Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και υποδηλώνει πως η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων.

Οκτώβριος 18, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Οκτωβρίου;
Κριός
Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στους φίλους σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο μαζί τους. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέχεις καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η συνεννόηση θα γίνεται μετά εμποδίων, καθώς θα υπάρξουν αφορμές για παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μην επαναφέρεις ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς αυτά θα είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για να ξεκινήσουν οι παρεξηγήσεις. Όσο περισσότερους συναντήσεις σήμερα τόσο θα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας της επικοινωνίας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει στο διάβα σου επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστούν αρκετό μερίδιο από το χρόνο σου αλλά και την υπομονή σου. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η -ιδιαίτερα αν σε αυτές τις υποχρεώσεις αναμειχθούν και τρίτα πρόσωπα- καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Σκορπιό δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε ρήξη με κάποιο συνεργάτη σου για αυτό θα πρέπει να κάνεις και εσύ ένα βήμα πίσω και να μην δώσεις αφορμές για εντάσεις. Σε περίπτωση που βλέπεις πως υπάρχει χάσμα απόψεων για το πως πρέπει να γίνουν αυτά που έχετε αναλάβει προτίμησε το διάλογο και μην τραβάς το σχοινί.
Δίδυμοι
Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε ταξιδέψει και να αφήσει το μυαλό σου να ξεφύγει από τα στενά όρια της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις από ταξίδια, πρόσωπα που αγαπάς αλλά δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες, αλλά και σχέδια για νέα πράγματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων σήμερα για αυτό προτίμησε την επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως δεν υπάρχει θέμα να σε παρεξηγήσουν. Αν έχεις κλείσει κάποιο ταξίδι ή μία μικρή εκδρομή έλεγξε τα εισιτήρια και τις λεπτομέρειες της καθώς είναι πιθανό να προκύψει κάποια μεταβολή ή να υπάρχει κάτι που σου έχει διαφύγει.
Καρκίνος
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μην κάνεις τίποτα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και μία τάση για παράπονα. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι για να αρχίσεις να παραπονιέσαι όμως καλό θα ήταν να εστιάσεις σε θετικά πράγματα προκειμένου να ανακάμψεις και να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να προκύψει ένα ζήτημα μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου και να σου χαλάσει τη διάθεση. Προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για καβγάδες καθώς αν τσακωθείς ακόμα και αν έχεις δίκιο, σίγουρα θα το χάσεις.
Λέων
Σήμερα οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς θα ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου μόνο στους στενούς σου συνεργάτες αλλά και στον/τη σύντροφό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα κάνει δύσκολη την αποστολή «επικοινωνία με τους άλλους», καθώς μπορεί να φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Η ημέρα δεν είναι καλή για να λύσεις ζητήματα που έχουν προκύψει για αυτό αρκέσου στο να καταφέρεις να μη δημιουργηθούν άλλα. Απόφυγε υπογραφές συμβολαίων και συζητήσεις για νέες συνεργασίες και προτίμησε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ - το ξέρω πως είναι δύσκολο για εσένα- προκειμένου να μην παρεξηγηθείς.
Παρθένος
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο εκμεταλλεύσου το οργανωτικό σου πνεύμα και την ανάγκη σου να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου και διευθέτησε το χρόνο σου προκειμένου να το καταφέρεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια τα οποία θα σχετίζονται με την επικοινωνία σου, κυρίως με την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει δεν είναι αποκλειστικά οι δικές σου αλλά σχετίζονται και με τρίτα πρόσωπα προσπάθησε να συνεργαστείς μαζί τους σωστά και χωρίς παρανοήσεις. Αν επικεντρωθείς στο στόχο που έχεις, σίγουρα θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα όποια επικοινωνιακά εμπόδια παρουσιαστούν.
Ζυγός
Σήμερα μπορεί να μην έχεις αρκετές υποχρεώσεις να ασχοληθείς, όμως ακόμα και αν έχεις σίγουρα θα βρεις χρόνο για να τον περάσεις παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους και τον/τη σύντροφό σου. Ακόμα μπορεί να αναζητήσεις λίγες ώρες αποκλειστικά για εσένα αφιερώνοντας χρόνο σε ένα δημιουργικό χόμπι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων και αυτό θα επηρεάσει κάθε σχέση σου. Ακόμα και μία απλή συζήτηση με αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να δημιουργήσει θέματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, ακόμα και όταν κάνεις μία πλάκα καθώς μπορεί να γίνει αιτία για παρεξηγήσεις.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις κάποιες δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου, όπως κάποιες επισκευές και το πιο πιθανό είναι πως θα περάσεις αρκετό χρόνο σε αυτό ή προσπαθώντας να διευθετήσεις δουλειές που σχετίζονται με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα. Μικρές παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν με άτομα της οικογένειάς σου και είναι στο χέρι σου αν αυτές θα γίνουν μεγαλύτερες ή αν θα σταματήσουν. Μην ψάχνεις ευκαιρία για να παραπονεθείς καθώς η ημέρα χρειάζεται να ρίξεις τους τόνους και όχι να τους ανεβάσεις.
Τοξότης
Η ημέρα θα είναι γεμάτη με επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε κάνει να τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης. Όλο αυτά δεν θα πρέπει να σε εφησυχάζει καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιός υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ζητήματα σχετικά με την επικοινωνία. Μην μεταφέρεις πράγματα σε τρίτους και μην διαμεσολαβήσεις σε ζητήματα που δεν σε αφορούν, καθώς θα βρεις τον μπελά σου. Καλό θα ήταν να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως η ήμερα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία, για αυτό προτίμησε να μείνεις αμέτοχος/η σε πράγματα που δεν σε αφορούν.
Αιγόκερως
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να αφιερώνεις χρόνο στη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων και λογαριασμών, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αυτά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ήμερα δεν είναι ευνοϊκή για τέτοιου είδους διευθετήσεις καθώς θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. Αν επισκεφθείς κάποια τράπεζα με σκοπό να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό σου ή οτιδήποτε τέτοιο, έλεγξε προσεκτικά τις λεπτομέρειες της συναλλαγής καθώς είναι πιθανό να γίνει κάποιο λάθος.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα και να κερδίσεις την προσοχή των άλλων. Η αλήθεια είναι πως θέλεις την αποκλειστική προσοχή τους για αυτό αν νιώσεις πως δεν την έχεις έστω από τους αγαπημένους σου ανθρώπους, τότε δεν θα αργήσεις να κάνεις παράπονα. Θα σε συμβούλευα να τα αποφύγεις σήμερα καθώς οι προθέσεις σου αλλά και αυτά που θα πεις μπορεί να παρεξηγηθούν, μιας και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Σκορπιό βοηθά σε τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. Πρόσεξε επίσης και τις συναναστροφές με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι πιθανόν και εκεί να δημιουργηθούν ζητήματα.
Ιχθύς
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως οι σκέψεις σου είναι τόσο έντονες που δεν μπορείς να τις αποφύγεις με αποτέλεσμα να αφιερώσεις χρόνο ώστε να τις κατανοήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να αναμοχλεύει ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα να μην νιώθεις ιδιαίτερα άνετα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν πρέπει να περιμένεις πολλά σε επικοινωνιακό επίπεδο από την ημέρα, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις από την πλευρά σου είναι να μην είσαι καχύποπτος/η απέναντι τους λόγω των σκέψεων που κάνεις, καθώς η στάση σου θα παρεξηγηθεί.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot