Menu

Τα ζώδια της 27ης Αυγούστου! Λέοντα, προσοχή η διάθεσή σου είναι αρκετά περίεργη σήμερα

Τα ζώδια της 27ης Αυγούστου! Λέοντα, προσοχή η διάθεσή σου είναι αρκετά περίεργη σήμερα
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Αυγούστου;

Κριός
Σήμερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή της οικογένειάς σου, γι’ αυτό θα επιλέξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου εντός σπιτιού. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει αρκετά συναισθηματικό/η, με αποτέλεσμα να γίνεις εύθικτος/η. Μην αρχίσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος ή αυτά που σε είχαν πληγώσει, γιατί δεν έχει κανένα νόημα να τα επαναφέρεις στο παρόν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου, αλλά και τις ανάγκες της οικογένειάς σου χωρίς να γυρνάς στα γεγονότα που σε είχαν πικράνει κάποτε.

Ταύρος
Δε θέλεις λεπτό να αισθανθείς μόνος/η σήμερα, γι’ αυτό θα προτιμήσεις να βρεθείς με γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια, ακόμα και γείτονες, προκειμένου να επικοινωνήσεις, καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ευνοεί την επικοινωνία σου και τη σύσφιξη των σχέσεων με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρο σου λόγω των καλών σου τρόπων.

Δίδυμοι
Οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε αγχώσουν, καθώς επιθυμείς να τις βάλεις σε μια τάξη, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει να ταυτίζεις την οικονομική σου ασφάλεια με τα πάντα, με αποτέλεσμα αν έχεις κάποια εκκρεμότητα να νιώθεις ανασφαλής. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα σου δώσει μια αίσθηση σιγουριάς που θα σε βοηθήσει ώστε να κάνεις συμφέρουσες διευθετήσεις και συμφωνίες πάνω στον οικονομικό τομέα.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμική συμπεριφορά, καθώς θα σε κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η από ό,τι είσαι συνήθως. Το αποτέλεσμα θα είναι να δίνεις μεγάλη σημασία ακόμα και στην κάθε λέξη ξεχωριστά και να υπεραναλύεις τα πάντα, δημιουργώντας διάφορα θέματα στις σχέσεις με τον/τη σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο, θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην κυριαρχήσει ο άκρατος συναισθηματισμός σου.

Λέων
Η διάθεσή σου είναι αρκετά περίεργη σήμερα και δε θα σε αφήσει να είσαι το εξωστρεφές και χαρούμενο Λιοντάρι που είσαι συνήθως, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες. Είναι πιθανό να κατακλύσουν το μυαλό σου παράλογοι φόβοι και να έχεις και μια γενικότερη καχυποψία ακόμα και στους πιο κοντινούς σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο, θα είναι αρκετά βοηθητικό, ώστε να μπορέσεις να ανακάμψεις γρήγορα και να δεις τα γεγονότα και τις σκέψεις σου με ρεαλισμό.

Παρθένος
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε κοινές ασχολίες σε συλλόγους ή σωματεία θα είναι η προτεραιότητά σου για σήμερα, καθώς ό,τι και να κάνεις επιθυμείς να το κάνεις συλλογικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και σε δραστηριοποιεί οπουδήποτε έχει σχέση με συλλογική εργασία. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις θέματα σωματείων όπου ανήκεις, ακόμα και να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό, για αυτό ξεκίνα δουλειά άμεσα!

Ζυγός
Η καριέρα σου θα είναι πάνω από όλα σήμερα, καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις τη μερίδα του Λέοντος σε θέματα που την αφορούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο της με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τη δουλειά σου στους ανωτέρους σου και να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Να θυμάσαι όμως ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχεις προσπαθήσει και δεν έχεις δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση οπότε να περιμένεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου και όχι θαύματα.

Σκορπιός
Το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμα και εσύ ψάχνεις τρόπο μήπως καταφέρεις και κάνεις μια σύντομη εξόρμηση σε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα ώστε να χαρείς κάποιες ξέγνοιαστες ημέρες πριν μπεις στη ρουτίνα των υποχρεώσεων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σε κάνει κοινωνικό/η, επικοινωνιακό/η και αξιαγάπητο/η με αποτέλεσμα οι προτάσεις για φιλοξενία σε εξοχικά σπίτια φίλων να πέσουν βροχή. Εσύ το μόνο που μένει να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιον θα τιμήσεις με την παρουσία σου!

Τοξότης
Παρόλο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να σου χαλάσει τη διάθεση, σήμερα δε θα είσαι στα καλύτερα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει να προσκολληθείς στο παρελθόν, με αποτέλεσμα το μυαλό σου να γυρίζει συνέχεια εκεί και θα αφήσεις την ημέρα να περάσει άσκοπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που χαλάει την ψυχολογία σου ώστε να καταφέρεις να το απομονώσεις στο κουτάκι με τις αναμνήσεις χωρίς να εμφανιστεί ξανά στο παρόν σου.

Αιγόκερως
Οι συνεργασίες σου και κάθε είδους σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους με αποτέλεσμα να αφήσεις τις δικές σου ανάγκες στην άκρη προκειμένου να μην προκύψουν διαφωνίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου και να δώσεις προτεραιότητα στα θέλω σου και όχι στα θέλω των άλλων. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο σωστός τρόπος και όλα θα γίνουν.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα θα επιβαρυνθεί αρκετά από έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο το ημερήσιο σου πρόγραμμα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα σου χαρίσει ενέργεια που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο σίγουρος/η για τις αντοχές σου ένα συμπλήρωμα βιταμινών θα ήταν πολύ καλή ιδέα.

Ιχθύς
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και θα θελήσεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και φέρνουν στην επιφάνεια το δημιουργικό σου εαυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Ό,τι και να κάνεις σήμερα η διάθεση σου θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή