Menu

Τα ζώδια της 2ης Σεπτεμβρίου! -Κριέ, η ημέρα σου θα είναι αρκετά φορτωμένη με δουλειές και υποχρεώσεις.

Τα ζώδια της 2ης Σεπτεμβρίου! -Κριέ, η ημέρα σου θα είναι αρκετά φορτωμένη με δουλειές και υποχρεώσεις.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η ημέρα σου θα είναι αρκετά φορτωμένη με δουλειές και υποχρεώσεις, καθώς ο απόηχος της έκλειψης που πραγματοποιήθηκε χτες έχει δημιουργήσει μια «βεβαρημένη» ατμόσφαιρα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί υποχρεώσεις που μπορεί να σε εξαντλήσουν. Φρόντισε να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες και σωστή διατροφή, ώστε να είσαι σίγουρος/η πως και το σώμα σου θα είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει! Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει νωρίς το βράδυ με τον Δία και τον ανάδρομο Ερμή, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις, αρκεί να μην αναλωθείς σε λεκτικές αψιμαχίες!

Ταύρος
Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να επανέρχεται και εσύ θα βρεις ξανά τη δημιουργικότητά σου, ώστε να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που θα σχηματίσει νωρίς το βράδυ με τον Δία, θα σου χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους ή τον ερωτικό σου σύντροφο, αρκεί να είσαι προσεκτικός/η, να μη δημιουργηθούν λεκτικές παρεξηγήσεις, γιατί έχουμε και έναν ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο! Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση που θα έχεις για υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό, ώστε να μην υπάρξουν παρεκτροπές!

Δίδυμοι
Τα θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν σήμερα και να σου δημιουργούν αναστάτωση, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να διαχειριστείς εύκολα ό,τι έχει προκύψει. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που θα σχηματίσει νωρίς το βράδυ με τον Δία και τον ανάδρομο Ερμή, θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις λόγω παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, γι’ αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα λεγόμενά σου, για να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά!

Καρκίνος
Η διάθεσή σου είναι αυξημένη σήμερα και το μόνο που επιθυμείς είναι να συναντήσεις φίλους και γνωστούς, προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας, αλλά και να ζητήσεις τη γνώμη τους σε ό,τι σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η, αλλά η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Δία νωρίς το βράδυ, δε θα βοηθήσει τις σχέσεις με άτομα του φιλικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος λόγω παρανοήσεων και παρεξηγήσεων. Πρόσεξε επίσης να μην πέσεις στην παγίδα του σχολιασμού των γύρω σου και μάλιστα… παρακάνοντάς το!

Λέων
Η οικονομικές σου υποθέσεις θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και εγείρει τις ανασφάλειές σου, που προκύπτουν από τις εκκρεμότητες που έχεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Δία νωρίς το βράδυ, δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα ώστε να επιτύχεις τις συμφωνίες και τους διακανονισμούς που έχεις κατά νου, γι’ αυτό κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και ό,τι μπορείς, άφησε το για το τέλος του μήνα ή έλεγξε πολύ καλά τις «λεπτομέρειες».

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πιθανό να έχεις συχνές εναλλαγές στη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα οι γύρω σου να μην ξέρουν τι είναι αυτό που θέλεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή και τον Δία, θα προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, καθώς άλλα θα θέλεις να πεις και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι, ενώ θα μεγεθύνει τα όποια θέματα υπάρχουν στις προσωπικές σου σχέσεις. Όσο λιγότερα πεις σήμερα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να μην παρεξηγηθείς.

Ζυγός
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη για τίποτα, καθώς νιώθεις αρκετά ανασφαλής και αυτό είναι ικανό να σου χαλάσει τη ψυχολογία. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και φέρνει μπροστά σου όλους τους φόβους σου, ακόμα και τους πιο απίθανους. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή νωρίς το βράδυ, θα σε κάνει ακόμα πιο απόμακρο/η και καχύποπτο/η, καθώς θα δυσκολέψει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου. Ευτυχώς η σύνοδος με τον Δία θα σε βοηθήσει ακόμα και την τελευταία στιγμή να βρεις μια αχτίδα φωτός μέσα στα «σκοτάδια» που νιώθεις.

Σκορπιός
Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 10 του μήνα, επηρεάζει τις οικονομικές σας υποθέσεις και ολοκληρώνει έναν επαγγελματικό κύκλο που ξεκίνησε από πέρσι. Η οικονομική σας ανασφάλεια, ίσως να είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις ημέρες αυτές και να αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε το εισόδημά σας ή από την άλλη, ενδέχεται να μην σας ικανοποιεί πλέον το αντικείμενο της δουλειάς σας και να ψάχνετε διαφορετικά αντικείμενα, που θα σας κάνουν να νιώσετε δημιουργικοί.

Τοξότης
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα, καθώς η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε χτες, είναι πιθανό να σε έχει βγάλει εκτός των σχεδίων που είχες κατά νου και πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος/η με αναταράξεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η σε αυτά που λες, καθώς και στις ευθύνες που θα αναλάβεις, καθώς η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ερμή νωρίς το βράδυ μπορεί να σε εκθέσει και να μη φανείς έτοιμος/η να πραγματοποιήσεις ό,τι έχεις υποσχεθεί. Ευτυχώς, η άλλη σύνοδος -με τον Δία- θα σε βοηθήσει να έχεις όσο το δυνατό λιγότερες «απώλειες».

Αιγόκερως
Σήμερα θα επιλέξεις να χαλαρώσεις, είτε μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου είτε αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει όπου επιθυμεί. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε βοηθάει να κάνεις «ταξίδια», που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από την ένταση. Νωρίς το βράδυ η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να χαλάσει λίγο την ηρεμία σου και να δημιουργήσεις προβλήματα στην επικοινωνία σου, κυρίως με συγγενείς και φίλους. Την ίδια ώρα, η άλλη σύνοδος της με τον Δία θα φροντίσει να μην παρεκτραπούν τα πράγματα και θα σε γλιτώσει από καβγάδες και εντάσεις.

Υδροχόος
Οι σκέψεις που κάνεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους περισσότερες αρνητικές σκέψεις και έτσι θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο, που θα σου χαλάσει τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε κάνει υπέρ-αναλυτικό/η με όλα, ακόμα και με αυτά που δε χρειάζεται. Η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ερμή νωρίς το βράδυ, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και την επικοινωνία με του γύρω σου, αλλά ο Δίας ο οποίος βρίσκεται και εκείνος εκεί κοντά, θα σου δώσει κάποιες σταγόνες αισιοδοξίας, που θα σε βγάλουν από την εσωτερική αναστάτωση.

Ιχθύς
Αυτό που θα έχεις κατά νου σήμερα πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια, είναι τι θα πει ο κόσμος και συγκεκριμένα οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη της αποδοχής των γύρω σου, ακόμα και αν χρειαστεί να παραμερίσεις τις ανάγκες σου. Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον ανάδρομο Ερμή νωρίς το βράδυ, δε θα ευνοήσει την επικοινωνία και θα φέρει παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε νέα ξεκινήματα ή την υπογραφή συμβολαίων σήμερα. Η άλλη σύνοδος -με τον Δία- θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή