Menu

Τα ζώδια της 31ης Αυγούστου! -Αιγόκερε, σήμερα έχεις εκνευρισμό και δυσθυμία

Τα ζώδια της 31ης Αυγούστου! -Αιγόκερε, σήμερα έχεις εκνευρισμό και δυσθυμία
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Αυγούστου;

Κριός
Σήμερα εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας για να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και με χόμπι που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η, καθώς η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και ήρθε η ώρα το διάλειμμα να λάβει τέλος, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα αρχίσουν να κάνουν δειλά- δειλά την εμφάνισή τους και θα απαιτήσουν μερίδιο από το χρόνο σου.

Ταύρος
Η οικογενειακή αναστάτωση και τα θέματα που έχουν προκύψει στην οικογένειά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και είναι πιθανό να αποφασίσεις να τα αφήσεις όλα στην άκρη και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Η ημέρα ενδείκνυται επίσης για να βρεθείς με φίλους σου, να βγείτε να πιείτε ένα ποτό ώστε να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω σου την ένταση των προηγούμενων ημερών.

Δίδυμοι
Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να κάνεις δημόσιες σχέσεις με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται εσωστρεφής, γι’ αυτό είναι πιθανό να προτιμήσεις τη θαλπωρή της εστίας σου μακριά από τον κόσμο. Πρόσεξε μόνο, γιατί δεν είναι απίθανο να προκύψουν εντάσεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση.

Καρκίνος
Η ανασφάλειά σου θα σε κρατήσει μακριά από αισιόδοξες σκέψεις, καθώς το μόνο που σκέφτεσαι είναι τρόπους που μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Καλύτερα να μην κάνεις καμία νέα συμφωνία σήμερα, καθώς μπορεί να έχεις κάνει λάθος εκτίμηση. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα αναζητήσεις τη συντροφιά των συγγενών και των γειτόνων σου, προκειμένου να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ μαζί με δικούς σου ανθρώπους και να συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων.

Λέων
Η συμπεριφορά σου και σήμερα εξακολουθεί να μεταβάλλεται με ταχύτητα, ακόμα και χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα οι γύρω σου να μην ξέρουν πώς να σου συμπεριφερθούν. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε «αναγκάσει» να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα, καθώς η ανασφάλεια που έχεις δε θα σε αφήσει να ηρεμήσεις, παρά μόνο αν διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

Παρθένος
Μπορεί και σήμερα να μην έχεις ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και εξακολουθεί να αναμοχλεύει τις φοβίες σου και να σου δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου, θα βγεις από το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις σχέσεις με τους γύρω σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου, που θα σε κάνει εύθικτο/η και εύκολα παρεξηγήσιμο/η.

Ζυγός
Αν θέλεις να δεις τους φίλους σου και να περάσεις όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή, προτίμησε να το κάνεις μέχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα. Νωρίς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, η εξωστρεφής διάθεσή σου και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα θα δώσουν τη θέση τους στην εσωστρέφεια και την καχυποψία. Το αποτέλεσμα θα είναι να προτιμήσεις να αποσυρθείς στα… ενδότερα, παρά να συγχρωτιστείς με άλλους, ακόμα και τους αγαπημένους σου φίλους.

Σκορπιός
Οι επαγγελματικές σου έννοιες και φιλοδοξίες συνεχίζουν να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της σκέψης σου και του χρόνου σου, με αποτέλεσμα να έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή και οποιοδήποτε θέμα εκτός δουλειάς. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς, αν δεν κάνεις ένα διάλειμμα, δε σε βλέπω καλά. Η ημέρα ευνοεί τις κοινωνικές επαφές με φίλους ή με συναδέλφους, για αυτό κανόνισε ένα ποτάκι να χαλαρώσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και σε ευνοεί σε μορφωτικά θέματα και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ξεκουράσου λοιπόν όσο μπορείς το πρωί γιατί μετά το απόγευμα, οι υποχρεώσεις σου θα αρχίσουν να σε πνίγουν.

Αιγόκερως
Μπορεί το μυαλό σου ακόμα να βρίσκεται σε καταστάσεις του παρελθόντος και να σου δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία. Νωρίς το απόγευμα, που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να δεις πιο σφαιρικά και ρεαλιστικά αυτά που σε έχουν ενοχλήσει και το πιο πιθανό είναι να σταματήσεις να τους δίνεις τόση σημασία. Αν θέλεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από το συναισθηματικό στρες των ημερών, μια μικρή απόδραση έστω και ημερήσια, θα σου έκανε πολύ καλό.

Υδροχόος
Η εκκαθάριση προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και μετά από όλο αυτό το ξεκαθάρισμα, ίσως θελήσεις να μείνεις λίγο μόνος/η να σκεφτείς και να ηρεμήσεις. Μπορεί να σου έρθουν στο μυαλό παρελθοντικά γεγονότα και καταστάσεις, που θα ταράξουν λίγο την ηρεμία σου, αλλά είμαι σίγουρη πως θα διαχωρίσεις το συναίσθημα από τη λογική και έτσι θα καταφέρεις να το διαχειριστείς.

Ιχθύς
Σήμερα αν δεν αφήσεις το χρόνο που έχεις να περάσει άσκοπα, θα καταφέρεις να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου, που η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετές. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα νιώσεις τη θετική επίδρασή της στην ψυχολογία σου. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς είναι πολύ σημαντική για εσένα η γνώμη των γύρων σου και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να ενστερνιστείς τις απόψεις τους, προκειμένου να κερδίσεις την εύνοιά τους.

ladylike.com 

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή