Menu

Τα ζώδια της 11ης Σεπτεμβρίου! Λέοντα, οι υποχρεώσεις σου σήμερα θα εξακολουθήσουν να τρώνε το χρόνο σου.

Τα ζώδια της 11ης Σεπτεμβρίου! Λέοντα, οι υποχρεώσεις σου σήμερα θα εξακολουθήσουν να τρώνε το χρόνο σου.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Σεπτεμβρίου;
Κριός
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες δε θα σε αφήσουν να σκεφτείς τίποτε άλλο παρά μόνο πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις ή να τροποποιήσεις το κοινωνικό στάτους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου εξαιτίας της δουλειάς σου ή το αντίστροφο. Όπως και να έχει, μην αφήσεις την προσωπική σου ζωή να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου αποφάσεις και μην κάνεις κάτι που μπορεί να σε εκθέσει δημοσίως.

Ταύρος
Σήμερα έχεις ξυπνήσει με διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων, να μάθεις οτιδήποτε νέο είτε αυτό είναι γενικού ενδιαφέροντος είτε είναι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή η απόκτηση ενός νέου πτυχίου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ευνοεί κάθε πρόσθετη πληροφορία που θα αποκομίσεις σήμερα, αλλά το τετράγωνό της με την Αφροδίτη από τον Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να χάσεις το ενδιαφέρον σου εύκολα. Μην πέσεις στην παγίδα, κάνε την αρχή για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και στην πορεία θα βγεις πολύ ωφελημένος/η.

Δίδυμοι
Σήμερα ακόμα και από μια μικρή αφορμή θα αρχίσεις να θυμάσαι γεγονότα που σε είχαν πικράνει και κρατούσες καλά κρυμμένα μέσα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου χαρίσει μια αντικειμενική ματιά, μακριά από συναισθήματα, προκειμένου να καταφέρεις να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου αναστάτωση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει αρκετά σκληρό/η και αποστασιοποιημένο/η, ακόμα και από το ταίρι σου. Πρόσεξε τις οικονομικές δοσοληψίες με τους συνεταίρους σου, γιατί μπορεί να βρεθείς ζημιωμένος/η.

Καρκίνος
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου θα συνεχίσουν να σου αποσπούν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο και να κάνεις, καθώς το κύριο μέλημά σου είναι να μην έχουν κανένα παράπονο από εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα, θα φέρει ένταση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, καθώς οι ανάγκες σας μπορεί να μη συμβαδίζουν, τουλάχιστον σήμερα. Κάνε υπομονή και μη ψάχνεις τρόπους να ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Λέων
Οι υποχρεώσεις σου σήμερα θα εξακολουθήσουν να τρώνε το χρόνο σου και ψάχνεις ευκαιρία μήπως μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες από αυτές, «εξουσιοδοτώντας» κάποιον άλλο να τις φέρει εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου θυμίσει αρετές όπως η εργατικότητα και η υπομονή, ακόμα κι αν το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις όλη μέρα στο κρεβάτι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα, θα φέρει αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή που θα σε κρατήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Παρθένος
Η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς για εσένα και θα είναι ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και τις «αλλαγές» που πιθανό να βιώνεις στη ζωή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ό,τι σε ευχαριστεί και σε γεμίζει ενέργεια και θετικές σκέψεις. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το ταίρι σου, καθώς μάλλον δε θα είναι και πολύ πρόθυμο να ακολουθήσει το δικό σου πρόγραμμα και αυτό θα σας φέρει εντάσεις.

Ζυγός
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ακόμα και στη διατύπωση των αναγκών σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εντείνει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς πολύ για να καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη το απόγευμα, θα μεγεθύνει το χάσμα απόψεων και θα σε κάνει να νιώσεις πως κανείς δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να μην πιστεύεις πως όλοι είναι εναντίον σου.

Σκορπιός
Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βρεθείς με συγγενείς και γνωστούς, καθώς είναι κρίμα να μην αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος πάνω στη συζήτηση να σου ξεφύγουν πράγματα που δεν πρέπει, για αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Ζυγό το απόγευμα, θα σε κάνει σπάταλο/η, γι’ αυτό καλύτερα να μη βγεις για ψώνια, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Τοξότης
Η ανασφάλεια που νιώθεις πηγάζει από τις εκκρεμότητες που έχεις με οικονομικά θέματα και η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε βάζει στη διαδικασία να τα διευθετήσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις προκειμένου να τελειώνεις γρήγορα, γιατί θα είναι εις βάρος σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα και δεν είναι βοηθητική όψη για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλύτερα μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις ή κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει καλά.

Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τη διάθεσή σου και κατά συνέπεια τις σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό από τη μία να νιώθεις μεγάλη ενέργεια και ευεξία και από την άλλη να νιώθεις αδύναμος/η, χωρίς την παραμικρή όρεξη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να εντείνει το τεταμένο κλίμα και να φέρει συγκρούσεις κυρίως στη σχέση με το ταίρι σου, καθώς είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν μπορεί να σε καταλάβει.

Υδροχόος
Σήμερα μάλλον θα έχεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση, καθώς η διάθεση σου δεν είναι αισιόδοξη και εντείνει τις ανασφάλειές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μεγεθύνει τα προβλήματά σου και πολλές φορές εφευρίσκει και άλλα, ενώ δεν υπάρχουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό, θα φέρει στην επιφάνεια κρυφούς έρωτες, γι’ αυτό αν δε θέλεις να έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σήμερα.

Ιχθύς
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι την ίδια ιδεολογία ή δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε συλλόγους θα είναι το πιο σημαντικό σου μέλημα σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί ή ακόμα να ασχοληθείς ενεργά με τα θέματα κάποιου συλλόγου που ανήκεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το Ζυγό σήμερα το απόγευμα, θα φέρει προστριβές, καθώς οι ανάγκες σου ίσως είναι τελείως διαφορετικές από των φίλων σου με αποτέλεσμα να νιώσεις συναισθηματική απομόνωση.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή