Menu

Η απόσταση σε δοκιμάζει και ίσως αυτό να σε τρομάζει

Η απόσταση σε δοκιμάζει και ίσως αυτό να σε τρομάζει
jumbo-banner

Της αγάπης την ουσία, τη μετρώ στην απουσία λέει ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και έχουν δίκιο.

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και ο χρόνος να ξεκινάει να μετρά πιο ουσιαστικά για την λέξη "Χειμώνας" ολοένα και πλησιάζει, άσχετα αν ο καιρός είναι ακόμα ζεστός και οι βουτιές στην θάλασσα δεν έχουν σταματήσει.

"Φέτος βγήκες, διασκέδασες, γνώρισες καινούργια άτομα αλλά και ερωτεύτηκες. Έρωτας αυτή η Μάστιγα!"
fall in love
Ο έρωτας δεν έχει εποχή, δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει... συνήθως λένε πως από εκεί που δεν το περιμένεις από εκεί έρχεται και ΝΑΙ έχουν δίκιο.

Οι καλύτερες γνωριμίες με τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς γίνονται την στιγμή που θα πεις "σταματάω να κυνηγάω", "δεν ξανά ασχολούμαι με κανέναν". Πραγματικά πόσους φίλους - γνωστούς έχουμε ακούσει να λένε προτάσεις σαν αυτές; Πολλές, αλλά ακόμα περισσότερες φορές από τον ίδιο μας τον εαυτό.
love story
Δεν έχει σημασία πως γνωριστήκατε, άλλωστε ο καθένας μπορεί να σου διηγηθεί μια πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία αγάπης όπως άκουσα και εγώ μια πρόσφατα από την Αφροδίτη και τον Φώτη. Σημασία έχει πως τον γνώρισες το καλοκαίρι και τώρα που το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του πρέπει να αποχαιρετίσεις και εκείνον μαζί.

Τι συμβαίνει με την απόσταση δυο ανθρώπων οι οποίοι δεν είχαν την πολυτέλεια του χρόνου να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο θα ήθελαν; Τι συμβαίνει με τις στιγμές που έζησαν; Θα υπάρξουν και άλλες; Ή απλά ήταν ένας καλοκαιρινός έρωτας που δεν θα ξανά έρθει ποτέ; Και αν έρθει θα είναι άραγε το ίδιο;

Σίγουρα σε αυτές τις περιπτώσεις απαντήσεις δεν μπορεί να δώσει κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο τον χρόνο. Ξαφνικά και οι δυο θα αναγκαστούν να περάσουν πολύ χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλον και μόνο έτσι θα διαπιστώσουν αν αυτό που είχαν ήταν κάτι δυνατό.
dis
Η απόσταση θα σε δοκιμάσει..
Η απόσταση θα δείξει αν οι παλμοί της καρδιάς σου τώρα που είναι μακριά χτυπούν ολοένα και περισσότερο...
Η απόσταση θα σου δείξει αν ήταν καλοκαιρινός έρωτας ή μια σχέση που θα υπάρχει και συνέχεια...
Η απόσταση θα σου δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος ερωτευμένος...

Η απόσταση σε δοκιμάζει και ίσως αυτό να σε τρομάζει περισσότερο...!!!

Γιατί ένας άνθρωπος ερωτευμένος δεν λογαριάζει τίποτα, θα κάνει τα πάντα για να κάνει την απόσταση να μικραίνει ολοένα και περισσότερο, δεν έχει σημασία αν σας χωρίζουν θάλασσες γιατί εσύ θα είσαι διατεθειμένος να διασχίζεις ολόκληρους ωκεανούς για μπορέσεις να κλέψεις ακόμα μερικές στιγμές αγάπης χαράς και ευτυχίας.

Γιατί στην τελική η ζωή είναι γεμάτη από στιγμές.. στιγμές που θα κάνουν τους χτύπους της καρδιά σου να βαράνε ανελέητα!!!
love distance
Βλέπουμε γύρο μας καθημερινά ανθρώπους που ζουν στην ίδια πόλη - νησί να νιώθουν τόσα πολλά και να αφήνουν εγωισμούς να μπαίνουν ανάμεσα τους και να μην εκμεταλλεύονται τις στιγμές αυτές που εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ούτε στο ελάχιστο.

Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία που είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο και ζείτε στην ίδια πόλη - νησί πάρε την κατάσταση στα χέρια σου αν δεν το κάνει εκείνος και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει περιμένοντας.

Αν είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο και σας χωρίζουν χιλιόμετρα οι απαντήσεις σύντομα θα έρθουν αλλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις τα πάντα γιατί ο έρωτας με απόσταση είναι μόνο για δυνατούς παίχτες!

Αν δυο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί κάνεις δεν μπορεί να τους χωρίσει και την λύση τους θα την βρουν, εξίσου και το "αν θέλεις κάτι όλα τα μπορείς"!
airport
Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να θέλουν και οι δυο, να μην ξεχνάς πως δεν γίνεται να θέλει μόνο ο ένας. Δώσε χρόνο και οι απαντήσεις που θέλεις σίγουρα θα έρθουν είτε είναι καλές είτε είναι κακές.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή