι να δεχτείς πως οι διακοπές του καλοκαιριού έχουν τελειώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει νεύρα, λόγω του ότι δεν βρίσκεσαι στο μέρος που θέλεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις με πρόσωπα του συγγενικού, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, λόγω της άρνησής σου να δεχτείς διαφορετικές απόψεις πέραν των δικών σου.

Ιχθύς
Η αναστάτωση που νιώθεις λόγω συναισθηματικών διεργασιών, δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και με καταστάσεις που δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς συναισθηματικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα εντείνει τα έντονα συναισθήματα σου και δεν αποκλείεται να σε κάνει εκδικητικό/η με όσους σε έχουν πληγώσει. Σε συμβουλεύω να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό και άφησε τα υπόλοιπα στο σύμπαν κι εκείνο ξέρει τι ακριβώς θα κάνει!
ladylike.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή