Menu

Τα ζώδια της 13ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, θα σε απασχολήσει μόνο ό,τι έχει σχέση με την επαγγελματική σου φήμη

Τα ζώδια της 13ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, θα σε απασχολήσει μόνο ό,τι έχει σχέση με την επαγγελματική σου φήμη
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Σήμερα θα είσαι έντονα κοινωνικός/η και έτοιμος/η να δραστηριοποιηθείς μέσα από συλλόγους ή σωματεία που ανήκεις, για τα κοινά συμφέροντα που προασπίζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εγείρει επαναστατικές διαθέσεις, αλλά σου χαρίζει και την όρεξη να ασχοληθείς με τα «κοινά». Είναι μια εξαιρετική ημέρα αν ασχολείσαι με αυτά, καθώς θα καταφέρεις να περάσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου με εξαιρετική άνεση. Επίσης, είναι μια πολύ καλή ημέρα να βρεθείς με φίλους σου και να τους μαγέψεις με το ρητορικό λόγο που θα έχεις!

Ταύρος
Σήμερα θα σε απασχολήσει μόνο ό,τι έχει σχέση με την επαγγελματική σου φήμη και το κοινωνικό σου «φαίνεσθαι» και τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει ανησυχίες σχετικά με το αν είσαι καλός/η στη δουλειά σου, αν ήρθε η ώρα να εξελιχθείς και τι μπορείς να κάνεις για να επιτύχεις τους στόχους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σου. Προσπάθησε να βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς όμως να χρειαστεί να μπεις σε «κλίκες», γιατί αυτό περισσότερο θα σε βλάψει παρά θα σε ωφελήσει.

Δίδυμοι
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες δε θα σε αφήσουν να σκεφτείς τίποτε άλλο παρά μόνο πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις ή να τροποποιήσεις το κοινωνικό στάτους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου εξαιτίας της δουλειάς σου ή το αντίστροφο. Όπως και να έχει, μην αφήσεις την προσωπική σου ζωή να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου αποφάσεις και μην κάνεις κάτι που μπορεί να σε εκθέσει δημοσίως.

Καρκίνος
Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και κατάκαρδα και οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά και τους συνεταίρους σου, αυξάνονται. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει συναισθηματική υπερχείλιση, που θα δυσκολέψει πολύ την επικοινωνία σου καθώς θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι πολύ εύκολα. Μην περιμένεις στη γωνία για να τσακωθείς και μη φέρνεις στο προσκήνιο παρελθοντικά γεγονότα, που τώρα πια όσο και να προσπαθήσεις, δε γίνεται να αλλάξουν.

Λέων
Οι προσωπικές σχέσεις και κάθε είδους συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σε κάνει να δώσεις βαρύνουσα σημασία στους «άλλους». Δεν αποκλείεται να αφήσεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες και να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα δικά τους θέλω, καθώς η επιδοκιμασία τους είναι για εσένα μεγίστης σημασίας. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες, που αργότερα θα σου ανοίξουν το δρόμο για νέες συνεργασίες, που θα σε ωφελήσουν.

Παρθένος
Η εργατικότητα είναι ένα από τα προτερήματα για τα οποία φημίζεσαι και σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξεις πως υπάρχει δικαίως αυτή η φήμη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, που θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το ημερήσιο πλάνο σου. Επειδή η οργάνωση είναι το έτερο προτέρημα για το οποίο φημίζεσαι, θα τα καταφέρεις σίγουρα. Το μόνο που ίσως χρειαστείς, γιατί άνθρωπος είσαι και εσύ, είναι καλές βιταμινούλες για να είσαι 100% ετοιμοπόλεμος/η.

Ζυγός
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σου χαρίσει ένα αέρα ανανέωσης. Ξαναβρίσκεις το κέφι σου και επιθυμείς να βρεθείς με φίλους, να βγεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ασχοληθείς με όλα αυτά που σου αρέσουν χωρίς τύψεις και ενοχές. Βέβαια εσύ είσαι ικανός/η να περάσεις στο άλλο άκρο και να μη μπορεί κανείς να σε μαζέψει, για αυτό προσπάθησε να βρεις την ισορροπία, που ούτως η άλλως έχεις έμφυτη.

Σκορπιός
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να φέρει γεγονότα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού που να μη βρίσκουν σύμφωνους τους υπόλοιπους και να υπάρξουν διαφωνίες ή γενικότερα το κλίμα μεταξύ σας να μην είναι καλό. Προσπάθησε να μην εντείνεις το περίεργο κλίμα που υπάρχει με το να θυμάσαι παρελθοντικά γεγονότα που έκανε ο μπαμπάς ή η μαμά και σε είχαν πειράξει και τώρα θέλεις να επαναφέρεις στο προσκήνιο.

Τοξότης
Η επικοινωνία είναι ένα από τα χαρίσματά σου και σήμερα που η Σελήνη είναι στον Υδροχόο, θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πόσο επικοινωνιακός/η είσαι! Θα κανονίσεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενείς που έχεις καιρό να δεις, να περάσεις και από το γείτονα να πείτε τα νέα σας και μέσα σε όλα αυτά θα βρεις χρόνο και για να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις ό,τι σου χρειάζεται! Πρόσεξε όμως, γιατί πάνω στη βιασύνη να πεις όσο περισσότερα προλαβαίνεις, μπορεί να πεις και κάτι που δεν πρέπει!

Αιγόκερως
Η προσοχή σου θα στραφεί στους πόρους σου και στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δημιουργεί τη διάθεση να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αν έχεις κατά νου κάποιο σχέδιο που μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματά σου, συζήτησέ το με τους συνεταίρους σου, ώστε να πάρεις μια γνώμη πριν αποφασίσεις την υλοποίηση του. Ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για νέα ξεκινήματα και οικονομικά ανοίγματα, γι’ αυτό κάνε πρώτα μια σφυγμομέτρηση και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί ανάγκες, που ούτε φανταζόσουν πως είχες όπως την ανάγκη να σε προσέξουν παραπάνω οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου. Είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά σου να κινείται στα άκρα και να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν έχεις παράπονα από τους κοντινούς σου ανθρώπους, καλύτερα να τα συζητήσεις μαζί τους με ηρεμία και μην περιμένεις να καταλάβουν μόνοι τους τι είναι αυτό που σε απασχολεί ή σε ενοχλεί και σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά.

Ιχθύς
Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και θα ονειρεύεσαι σε ένα δικό σου κόσμο, αποφεύγοντας οτιδήποτε έχει σχέση με πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς ανενόχλητος/η αυτά που σε απασχολούν. Βέβαια, οι σκέψεις σου μπορεί να σου φέρουν ανασφάλειες και να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο, γι’ αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως μερικές φορές η ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων είναι απαραίτητη σε όλους μας.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή