Menu

Τα ζώδια της 10ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, όσο περνάει η ημέρα, η διάθεσή σου θα επανέρχεται στα φυσιολογικά της.

Τα ζώδια της 10ης Σεπτεμβρίου! Ταύρε, όσο περνάει η ημέρα, η διάθεσή σου θα επανέρχεται στα φυσιολογικά της.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη, οπότε αν έχεις κατά νου κάθε είδους κοινωνικές επαφές, προγραμμάτισέ τες το πρωί που τα άστρα τις ευνοούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα επαγγελματικά σου. Θα επιδιώξεις επαφές με ανωτέρους σου προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδια σου και να εξελιχθείς στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα. Επειδή είναι πιθανό να στραφούν αρκετά βλέμματα επάνω σου σήμερα, πρόσεξε μη δώσεις αφορμές με τη συμπεριφορά σου.

Ταύρος
Μπορεί να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση, όσο όμως περνάει η ημέρα, η διάθεσή σου θα επανέρχεται στα φυσιολογικά της. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο ψυχρά και αντικειμενικά, ώστε να σταματήσεις να στεναχωριέσαι γι’ αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις. Θα ξαναβρείς την κοινωνικότητά σου και δεν είναι απίθανο να κανονίσεις να βρεθείς με συγγενείς και κουμπάρους, προκειμένου να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας και ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου θα σταματήσουν να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου σήμερα ή θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα, καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω. Αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλο είναι να μείνεις μόνος/η σου και να κάνεις μια ενδοσκόπηση, που σου είναι απαραίτητη και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις από πού πηγάζουν όλα αυτά που νιώθεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις με συνεταίρους με αφορμή οικονομικές αλλαγές και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η.

Καρκίνος
Σήμερα θα καταφέρεις είτε να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου είτε να τελειώσεις με αυτές, πάντως σίγουρα θα σταματήσουν να σε απασχολούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στους συνεργάτες και στον/στη σύντροφό σου. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με τους άλλους και τις ανάγκες τους και να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου, οπότε θα πρέπει να καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή, ώστε να μην αδικήσεις κανέναν και κυρίως τον εαυτό σου.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου και για τα ταλέντα σου, καθώς σε εμπνέει να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Κατά το μεσημεράκι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που θα προκύψουν μέσα από την καθημερινότητά σου. Τώρα που οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες και έχεις ξεκουραστεί, ασχολήσου και με τις δουλειές που πρέπει να κάνεις και μη βαρυγκωμάς, ώστε να καταφέρεις να τελειώσεις γρήγορα.

Παρθένος
Για λίγο ακόμα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και αναμοχλεύει οικογενειακά θέματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα αναστρέψει θετικά τη ψυχολογία σου, γι’ αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς. Διάβασε ένα βιβλίο, βγες για ένα ποτό με φίλους σου, ζωγράφισε ή ασχολήσου με κάποιο χόμπι σου. Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, σίγουρα θα ξεφύγεις από αυτά που σε απασχολούν και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ζυγός
Η ημέρα θα ξεκινήσει με την επικοινωνιακή διάθεσή σου να στρέφει πάνω σου τα βλέμματα του συγγενών, γνωστών και φίλων, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη. Από το μεσημέρι και μετά, κάποια οικογενειακά θέματα και διαφωνίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω. Είναι πιθανό να χάσεις εύκολα τη ψυχραιμία σου, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις και να μη φέρεις τα πράγματα στα άκρα, για λόγους που δεν είναι σημαντικοί.

Σκορπιός
Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη, συνεχίζουν να σε απασχολούν οικονομικά θέματα, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις νέες συμφωνίες ή οποιαδήποτε μεταβολή των οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να θυμηθείς ότι έχεις συγγενείς και φίλους που έχεις να δεις μέρες, καθώς οι σκέψεις σου ήταν στα οικονομικά σου. Επιδίωξε να τους συναντήσεις και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, ώστε να χαλαρώσεις λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.

Τοξότης
Η μεταβαλλόμενη διάθεση που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου, μπορεί σε κάποιους να σε κάνει να φανείς αξιαγάπητος/η και σε κάποιους άλλους απόμακρος/η και περίεργος/η. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα εγείρει ανασφάλειες, που προέρχονται από τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, καθώς οποιαδήποτε μεταβολή σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να συνοδεύεται από πρόγραμμα και σήμερα η ημέρα δεν ευνοεί ούτε το πρόγραμμα, ούτε οικονομικά ανοίγματα.

Αιγόκερως
Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να παρακολουθούσες τα τεκταινόμενα της ζωής σου από τα παρασκήνια, όμως η Σελήνη σήμερα το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε «αναγκάσει» να βγεις στα φώτα. Είναι πολύ πιθανό βέβαια να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, η οποία μπορεί να φέρει προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις και να κάνει τους κοντινούς σου ανθρώπους να σε παρεξηγήσουν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις μεταβολές της διάθεσής σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Υδροχόος
Μπορεί να έχεις κανονίσει και σήμερα να δεις φίλους σου και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και εντείνει την κοινωνικότητα σου. Κατά το μεσημέρι όμως, θα αποζητήσεις την παρέα του εαυτού σου, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω. Μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου φοβίες που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλειες που θα σε επηρεάσουν, και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι δεις τις σκέψεις σου όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, ώστε να μη σε κυριεύσει το άγχος.

Ιχθύς
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα συνεχίσουν να σε κρατούν δέσμιο/α, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και δημιουργεί επαγγελματικό αναβρασμό. Από το μεσημέρι και έπειτα, η απόδοση αλλά και η όρεξή σου θα αρχίσουν να φθίνουν και η Σελήνη που θα έχει περάσει πλέον στον Αιγόκερω, θα σου υπενθυμίσει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα. Μπορείς να βρεθείς με τους φίλους σου και να αφήσεις λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην άκρη ή να πας για ένα ποτό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά. Αμέσως η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή