Menu

Τα ζώδια της 17ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, οι ανασφάλειές σου θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο

Τα ζώδια της 17ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, οι ανασφάλειές σου θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει ξανά την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό, που είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου, αλλά είχες χάσει τις προηγούμενες ημέρες. Βγαίνεις ξανά μπροστά, συζητάς με συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφο σου για τα επόμενα σου σχέδια και για τους στόχους που θέλεις να επιτύχεις. Νιώθεις ξανά ζωντανός/η σήμερα και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, το βραδάκι θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις σε ό,τι και αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις.

Ταύρος
Οι ανασφάλειές σου θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα προσπαθήσουν να σου χαλάσουν την ημέρα και τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου χαρίσει μια δόση υπερβολής στις σκέψεις σου, κυρίως τις αρνητικές. Μην κάνεις απίθανα καταστροφικά σενάρια και μην αφήσεις την ημέρα να περάσει σκεπτόμενος/η μια ενδεχόμενη καταστροφή των επαγγελματικών ή προσωπικών σου σχεδίων. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς από τις σκέψεις σου και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

Δίδυμοι
Σήμερα θέλεις να περάσεις την ημέρα ξέγνοιαστος/η, μακριά από υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και βοηθάει τη διάθεσή σου. Θα αναζητήσεις τους φίλους σου για να βρεθείτε και να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί, χαλαρώνοντας μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο προς το βράδυ, θα εδραιώσει νέες συμμαχίες και φιλικές σχέσεις, αλλά μπορεί να σου φέρει κατά νου τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου, με αποτέλεσμα το μυαλό σου να πιάσει ξανά δουλειά!

Καρκίνος
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι απαιτητικές σήμερα και εσύ θα ασχοληθείς μόνο μαζί τους, καθώς στο μυαλό σου έχεις τη διάκριση στον επαγγελματικό κλάδο και την εδραίωση της φήμης σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα φέρει κάποιες δυσκολίες, καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις επαγγελματικούς συμμάχους. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου, καθώς ίσως κάποιοι περιμένουν το στραβοπάτημά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Τοξότη προς το βράδυ, θα σε βοηθήσει να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα προς την εξέλιξή σου, αρκεί να μη βιάζεσαι.

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και η ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα καλή. Αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα θα είναι περισσότερο θέματα φιλοσοφικών αναζητήσεων, γι’ αυτό θα ψάξεις να βρεις τρόπους να εμπλουτίσεις τις γενικές σου γνώσεις ή να ασχοληθείς με κάτι πιο εξεζητημένο. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα ή κάποιο σεμινάριο, που θα σε βοηθήσει και στη δουλειά σου, καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο κατά το βραδάκι θα σε κάνει να συνδυάσεις τις γνώσεις με την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Παρθένος
Σήμερα βρίσκεσαι στον απόηχο της χθεσινής σεληνιακής έκλειψης και η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς διάφορες σκέψεις έρχονται να σε αναστατώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και φέρνει στο μυαλό σου καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει και αφορμές για να γυρίσει η σκέψη σου πίσω σε αυτές και να σε γεμίσει δυσφορία. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Τοξότη προς το βράδυ, θα επαναφέρει το ρεαλισμό σου και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

Ζυγός
Σήμερα ό,τι και να κάνεις, θέλεις να έχεις σύμφωνη τη γνώμη των συνεργατών και του συντρόφου σου, καθώς θα νιώσεις εξαρτημένος/η από την επιδοκιμασία τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, αν δεν έχεις τη συμπαράσταση που υπολογίζεις από τους γύρω σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Τοξότη προς το βράδυ, μπορεί να εδραιώσει νέες συνεργασίες, αλλά και να σε κάνει απόμακρο/η ακόμα και με τους πιο κοντινούς σου.

Σκορπιός
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους και μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να ξεμπερδέψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και γεμίζει την καθημερινότητά σου με «πρέπει», που αν προσπαθήσεις να τα αγνοήσεις ή να τα αναθέσεις σε άλλους, θα πολλαπλασιαστούν με γρήγορους ρυθμούς. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου χαρίσει υπευθυνότητα που θα είναι απαραίτητη για να καταφέρεις να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου.

Τοξότης
Η ημέρα θα φέρει ξανά την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού. Ό,τι και αν έχεις να κάνεις, σήμερα φρόντισε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η και να αισθάνεσαι καλά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο το βραδάκι, θα σου υπενθυμίσει τις ευθύνες σου και τις υποχρεώσεις σου, για αυτό φρόντισε μέχρι τότε να έχεις χαρίσει στον εαυτό σου ώρες ξεκούρασης και ενασχόλησης με αυτά που επιθυμείς.

Αιγόκερως
Σήμερα νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση, καθώς απωθημένα και παράπονα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα τα βάλεις κυρίως με τα άτομα της οικογενείας σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σε κάνει να θυμηθείς τότε που ο μπαμπάς ή η μαμά σου δεν είχαν πιστέψει σε εσένα ή το αφεντικό που δε σου είχε δώσει την προαγωγή που άξιζες και γενικότερα ό,τι σε είχε πληγώσει και έχεις κρατήσει μέσα σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο κατά το βραδάκι, θα επαναφέρει το ρεαλισμό που είναι απαραίτητος, για να μην σε πνίξουν τα συναισθήματα και τα απωθημένα σου.

Υδροχόος
Ό,τι και να σε απασχολεί, σήμερα δε θέλεις να το κρατήσεις για εσένα, αλλά να το μοιραστείς με τους γύρω σου, ώστε να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς, καθώς θέλεις πολύ να ακούσεις την άποψή τους και να συζητήσετε ό,τι σε προβληματίζει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου χαρίσει υπευθυνότητα, με αποτέλεσμα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου, αλλά και να βάλεις γερές βάσεις στις γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα.

Ιχθύς
Μέσα σου θα επικρατεί μια σύγχυση σήμερα, ανάλογη αυτής που επικρατεί στις οικονομικές σου υποθέσεις και σου έχει προκαλέσει άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και σε πρακτικά ζητήματα, ώστε να καταφέρεις να βάλεις μια τάξη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο το βραδάκι, θα σου χαρίσει πρακτική σκέψη που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις και να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες. Βέβαια, θα χρειαστεί να κοπιάσεις, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιτύχεις ό,τι έχεις κατά νου.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή