Menu

Τα ζώδια της 26ης Αυγούστου! -Σκορπιέ, τα απωθημένα σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα

Τα ζώδια της 26ης Αυγούστου! -Σκορπιέ, τα απωθημένα σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Αυγούστου;

Κριός
Η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, με αποτέλεσμα να επιδιώξεις επαφές με γνωστούς, συγγενείς και φίλους προκειμένου να συζητήσεις γενικά θέματα, αλλά και αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ίντριγκες στο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον, που θα προκαλέσουν την αντίδρασή σου. Πρόσεξε, γιατί ο εκνευρισμός σου και ο τρόπος που θα επιλέξεις να αντιδράσεις μπορεί να κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα.

Ταύρος
Η ανασφάλειά σου συνδέεται με το οικονομικό σου στάτους και όσο πιστεύεις πως δεν έχεις αρκετά τότε δεν πρόκειται να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένη εκτίμηση των καταστάσεων και κατά συνέπεια σε λάθος οικονομικές κινήσεις, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Απόφυγε νέες συμφωνίες, οικονομικά ανοίγματα και διακανονισμούς σήμερα, καθώς δε θα βγουν όπως τα έχεις κατά νου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί κυκλοθυμία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διάφορα θέματα στην προσπάθεια συνεννόησης με τους γύρω σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εχθρικές συμπεριφορές απέναντι σου και να βαρύνει ιδιαίτερα το κλίμα στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να μην πάρεις καμία τελεσίδικη απόφαση σήμερα και να μη βιαστείς να δράσεις, καθώς η δράση σου μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Καρκίνος
Σήμερα οι ανασφάλειές σου και οι φοβίες σου θα χρωματίσουν την ημέρα και θα σου δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις, ακόμα και για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα φέρει ίντριγκες, είτε από είτε προς εσένα και λάθος χειρισμούς προσωπικών αλλά και επαγγελματικών θεμάτων. Απόφυγε οποιαδήποτε συμφωνία «κάτω από το τραπέζι», γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Λέων
Οι φίλοι σου θα είναι το σημαντικότερο θέμα της ημέρας, καθώς ό,τι και να κάνεις, θέλεις πρώτα να πάρεις τη συμβουλή τους και τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ενέργειες, που θα δημιουργήσουν ένταση σε φιλικές σου σχέσεις. Καλύτερα να μη βιαστείς να κρίνεις ποιους θα κρατήσεις κοντά σου και ποιους όχι, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως τα βλέπεις εσύ.

Παρθένος
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα φέρει εξελίξεις σε αυτό τον τομέα. Θα πρέπει να είσαι όσο πιο διακριτικός/η γίνεται στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε να καταφέρεις να σχεδιάσεις μακριά από τα φώτα τις επόμενες κινήσεις σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα φέρει ίντριγκες και σχέδια πίσω από την πλάτη σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Ζυγός
Ακόμα κι αν έχεις διάθεση για επικοινωνία, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε αυτά που λες, αλλά και στον τρόπο που τα λες, καθώς η ημέρα δημιουργεί διαστρεβλώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά και την τάση να πεις κάποια ψεματάκια προκειμένου να δικαιολογηθείς. Πρόσεξε στις μετακινήσεις σου, καθώς οι εναλλαγές της αφηρημάδας και του εκνευρισμού σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη κατά την οδήγηση.

Σκορπιός
Τα απωθημένα σου και η πικρία που σου άφησαν καταστάσεις και άνθρωποι του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει φόβο και σύγχυση με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου. Απόφυγε οποιαδήποτε απόφαση σήμερα καθώς και κάθε είδους οικονομική κίνηση γιατί δε θα βγεις κερδισμένος/η.

Τοξότης
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς αντικατοπτρίζουν εσένα και τις επιλογές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα διαστρεβλώσει την κατάσταση και θα σε κάνει να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και κατά συνέπεια, να πάρεις λάθος αποφάσεις. Μην ανοίγεσαι και μην ξεκινήσεις νέες συνεργασίες σήμερα και για να είσαι σίγουρος/η, φρόντισε να ελέγξεις και τις ήδη υπάρχουσες.

Αιγόκερως
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετές σήμερα, αλλά εσύ δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με καμία από αυτές. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα εξαφανίσει την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη ακόμα και μια δουλειά ρουτίνας. Πάρε κάποιες βιταμίνες και ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις πιο σημαντικές. Τις υπόλοιπες άφησέ τες για άλλη ημέρα, γιατί δε χρειάζεται να πιέσεις τον οργανισμό σου.

Υδροχόος
Σήμερα μάλλον δεν είσαι δραστήριος/α και ενώ θέλεις πολύ να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα που σε γεμίζουν, πιθανώς τελικά δε θα κάνεις τίποτα, γιατί θα σε κερδίσει η… ραστώνη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα σου πάρει όλα τα αποθέματα ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην έχεις δυνάμεις για τίποτα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί η ημέρα ευνοεί καταχρήσεις στο φαγητό και στο ποτό, αλλά και κάθε είδους υπερβολή.

Ιχθύς
Η ημέρα θα φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου, καθώς θα λειτουργήσει σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τα προβλήματα στη συνεννόηση θα αρχίσουν από τους οικείους σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα σου προκαλέσει απανωτές σκέψεις και εντέλει θα σε μπερδέψει, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πού πρέπει να αναλάβεις δράση και πού πρέπει να σταματήσεις. Σε αυτά πρόσθεσε και τον υπερβολικό συναισθηματισμό σου, ο οποίος θα είναι το κερασάκι στην τούρτα, οπότε καλύτερα να μη λάβεις αποφάσεις σήμερα.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή