Menu

Τα ζώδια της 16ης Σεπτεμβρίου! Τοξότη, είναι δύσκολο να αφήσεις τα απωθημένα πίσω σου

Τα ζώδια της 16ης Σεπτεμβρίου! Τοξότη, είναι δύσκολο να αφήσεις τα απωθημένα πίσω σου
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο τις βαθύτερες ανασφάλειες και φοβίες σου. Θέλεις να απαλλαχτείς από αυτές, αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο πρέπει να παλέψεις ώστε να τα καταφέρεις. Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να ξέρεις ότι από όλα τα απίθανα σενάρια καταστροφών που σκέφτεσαι, λίγα είναι πραγματικά πιθανά. Προσπάθησε να μην αφήσεις τους φόβους σου να επηρεάσουν την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου και επαναλάμβανε συνεχώς μέσα σου τη φράση «Ο φόβος είναι αυταπάτη!», μέχρι να σου γίνει μότο ζωής.

Ταύρος
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των φιλικών σου σχέσεων και θα σε «αναγκάσει» να αναλάβεις δράση, προκειμένου να λύσεις ό,τι χρειάζεται. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις φιλικές σχέσεις, συναδελφικές συμμαχίες και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά «πιστεύω», καθώς κάποιοι από αυτούς δε χωράνε στην εξέλιξή σου. Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να δεις αντικειμενικά τις σχέσεις σου, για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.

Δίδυμοι
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα κλείσει επαγγελματικά θέματα που τόσο καιρό σε βασάνιζαν και δεν ήξερες πώς να τα διαχειριστείς. Μπορεί να νιώσεις την αίσθηση ότι μένεις μετέωρος/η ή ότι τα πόδια σου είναι κολλημένα στο έδαφος και εσύ θέλεις να τρέξεις, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι μια μεταβατική περίοδος που θα πρέπει να αποδείξεις τι αξίζεις. Σήμερα κάνε μικρά βήματα, τα οποία έχεις μελετήσει. Μπορεί να μην καταφέρεις να φτάσεις στους επαγγελματικούς σου στόχους απευθείας, αλλά σίγουρα θα είσαι πιο κοντά.

Καρκίνος
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις παγιωμένες αντιλήψεις που είχες. Ξαφνικά θα νιώσεις να κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με όλα αυτά που πίστευες ως δεδομένα, είτε αυτά είναι αντιλήψεις είτε είναι άνθρωποι, και θα ανοίξει ένα νέο. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η στο ξεκαθάρισμα που θα κάνεις, καθώς η κρίση σου μπορεί να θολώσει και να μην κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις.

Λέων
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα τραύματά σου, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να τα δεις κατάματα και να τα ξεπεράσεις. Μπορεί να νιώσεις αρνητικά συναισθήματα ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό ή να ρίξεις το φταίξιμο εξ’ ολοκλήρου στους άλλους, αλλά αυτό δε θα σε βοηθήσει πουθενά. Κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση και προσπάθησε να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου αφήνοντας πίσω σου ότι δε χρειάζεσαι πια και μόνο έτσι θα νιώσεις ελεύθερος/η.

Παρθένος
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει ανακατατάξεις, αλλά και ανακατωσούρες στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να θυμηθείς κάτι που σου είχαν πει και σε είχε πειράξει και να σε πιάσει το παράπονο ή να υπάρξουν προστριβές και συγκρούσεις, ακόμα και χωρίς λόγο φαινομενικά. Κάνε μια ανασκόπηση των σχέσεων που σε ενδιαφέρουν και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για την πορεία τους, γιατί λόγω του εκνευρισμού σου και της γενικότερης αναστάτωσης, οι αποφάσεις σου μπορεί να είναι λάθος.

Ζυγός
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανό να φέρει νέες υποχρεώσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου ή να κλείσει ένα κύκλο εργασιών που έφτασαν στο τέλος τους. Μέσα στις υποχρεώσεις σου όμως χρειάζεται να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς, καθώς αν δεν είσαι εσύ σε καλή φυσική κατάσταση, δε θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που έχουν προκύψει.

Σκορπιός
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σε κάνει να αναθεωρήσεις ασχολίες, που μέχρι τώρα σου προσέφεραν ευχαρίστηση. Είναι πολύ πιθανό να θεωρείς πως κανένα από τα χόμπι σου δεν μπορεί να σου προσφέρει το συναίσθημα πληρότητας που σου προσέφερε έως τώρα. Αν όμως επιλέξεις να μην ασχοληθείς με τίποτα, τότε η δημιουργική διάθεση που έχεις θα μετατραπεί σε νεύρα, θυμό και απόρριψη των πάντων, γι’ αυτό μην αφήσεις κανένα συναίσθημα να λιμνάσει μέσα σου και διοχέτευσέ το σε κάποια δραστηριότητα που θα παίξει θεραπευτικό ρόλο.

Τοξότης
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου, καθώς ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Ίσως σου είναι δύσκολο να αφήσεις τα απωθημένα πίσω σου, ώστε να κλείσουν οριστικά κάποιες «γκρίζες ζώνες» ανάμεσα σ’ εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να νιώσεις καλά. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις την αλλαγή στέγης, είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής, καθώς κάποια θέματα στη δουλειά σε έχουν κουράσει, αλλά σε συμβουλεύω να μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει εξονυχιστικά.

Αιγόκερως
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με συγγενικά πρόσωπα, καθώς οι άλυτες καταστάσεις που προκαλούσαν τριγμούς είτε θα διορθωθούν, είτε θα διακοπούν οι σχέσεις σας. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η, να δεις πού έχεις κάνει λάθος και μη ρίξεις τις ευθύνες για οτιδήποτε πάει στραβά στους άλλους. Κάνε μια ειλικρινή κουβέντα με εκείνους που νιώθεις ότι έχετε να πείτε και να λύσετε πολλά και όλα θα πάρουν τι δρόμο τους.

Υδροχόος
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα μεγεθύνει τις ανασφάλειές σου, οι οποίες προέρχονται από τον οικονομικό τομέα. Σίγουρα θα ήθελες να κερδίζεις περισσότερα από την εργασία σου ή να μην είχες υποχρεώσεις, αλλά σήμερα αυτά τα ζητήματα νιώθεις να σε πνίγουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην αντιδράς σπασμωδικά. Επειδή η κρίση σου δε θα σε βοηθήσει, το αντίθετο θα έλεγα, απόφυγε τις οικονομικές συνδιαλλαγές και τα οικονομικά ρίσκα, γιατί σίγουρα δε θα σου αποφέρουν αυτά που έχεις κατά νου.

Ιχθύς
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις πληγές σου και τα βαθύτερα τραύματά σου. Ήρθε η ώρα να τις φέρεις στο φως και να μην προσποιείσαι πως δεν υπάρχουν, γιατί μόνο αν τους δώσεις την πρέπουσα προσοχή θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς. Αν έχεις παράπονα από τους συνεργάτες σου ή το σύντροφό σου, συζήτησέ τα μαζί τους και μη τα κρατάς μέσα σου, γιατί θα τα επαναφέρεις κάθε λίγο, χωρίς όμως να μπορείς να τα διαχειριστείς.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή