Menu

Τα ζώδια της 19ης Σεπτεμβρίου! Κριέ, θέματα ασφάλειας θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα.

Τα ζώδια της 19ης Σεπτεμβρίου! Κριέ, θέματα ασφάλειας θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Θέματα ασφάλειας θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα έχουν μέγιστη σημασία για εσένα και όλες οι συζητήσεις θα ξεκινάνε και θα καταλήγουν σε αυτό το θέμα. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις ραντεβού με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, αλλά και διαβουλεύσεις με τους συνεταίρους σου προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου και να αποκτήσεις την ασφάλεια που αποζητάς.

Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και φέρνει αλλαγές στη διάθεση σου και κυκλοθυμικές τάσεις, που μπορεί να φέρουν ένα βαρύ κλίμα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό από τη μία να φέρεσαι σαν βασιλιάς και να απαιτείς από τους γύρω σου την προσοχή τους και από την άλλη να νιώθεις θύμα που κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσένα. Με αυτά τα τερτίπια, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δοκιμάσεις τις αντοχές των γύρω σου, με κίνδυνο μεγάλων παρεξηγήσεων.

Δίδυμοι
Ο χαρούμενος και χαλαρός εαυτός σου θα δώσει τη θέση του στον άλλο δίδυμο εαυτό σου, που είναι πιο σοβαρός και ιδιαίτερα προβληματισμένος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει ερωτήματα του τύπου «Τι θα γίνει εάν αύριο ξυπνήσω και έχει καταστραφεί ο κόσμος» και άλλα τέτοια ευοίωνα. Προσπάθησε να σκέπτεσαι θετικά, να μην είσαι καχύποπτος/η και να μη φέρνεις την καταστροφή με αφορμή απίθανες σκέψεις. Με λίγα λόγια, προσπάθησε να βρεις ξανά τον άνθρωπο που είσαι στην καθημερινότητά σου και μην ψάχνεις αφορμές για κατάθλιψη!

Καρκίνος
Όσες υποχρεώσεις και αν έχεις, σήμερα φρόντισε να βρεις χρόνο για να περάσεις μαζί με τα αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βρεθείς με φίλους σου. Ακόμα και να δεν καταφέρεις να τους δεις λόγω διαφορετικών ωραρίων, φρόντισε τουλάχιστον να πάτε για ένα φαγητό ή ποτό με τους συναδέλφους μετά τη δουλειά, γιατί και αυτό θα έχει τα ίδια θετικά αποτελέσματα στη διάθεσή σου!

Λέων
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετά έντονες και απαιτητικές σήμερα και θα φέρουν στην επιφάνεια όλες τις φιλοδοξίες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου χαρίσει πείσμα, υπομονή και αντοχές, προκειμένου να δουλέψεις και να διακριθείς. Από την άλλη, μπορεί να σου φέρει δυσκολίες όσον αφορά τη συνεννόηση με τους ανώτερους σου στη δουλειά και πηγαδάκια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις, γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο σήμερα και ευνοεί τα ταξίδια, είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά είτε νοητικά. Επίλεξε ένα βιβλίο της αρεσκείας σου, δες ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή ταξίδεψε μέσα από φωτογραφίες με τις αγαπημένες σου στιγμές. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις νέα από αγαπημένους σου ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό ή ακόμα και μια πρόταση για ένα ταξίδι, προκειμένου να βρεθείς κοντά τους.

Ζυγός
Οι σκέψεις σου θα είναι περίεργες σήμερα, καθώς έχεις κολλήσει σε θέματα και ανθρώπους που σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και αναμοχλεύει ό,τι έχεις κρυμμένο μέσα σου, με σκοπό να σταματήσεις να το αγνοείς και να το φέρεις στο φως. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου για τα λάθη που ενδεχομένως είχες κάνει αλλά δέξου τις αδυναμίες σου, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν να σε επηρεάζουν. Οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα και σε συμβουλεύω να μην τα μπερδέψεις με τα αισθηματικά.

Σκορπιός
Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σου, οι «απέναντι» σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας αν δεν νιώσεις πως έχεις κοντά σου τον/τη σύντροφό σου ή τους στενούς συνεργάτες σου. Λόγω αυτού είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μην είναι οι καλύτερες για εσένα, αλλά θα έχουν την έγκριση των σημαντικών «άλλων». Προσπάθησε να βρεις ισορροπία και να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης
Μπορεί να ψάχνεις τρόπους να αποφύγεις τις αγγαρείες και τις υποχρεώσεις και συνήθως να τα καταφέρνεις και να κάνουν άλλοι τη δουλειά, σήμερα όμως μάλλον θα πρέπει να στρωθείς εσύ ο/η ίδιος/α, γιατί οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου χαρίσει πείσμα και υπομονή για να διεκπεραιώσεις ό,τι χρειάζεται και αντοχές που θα σε βοηθήσουν, αρκεί να τις χρησιμοποιήσεις σωστά. Πρόσεξε, γιατί ό,τι βαρεθείς να κάνεις σήμερα, θα σε περιμένει και αύριο!

Αιγόκερως
Η ημέρα θα σου φέρει καλή διάθεση και όρεξη να βγεις, να περπατήσεις, να ασχοληθείς με το σπίτι ή να πιείς ένα καφέ με φίλους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε εμπνέει να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει και σε βοηθά να περάσεις το χρόνο σου δημιουργικά. Απόλαυσε λοιπόν την ημέρα κάνοντας αυτά που σε γεμίζουν, γέμισε τις μπαταρίες σου και μην έχεις τύψεις για λίγες ώρες, που δε θα σκέφτεσαι καριέρα και δουλειές!

Υδροχόος
Μια συζήτηση με την οικογένειά σου για κάποιο θέμα, ακόμα και ασήμαντο, μπορεί να γίνει η αφορμή να πεις όλα αυτά που κρατούσες κρυμμένα μέσα σου και να κάνεις τα παράπονά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά που δεν είχες πει αρκετό καιρό. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις και να μην ψάχνεις αφορμές για καβγά με το μπαμπά ή τη μαμά.

Ιχθύς
«Μέρα χωρίς κόσμο, είναι χαμένη ημέρα» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που περιγράφει ακριβώς τη διάθεσή σου σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνει κέφι και όρεξη για να κάνεις μια βόλτα σε συγγενείς και γνωστούς, κυρίως αν έχεις να τους δεις καιρό και να πείτε τα νέα σας. Ακόμα και οι αγαπημένοι σου γείτονες θα παίξουν ρόλο για εσένα σήμερα, καθώς θα νιώσεις μια επιθυμία να τους δεις. Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλεις είναι να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε απασχολεί, αλλά πρόσεξε αυτούς που θα επιλέξεις για να το ακούσουν.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή