Menu

Πως θα μάθεις αν το κέρατο πάει σύννεφο!!

Πως θα μάθεις αν το κέρατο πάει σύννεφο!!
jumbo-banner

H προδοσία ή έστω η υποψία προδοσίας, ξυπνά το ντετέκτιβ που κρύβουμε μέσα μας.

Η απιστία μοιάζει να είναι της μόδας τελευταία. Δεν μπορείς να έχεις πλέον εμπιστοσύνη. Αν λοιπόν έχετε την υποψία ότι στη σχέση σας δεν είστε πια δύο αλλά τρεις ή περισσότεροι, τότε αναζητήστε τα σημάδια για να δείτε αν ισχύει ή όχι σύμφωνα με το jenny.gr.

Κινητό
Είναι το μέσο που χρησιμοποιούμε πλέον όλοι για να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο. Αν ξαφνικά το μέσο αυτό γίνει άφαντο από την καθημερινότητά σας, τότε υπάρχει θέμα. Κινητό στο αθόρυβο, κρυφή συσκευή, ανάποδα τοποθετημένη η συσκευή κτλ. φωνάζουν πως κάτι κρύβει.

Αρχίζει, να μπερδεύεται
Αλλά λέει σε εσάς και άλλα μάλλον αλλού. Θυμάσαι το μαγαζί εκείνο, που είχαμε πάει για φαγητό; Μαζί; Αποκλείεται γιατί θα το θυμόμουν. Μήπως, μετά το μπέρδεμα αυτό πρέπει «οι ψύλλοι να σας γαργαλάνε στο αυτί»;

Προβλήματα αϋπνίας
Δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια. Στριφογυρίζει, το πρωί είναι κουρασμένος, ανήσυχος κτλ. Συγνώμη, αλλά με τους ρυθμούς που τρέχουμε, το βράδυ γυρνάς κουρασμένος και αναζητάς απεγνωσμένα το κρεβάτι σου να κοιμηθείς. Τι τον βασανίζει λοιπόν και εκείνος μένει άγρυπνος στο πλάι σας;

«Αλληθωρίζει» στον έρωτα
Δεν σας κοιτά πλέον και αν συμβεί θα είναι τυχαίο. Αυτό σημαίνει πως στο μυαλό του «κοιτάζει» άλλη.

Δεν τολμάτε να του πείτε κουβέντα
Έχει νεύρα με το παραμικρό. Και δεν είναι μόνο η δύσκολη περίοδος που διανύουμε αλλά το πρόβλημα είναι γενικότερο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η αποχώρηση μετά από τους καβγάδες ή το παράλογο του ξέσπασμα. Που πας κύριε μου; Κάτσε να μιλήσουμε;

Αδιαφορεί ή σας φροντίζει υπερβολικά
Αδιαφορεί σημαίνει ότι όχι μόνο σας κερατώνει αλλά είναι και τρελά ερωτευμένος. Όταν σας φροντίζει το κάνει από τύψεις, τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή τρέφει συναισθήματά για εσάς.

Πάνε τα κοινά σχέδια
Μετατρέπεται σε «παρτάκιας». Τέλος, τα σχέδια για ταξίδια, συγκατοίκηση, ούτε σινεμά δεν κανονίζετε μαζί πια.
Εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της μέρας για ώρες ή και μέρες. Αλλά, έχει ο γλυκούλης πάντα μια καλή δικαιολογία. Τον απήγαγαν εξωγήινοι, του έκλεψαν το κινητό και τον εγκατέλειψαν στην έρημο. Προσέξτε ποιο είναι το U.F.O στην ιστορία.
Τελευταία, έχει αρχίσει και σας αποκαλεί «αγάπη», «μωρό μου», «κοριτσάκι μου» κτλ. Ρωτήστε τον ξαφνικά πώς σας λένε;

Ξεχνάει και δεν είναι της ηλικίας του
Αλλού ήταν προχθές, αλλού σας είπε και αλλού λέει πως ήταν τυχαία σε μία συζήτηση με φίλους. Τελικά, θα τον βοηθήσει κανείς να θυμηθεί;

Τα παραπάνω σημάδια είναι από τα πιο κλασσικά. Αν θέλετε να μάθετε ότι ο σύντροφός σας σάς απάτα, απλά αναγνωρίστε τα. Δεν είναι πάντα εύκολο. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν είστε έτοιμες να χάσετε τη σταθερά που έχετε στη ζωή σας. Δεκτό. Όμως, είστε σίγουρες πως θέλετε να αφήσετε τον φόβο να κυριαρχήσει. Η ανασφάλεια που νιώθετε μπροστά στην αλλαγή αρκεί για να σας εμποδίσει να δείτε την αλήθεια.

Να βάλετε ένα τέλος στην κοροϊδία; Το χειρότερο δεν είναι ότι εκείνος σας κοροϊδεύει, αλλά ότι και εσείς προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας. Μην παίρνετε το ρόλο του θύματος στη ζωή σας, δεν σας ταιριάζει. Τολμήστε να χάσετε την ισορροπία που έχετε γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε την ψυχική ισορροπία που δεν έχετε τώρα μέσα σας.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή