Menu

Τα ζώδια της 22ης Σεπτεμβρίου!Ταύρε, η ανασφάλεια που νιώθεις σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σου θέματα

Τα ζώδια της 22ης Σεπτεμβρίου!Ταύρε, η ανασφάλεια που νιώθεις σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σου θέματα
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Οι άνθρωποι του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και οι συγγενείς σου θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα, είτε γιατί θα σου πουν κάτι που θα σε χαροποιήσει είτε γιατί θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που πραγματοποιεί με τον Ερμή που είναι σε στάση λίγο πριν γυρίσει ορθόδρομος, θα φέρει ασυνεννοησία με συγγενικά σου πρόσωπα. Αν θέλεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις φρόντισε να μη ανοίξεις περίεργες συζητήσεις.

Ταύρος
Η ανασφάλεια που νιώθεις σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σου θέματα και για αυτό προσπαθείς να τα διευθετήσεις, ώστε να σταματήσουν να σε αγχώνουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή λίγο πριν γυρίσει ορθόδρομος στην Παρθένο, σου τονίζει πως κάθε είδους οικονομική μεταβολή κρύβει κινδύνους. Απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια ή να κάνεις οικονομικές διευθετήσεις, καθώς είναι σίγουρο πως όταν γυρίσει ο Ερμής στην κανονική του πορεία κάτι από αυτά που συμφώνησες θα αλλάξει.

Δίδυμοι
Μπορεί να ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση σήμερα και στην πορεία να χαλάσει ή το αντίθετο, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να προκαλεί συναισθηματικές μεταβολές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο που βρίσκεται σε στάση λίγο πριν γυρίσει ορθόδρομος, θα δυσκολέψει κάθε είδους απόπειρα για επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Αν σε απασχολούν διάφορα οικογενειακά θέματα, μην προσπαθήσεις να τα λύσεις σήμερα, η ημέρα δε θα σε ευνοήσει.

Καρκίνος
Το μυαλό σου σήμερα κάνει διάφορα σενάρια, τα οποία θα σε τρομοκρατήσουν καθώς θα βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, χωρίς καθόλου χώρο για μια θετική σκέψη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από την Παρθένο που βρίσκεται σε στάση λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος, δυσκολεύει τα πράγματα. Λόγω της διάθεσής σου θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο και μπορεί να παρεξηγηθείς. Μείνε μακριά από πολύ κόσμο μέχρι να σου περάσει, γιατί όσο πιο πολλές οι συναντήσεις τόσο πιο πολλές και οι παρεξηγήσεις.

Λέων
Σήμερα θέλεις να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου και τα θέματα που σε απασχολούν και να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον -ανάδρομο για λίγες ώρες ακόμα- Ερμή, θα φέρει παρεξηγήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα. Επειδή «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα, για να είσαι σίγουρος/η για τη διατήρηση των καλών σχέσεων.

Παρθένος
Σε έχει πιάσει επαγγελματικός οίστρος και το μόνο που σε ενδιαφέρει αυτές τις ημέρες είναι θέματα δουλειάς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση θα φέρει δυσκολίες στα επαγγελματικά σου θέματα. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η ότι γίνεσαι κατανοητός/η σε προϊσταμένους και υφισταμένους, καθώς η επικοινωνία δε θα είναι το δυνατό χαρτί της ημέρας. Αν έχεις κατά νου σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για πρότζεκτ ή ραντεβού άφησε τα καλύτερα για άλλη ημέρα ή αν δε γίνεται, σκέψου πώς θα πεις αυτό που θέλεις.

Ζυγός
Έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πολλούς ανθρώπους, να συζητήσετε και να ταξιδέψεις μέσα από αναμνήσεις και ιστορίες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία αλλά και ταξίδια, είτε κανονικά είτε νοητικά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση μπορεί να φέρει προβλήματα και στους δύο αυτούς τομείς. Θα σε συμβούλευα να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και κουμπάρους κι αν έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξίδι ξεκίνησε νωρίτερα και έλεγξε όλες τις λεπτομέρειες πριν.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά περίεργη σήμερα, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ενδοσκόπηση, ώστε να έρθεις πιο κοντά στις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σου φέρει την ανάγκη να δεις κατάματα αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βρεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση, μπορεί να σε οδηγήσει σε πισωγυρίσματα και λάθος ενέργειες, γι’ αυτό καταπολέμησε την παρόρμηση που νιώθεις και αύριο θα σου έχει περάσει.

Τοξότης
Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και το/τη σύντροφό σου βρίσκονται στο προσκήνιο και όχι απαραίτητα για καλό λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση, θα κάνει την επικοινωνία σου μαζί τους δύσκολη έως ακατόρθωτη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από μικρά καβγαδάκια μέχρι μεγάλες συγκρούσεις. Σήμερα όσο λιγότερα πεις τόσο λιγότερο θα εκτεθείς στα μάτια τους, γι’ αυτό περιορίσου στα απαραίτητα. Υπογραφές συμβολαίων, νέες συνεργασίες και έναρξη νέων σχεδίων απαγορεύονται!

Αιγόκερως
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν σήμερα και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και έκτακτες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση, θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ακόμα και με τα πιο απλά θέματα και είναι πιθανό να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να ελέγχεις προσεκτικά ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Υδροχόος
Από το πρωί νιώθεις δημιουργικός/η και γεμάτος φαντασία, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους σου προκαλεί θετικά συναισθήματα και μεγάλη έμπνευση. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα ή να βρεθείς με φίλους σου και να περάσετε την ημέρα μαζί. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή που είναι σε στάση, είναι πιθανό να ρίξει μια σκιά στην ευδαιμονία σου, γιατί στο μυαλό σου θα έρθουν σκέψεις με ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει. Αν ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν, τότε θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου.

Ιχθύς
Η ημέρα θα συνεχίσει να δημιουργεί μια αναστάτωση στο σπίτι σου, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους αναμοχλεύει οικογενειακές ιστορίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση πριν γυρίσει ορθόδρομος, δε θα βοηθήσει στην επίλυση των θεμάτων, γιατί θα δυσκολέψει πολύ τη συνεννόηση. Προσπάθησε να μην πεις κουβέντες που μετά θα μετανιώσεις και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά, αλλά να αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να ζορίσεις τα πράγματα.

LADYLIKE.GR

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή