Menu

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20/07! -Δες πως θα επηρεάσει τα ζώδια!

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20/07! -Δες πως θα επηρεάσει τα ζώδια!
jumbo-banner

Η επιρροή της Πανσελήνου στον Αιγόκερω και το ζώδιό σου

‘‘μην ξεχνάς ότι ο ατομικός σου χάρτης αποκαλύπτει πολύ περισσότερα στοιχεία για σένα και τις μελλοντικές τάσεις στην ζωή σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου’’

ΚΡΙΟΣ 
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 4ου-10ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Αυτή την περίοδο κινούνται και διαφωτίζονται ώστε να καταλάβεις και εσύ τι γίνεται και πώς πρέπει να κινηθείς πάνω σε θέματα καριέρας αλλά και οικογενειακών δεσμών. Το παρελθόν και το μέλλον σου ενώνονται στο εδώ και τώρα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τι αποφάσεις που θα σε ακολουθήσου στο επόμενο διάστημα. Απόφυγε να κινηθείς παρορμητικά και εν βρασμώ και σκέψου τις σχέσεις που έχεις δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και πόσο σε έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 3ου-9ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Αρκετή κινητικότητα και πολύς ντόρος ίσως και για το τίποτα. Είσαι πάρα πολύ κουρασμένος, ειδικότερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σίγουρα δεν έχεις καμία διάθεση να ανοίξεις καινούργια μέτωπα. Αντιθέτως θέλεις να ολοκληρώσεις και να κλείσεις κεφάλαια. Φρόντισε αυτή την περίοδο να μιλήσεις ξεκάθαρα και να εκφράσεις αληθινά τον εαυτό σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 2ου-8ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Θέματα οικονομικά, αλλά και θέματα προσωπικής αξίας, αντοχής και επιμονής σε αυτά που ξεκίνησες πριν δύο εβδομάδες ή και σε κάτι μεγαλύτερο και μακροπρόθεσμο καλείσαι να επιδείξεις αυτή την περίοδο. Ξεκαθαρίζεις, πρωτίστως στο μυαλό σου και έπειτα στους γύρω σου το τι θες και τι δεν θες και βάζεις πλώρη για πιο όμορφες καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο ο εαυτός σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 1ου-7ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Είναι μια σημαντική Πανσέληνος για σένα και μπροστά σου ανοίγεται ένα διάστημα που πολλές εξελίξεις που σχετίζονται με τον εαυτό σου, την σχέση σου και τις συνεργασίες σου αποκτούν σημασία και παίρνουν προτεραιότητα. Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις είναι στο πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες και μην ξαφνιαστείς από τίποτα.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 6ου-12ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Η καθημερινότητά σου αλλάζει και βρίσκεσαι μπροστά από ένα σημαντικό σημείο καμπής της ζωής σου. Αν η καμπή είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω αυτό δεν έχει να κάνει με την Πανσέληνο, αλλά με το πώς εσύ ο ίδιος θα διαχειριστείς τα δεδομένα που υπάρχουν, φυσικά πάντα σε συνδυασμό με την ψυχολογία σου. Μπορείς να θριαμβεύσεις ή μπορείς απλά να κρυφτείς και να περιμένεις την σειρά σου μια άλλη φορά. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 5ου-11ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Αναστατώνεσαι από εξελίξεις που δεν συμβαίνουν τώρα, αλλά έχουν ήδη λάβει χώρα στο πολύ φρέσκο και πρόσφατο παρελθόν. Η αναστάτωση έχει να κάνει με το ότι τώρα συνειδητοποιείς την επίπτωση και το ότι προφανώς αρχίζει να διαφαίνεται κάτι οριστικό και ένας δρόμος δίχως επιστροφή. Είναι στο χέρι σου αν θα αποφασίσεις να γυρίσεις πίσω για να διορθώσεις αυτό που έχει χαλάσει ή αν θ συνεχίσει μπροστά σε έναν μοναχικό αλλά καινούργιο δρόμο. 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 4ου-10ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Ξεκαθαρίζουν αυτή την περίοδο θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια αλλά και με καριέρα. Σε κάποιο βαθμό είναι θετικό το διάστημα καθώς σου δίνονται οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να βγεις μπροστά και να πεις την γνώμη σου, επηρεάζοντας τις εξελίξεις. Το αν θα παίξεις τον ρόλο του μπροστάρη τελικά όμως, είναι καθαρά στο χέρι σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 3ου-9ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές επικοινωνίες που οδηγούν σε αποκαλύψεις, λύσεις, ιδέες και ξεκινήματα υπόσχεται αυτή η περίοδος, αρκεί φυσικά να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια τόσο των άλλων όσο και την δική σου. Τα ξεκάθαρα λόγια είναι η καλύτερη τακτική και οι χειρισμοί που σκεφτόσουν να κάνεις πάνω σε συγκεκριμένο θέμα δε θα αποδώσουν, οπότε άλλαξε τα πλάνα σου και προτίμησε να πεις τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 2ου-8ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Θέματα οικονομικά από την μία και από την άλλη θέματα αξιοπιστίας σου και ηθικής φερεγγυότητας έρχονται να σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Κορυφώνονται οι ανάγκες σου για ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα και δεν σου μιλάει τόσο η έννοια της ελευθερίας, της αυτονομίας και της αλλαγής. Θέλεις να βρεις την ισορροπία σου και αυτό θα το πετύχεις μόνο αν επανεξετάσεις το πρόσφατο ή το πολύ παλιό παρελθόν σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 1ου-7ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Σημαντική αυτή η φάση του φεγγαριού για σένα καθώς σου δίνει την αφορμή και το έναυσμα για να κάνεις ένα ωραίο, μεγάλο και καλό ξεκαθάρισμα στην οικογενειακή σου ζωή, στην καριέρα σου και στις συνεργασίες ή σχέσεις σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα διαμορφώσουν ένα μεγάλο κομμάτι της επόμενης περιόδου και καλό θα είναι να τις πάρεις με ψυχραιμία αλλά και με την απόφαση ότι όσο και αν σε πονάει κάτι, καλύτερα να το διορθώσεις τώρα προτού η κατάσταση χρονίσει και γίνει ακόμη πιο δύσκολη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 6ου-12ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Η περίοδος εντείνει κάποιες συγκεκριμένες ανασφάλειες που έχεις θαμμένες μέσα σου και φέρνει στην επιφάνεια φόβους αλλά και μια περίεργη ανάγκη να επιβληθείς, απλά και μόνο για να πάρεις επιβεβαίωση. Το διάστημα ουσιαστικά απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία. Φυσικά και έχεις το δίκιο με το μέρος σου σε κάποιες περιπτώσεις, όμως δε θα μπορέσεις να το βρεις αν λειτουργήσεις χωρίς σκέψη και απλά κάνεις αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να γίνει τώρα, μόνο και μόνο για να νίψεις τας χείρας σου. 

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 5ου-11ου οίκου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Ιδιαίτερα δυναμική η επόμενη περίοδος και για τα αισθηματικά σου θέματα, τα οποία θα δεις ότι παίρνουν διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενες και θα εκπλαγείς από τις θετικές εξελίξεις. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις όμως την θέση σου και τον ρόλο σου ανάμεσα σε φίλους και μην μπλέκεσαι πολύ αυτή την περίοδο με δικά τους θέματα γιατί όπως λέει και ο λαός, αυτός που ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. 

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή