Menu

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια της 1ης Σεπτεμβρίου! -Ταύρε, μπορεί να χάσεις την όρεξή σου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια της 1ης Σεπτεμβρίου! -Ταύρε, μπορεί να χάσεις την όρεξή σου
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο θα φέρει εξελίξεις και πολύ πιθανό και απρόσμενα γεγονότα στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και με τους Κρόνο - Άρη από τον Τοξότη, μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές, οι οποίες δε θα εξελιχθούν όπως τις έχεις φανταστεί και πάνω στην παρόρμησή σου να δημιουργήσεις εντάσεις με ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι καθημερινά. Οποιαδήποτε κίνηση σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις, για αυτό κάνε μικρά βήματα.

Ταύρος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει να χάσεις την όρεξη και την επιθυμία να ασχοληθείς με πράγματα, τα οποία μέχρι τώρα σε γέμιζαν χαρά και σε έκαναν να νιώθεις δημιουργικός/η. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο-Άρη, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να απαξιώσεις τα πάντα, είτε αυτό είναι αγαπημένες ασχολίες, είτε είναι φίλοι, είτε ακόμα και η σχέση σου. Κάνε υπομονή και μη δημιουργήσεις εντάσεις, γιατί είναι σίγουρο πως θα το μετανιώσεις.

Δίδυμοι
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, θα φέρει αναστάτωση στο σπίτι σου και είναι πολύ πιθανό ακόμα και από μια μικρή αφορμή να ηχήσουν τα «τύμπανα του πολέμου». Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο - Άρη θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος, απωθημένα και καταπιεσμένη οργή. Σε συμβουλεύω να είσαι ψύχραιμος/η γιατί ό,τι «χαλάσεις» σήμερα, δε θα μπορέσεις εύκολα να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση!

Καρκίνος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει γεγονότα και εξελίξεις στο περιβάλλον σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τους Άρη – Κρόνο, θα φέρει παρεξηγήσεις στο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον, που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν σε απολογητική θέση απέναντι τους. Προσπάθησε να μην ανεβάσεις τους τόνους και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με την οδήγηση, καθώς η νευρικότητά σου μπορεί να φέρει λάθος χειρισμούς.

Λέων
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα και συναλλαγές. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τους Άρη – Κρόνο, μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Πολύ πιθανό είναι να κάνεις λάθος κινήσεις σε οικονομικά θέματα και να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Καλύτερα σήμερα να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και να αποφύγεις να δανείσεις, αλλά και να δανειστείς.

Παρθένος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο, όχι απαραίτητα με τον τρόπο που θα ήθελες. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τους Άρη - Κρόνο θα σε ωθήσει σε προσωπικά ξεκαθαρίσματα που θέλεις διακαώς να κάνεις. Ωστόσο, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα κάνεις με λάθος τρόπους, καθώς ο εκνευρισμός σου και η εσωτερική σου ένταση δε θα σε αφήσουν να σκεφτείς λογικά. Προσπάθησε να «κατευνάσεις» την εσωτερική σου αναταραχή που θα σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και να διαφυλάξεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις που αξίζουν.

Ζυγός
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στην Παρθένο, θα φέρει στην επιφάνεια ένα κομμάτι του εαυτού σου που κρατάς καλά κρυμμένο και περιέχει τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Η έκλειψη σχηματίζει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο - Άρη και είναι πιθανό να προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης, καθώς νιώθεις πως αυτοί που είναι δίπλα σου, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε βλάψουν, με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου και να γίνεις πολύ καχύποπτος/η. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις φοβίες να σε κυριεύσουν, αλλά πρόσεξε και τους ανθρώπους γύρω σου, γιατί μπορεί να εμφανίσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ήξερες μέχρι τώρα.

Σκορπιός
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στην Παρθένο, θα φέρει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο – Άρη, θα φέρει εκρηκτικές καταστάσεις και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καβγάδες. Είναι πιθανό ακόμα και να τελειώσουν φιλικές σχέσεις, οι οποίες δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στη ζωή σου. Όμως, συνήθως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις αντιδράσεις σου, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε υγιείς σχέσεις.

Τοξότης
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, μπορεί να φέρει διάφορα θέματα στον επαγγελματικό τομέα και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος/η, καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα που θα σου χαλάσουν τα σχέδια και τους στόχους σου και ίσως σε αναγκάσουν να βρεις άλλο δρόμο, προκειμένου να επιτύχεις ό,τι έχεις κατά νου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο - Άρη μπορεί να φέρει ίντριγκες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό κράτα αποστάσεις, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Αιγόκερως
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, μπορεί να φέρει αναβολές σχεδίων κυρίως αν είχες κανονίσει κάποιο ταξίδι. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο – Άρη, μπορεί να σου φέρει εμπόδια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μετακινήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία και, αν έχεις κάποιο σημαντικό ραντεβού στο ημερήσιο πρόγραμμά σου, να ξεκινήσεις αρκετά νωρίτερα. Άλλο ένα σενάριο της έκλειψης είναι να υπάρξουν συγκρούσεις και διαφωνίες με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος, και σε αυτή την περίπτωση η μόνη λύση είναι η ψυχραιμία.

Υδροχόος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, θα σου ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος με αποτέλεσμα να μην έχεις και την καλύτερη διάθεση. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τους Άρη – Κρόνο, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και την συναισθηματική σου ένταση, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η για καβγά. Απόφυγε τις εκρηκτικές αντιδράσεις, γιατί θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και αν αποφασίσεις να κάνεις εργασιοθεραπεία για να ηρεμήσεις, απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για οικονομικά θέματα.

Ιχθύς
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στην Παρθένο, έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις σου, είτε με τους συνεργάτες σου είτε με το/τη σύντροφο σου, και λόγω της αλλαγής της στάσης σου απέναντί τους θα προκύψουν προβλήματα. Το ταυ-τετράγωνο της έκλειψης με τον Ποσειδώνα και τους Κρόνο – Άρη, δείχνει μία πολεμική διάθεση και μια τάση να φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Θα πρέπει να θυμάσαι πως ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φημίζεται για τις παραπλανήσεις, γι’ αυτό σε συμβουλεύω να είσαι προσεκτικός/η με τις ενέργειές σου, καθώς τελικά μπορεί να σε ζημιώσουν.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή