Menu

Τα ζώδια της 15ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και φιλοδοξίες θα χρωματίσουν τη σημερινή ημέρα

Τα ζώδια της 15ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και φιλοδοξίες θα χρωματίσουν τη σημερινή ημέρα
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Ενώ είσαι ατρόμητος/η από τη φύση σου και λατρεύεις τις περιπέτειες και τα ρίσκα, σήμερα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα, θέλεις να είσαι σίγουρος/η για την έκβασή της, αλλιώς δεν πρόκειται να κάνεις βήμα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε γεμίζει φοβίες και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά την τόλμη σου. Όμως είναι το καλύτερο να βαδίσεις στα μονοπάτια που γνωρίζεις, γιατί η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα το βράδυ, μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις λόγω λανθασμένης κρίσης.

Ταύρος
Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και φιλοδοξίες θα χρωματίσουν τη σημερινή ημέρα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου σε αυτό τον τομέα και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σε ζημιώσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό θα φέρει εξελίξεις και ξαφνικές ανατροπές στο επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να φερθείς με σύνεση και ψυχραιμία προκειμένου να μην υποπέσεις σε λάθος κινήσεις.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σου θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα υπάρξει κινητικότητα. Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι με ποιον τρόπο θα επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους ή πώς θα βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή ακόμα και πώς θα καταφέρεις να αλλάξεις δουλειά. Η σύνοδος που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα προς το βράδυ είναι επικίνδυνη, καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από ουτοπικά σενάρια, γι’ αυτό ότι και αν έχεις στο μυαλό σου σήμερα, άφησέ το καλύτερα για αύριο, μεθαύριο και ακόμα πιο μετά.

Καρκίνος
Το μυαλό σου ταξιδεύει σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα προς το βράδυ, θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για ονειροπόληση, χωρίς καμία όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε πρακτικό. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για αποφάσεις, αλλά ούτε και για εργασίες που απαιτούν το 100% της προσοχής σου όπως είναι η οδήγηση, γιατί θα είσαι αρκετά έως πάρα πολύ αφηρημένος/η.

Λέων
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι περίεργη, καθώς μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να σου θυμίζουν καταστάσεις, που δε σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε φέρει σε επαφή με τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχεις, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι άβολα ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το βράδυ, θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η και θα σου χαρίσει ισχυρή διαίσθηση, που θα σε προφυλάξει από λάθος πρόσωπα και ενέργειες.

Παρθένος
Όπως και να περάσεις την ημέρα σου σήμερα, οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις, θέλεις να το κάνεις μαζί με παρέα και όχι μόνος/η σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και τονίζει τη βαρύτητα που έχουν για εσένα οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου, για αυτό σήμερα δύσκολα θα κάνεις οτιδήποτε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που θα είναι πιο έντονη το βραδάκι, μπορεί να θολώσει την ορθή σου κρίση και να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν αξίζουν αλλά και το αντίστροφο, γι’ αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα.

Ζυγός
Οι υποχρεώσεις που έχεις σήμερα είναι αρκετές και δε θα σε αφήσουν να κινηθείς με χαλαρούς ρυθμούς όπως είχες κατά νου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα γεμίσει την ημέρα σου με δουλειές και αγγαρείες και πολλές από αυτές θα εμφανιστούν έκτακτα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που θα γίνει πιο έντονη προς το βράδυ, θα σε παρασύρει σε όνειρα και θα διώξει μακριά κάθε διάθεση να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου. Όμως θα σου χαρίσει και την ικανότητα να πεις και ένα-δυο ψεματάκια, προκειμένου να γλιτώσεις την «τιμωρία»!

Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δώσει ένα τόνο χαλάρωσης και αισιοδοξίας στη διάθεσή σου. Επίλεξε να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει με άγχος και αρνητικά συναισθήματα, αλλά αξιοποίησε τη δημιουργικότητα που έχεις στα χόμπι σου και στα ενδιαφέροντά σου. Ακόμα και αν τα χόμπι σου δε σε γεμίζουν πια, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις κάποια νέα δραστηριότητα, που θα επιλέξεις εσύ. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου φέρει καλλιτεχνικές ανησυχίες, που θα πρέπει να βρεις τρόπο να τις διοχετεύσεις.

Τοξότης
Ακόμα κι αν γύρω σου όλα είναι καλά και γνώριμα χωρίς καμία αφορμή για ανησυχία, εσύ δε νιώθεις και πολύ καλά και η εσωτερική σου αναστάτωση θα γίνει εμφανής κυρίως στα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και αναμοχλεύει θέματα και απωθημένα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεσή σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα νωρίς το βράδυ θα σου δημιουργήσει την τάση να τα αφήσεις όλα όπως έχουν, αλλά αυτό δε θα λύσει τα προβλήματα, απλά θα τα κρύψει προσωρινά.

Αιγόκερως
Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα καλύψει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σου σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς. Θα επικοινωνήσεις και θα βρεθείς με συγγενείς και γνωστούς και κυρίως με αυτούς που ανήκουν στον κοινωνικό σου περίγυρο και έχεις να δεις καιρό, γιατί σήμερα μόνο αν βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η από κόσμο θα αισθάνεσαι καλά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα κατά το βραδάκι θα δημιουργήσει πλάνες στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό μη βιαστείς να δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα, που μέχρι τώρα κάτι σε κρατούσε μακριά τους.

Υδροχόος
Η ανασφάλειά σου θα μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου, καθώς δεν είσαι σίγουρος/η αν πρέπει να ρισκάρεις προκειμένου να αλλάξεις προς το καλύτερο την οικονομική σου κατάσταση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου προκειμένου να βρεις τρόπους ώστε να τα βελτιώσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα νωρίς το βράδυ δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές αποφάσεις, για αυτό καλύτερα μην κάνεις τέτοιου είδους κινήσεις σήμερα, γιατί δεν ευνοούνται.

Ιχθύς
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, καθώς θα σου είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τις σκέψεις σου. Η κυκλοθυμία θα είναι κύριο συστατικό της ημέρας, καθώς από τη μία μπορεί να πετάς στα σύννεφα και από την άλλη να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα το βράδυ, θα σου χαρίσει εξαιρετικές ικανότητες ώστε να πλανέψεις αλλά και να πλανηθείς, για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή