Σκορπιέ, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναθερμαίνει τη σχέση σου με ανθρώπους που η καθημερινότητα δυσκόλεψε τις επαφές σας.

Οκτώβριος 15, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Οκτωβρίου;
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνεις παρορμητικές κινήσεις αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει ξανά μία επαγγελματική συζήτηση η οποία είχε γίνει και παλαιότερα και δεν είχε «πετύχει». Ακόμα είναι πιθανόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο μία επιχειρηματική ιδέα σου και να ξεκινήσει συζήτηση σχετικά με αυτή, αλλά θυμήσου πως η περίοδος δεν είναι καλή για να υλοποιήσεις κάτι τέτοιο.
Ταύρος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποκτήσεις όσο περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες μπορείς για κάτι που σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία απόκτησης γνώσεων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό υποδηλώνει πως τις ασχολίες σου θα διακόψουν ευχάριστα οι συναντήσεις και η επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος. Ένας παλιός σου συνεργάτης ακόμα και ένας παλιός έρωτας είναι πιθανόν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να σε γυρίσουν άθελά σου πίσω. Προσπάθησε να πάρεις σωστές αποφάσεις και μην επιτρέψεις «πισωγυρίσματα» σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.
Δίδυμοι
Σήμερα θα έχεις μία περίεργη διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μία βουτιά στα συναισθήματά σου προκειμένου να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου. Αυτό μπορεί να μη είναι και τόσο ευχάριστο καθώς μαζί με όλα τα θετικά θα έρθουν και στο μυαλό σου καταστάσεις και άνθρωποι από τους οποίους είχες παράπονα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να έχεις μία επιστροφή ενός ανθρώπου που ήσασταν μαζί κατά το παρελθόν. Αυτή η επιστροφή θα συνοδευτεί με πολλά λόγια και υποσχέσεις, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς μέχρι να δεις αν τα εννοεί.
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα που απασχολούν τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε εκείνους παρά σε εσένα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό, θα σε κάνει να γυρίσεις σε ερωτικά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να ζητήσεις και τη γνώμη κάποιου έμπιστου προσώπου. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις χωρίς να βάλει στο παιχνίδι και τη λογική καθώς είναι πολύ πιθανό η ημέρα να δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να σε παρασύρει.
Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις και ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές ρουτίνας. Το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση και κατά συνέπεια ακόμα και οι πιο απλές υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους που αφορούν κάποιο ζήτημα με το σπίτι σας. Είναι πιθανόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο μία δουλειά ή μία επισκευή την οποία έπρεπε να είχες κάνει αλλά μέχρι τώρα το ανέβαλες. Προσπάθησε να τις διευθετήσεις άμεσα καθώς αν τις αφήσεις άλλη μία φορά, μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πιθανόν να τα έχεις βάλει στον πάγο και να τρέχεις σε δουλειές! Η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φροντίσει να σου το υπενθυμίσει καθώς θα φέρει συζητήσεις με φίλους αλλά και με τον/τη σύντροφό σου γύρω από αυτά. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό θα κάνει το μυαλό σου να τρέξει σε καταστάσεις του παρελθόντος και σε συναισθήματα που έχεις βιώσει τότε. Σε περίπτωση που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η για να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι «επιστροφές»!
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου ή από τους δικούς σου ανθρώπους, θα έρθουν στο προσκήνιο. Σήμερα θα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να τα τακτοποιήσεις και να τα φέρεις εις πέρας αρκεί να μην ακούσεις τη φωνή που σου λέει μέσα σου «μα πάλι εσύ θα τα κάνεις όλα»; Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις κάποια χρήματα, τα οποία σου ανήκουν αλλά είχαν καθυστερήσει. Το ισοζύγιο ανάμεσα σε υποχρεώσεις και ευκαιρίες θα είναι ουδέτερο, για αυτό προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά της ημέρας καθώς σίγουρα θα υπάρξουν.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα τηλεφώνημα από ανθρώπους που έχεις να ακούσεις καιρό παρόλο που ανήκουν στο στενό περιβάλλον. Η Σελήνη έχει μπει για τα καλά στον Αιγόκερω και θα σου δώσει ευκαιρίες να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ανθρώπους που η καθημερινότητα δυσκόλεψε τις επαφές μεταξύ σας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως εκτός από επικοινωνία με αγαπημένους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, πιθανόν να έχεις και μία έκπληξη από κάποιον πρόσωπο που είχες ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Πάρε τις κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου είτε να κλείσεις οριστικά είτε να ανοίξεις ξανά ένα νέο κύκλο μαζ
Τοξότης
Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση καθώς το μυαλό σου θα έχει μία προτίμηση στις σκέψεις που θα σε αγχώσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετήσεις αυτά που σε ανησυχούν ξεκινώντας από τα οικονομικά σου ζητήματα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα υπάρξουν και άλλα ζητήματα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Ένα αισθηματικό θέμα θα επανέλθει στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να διεκδικήσει μερίδιο από τη σκέψη σου. Με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα, να θυμάσαι πως οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης και όχι συναισθηματικής υπερχείλισης.
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σήμερα και θα τονίσει αρκετά το εγώ σου απέναντι στους άλλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία έντονη κατάσταση με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μία συνάντηση με μία πρώην σχέση σου μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία ήθελες να πεις αλλά δεν κατάφερες ή δεν βρήκες τρόπο να το κάνεις μην φερθείς εγωιστικά και άδραξε την ευκαιρία να τα πεις, καθώς σήμερα θα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά!
Υδροχόος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα τα οποία βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου παρά θέματα τα οποία υπάρχουν στην πραγματικότητα. Η Σελήνη έχει μπει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί μία έντονη καχυποψία με αποτέλεσμα να κάνεις σενάρια και μάλιστα να παίρνεις την αρνητική τροπή των πραγμάτων για κάθε τι που σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα έρθει ξανά στο προσκήνιο, θα αποτελέσει αιτία για να αγχωθείς. Η συζήτηση και η διαπραγμάτευση θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις καθώς θα είσαι δυνατός/η επικοινωνιακά.
Ιχθύς
Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι είναι ένα θέμα που σχετίζεται με ένα φιλικό σου πρόσωπο καθώς πιθανόν να θέλεις να λύσεις μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος σε κάθε τομέα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μία συζήτηση με ένα δικό σου πρόσωπο, θα σε κάνει να δεις ξανά ένα ημιτελές εκπαιδευτικό σεμινάριο προκειμένου να το τελειώσεις. Ακόμα είναι πιθανόν να παίξει ξανά και η ιδέα ενός ταξιδιού που είχες αναβάλλει και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot