Menu

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 29/08 έως 04/09

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 29/08 έως 04/09
jumbo-banner
Για να δούμε η εβδομάδα που έρχεται τι μας επιφυλάσσει για άλλη μια φορά στα ερωτικά...

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα και το ταίρι σου, καθώς παρουσιάζονται πάρα πολύ δυνατές ευκαιρίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στη απόλυτη ευτυχία. Ο έντονος ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα είναι τα κύρια στοιχεία αυτής της εβδομάδας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην μείνετε μόνο σ'αυτό, αλλά να βελτιώσετε και αλλες πτυχές της σχέσης που έχουν ατονίσει.

Χωρίς σχέση: Μια καινούργια γνωριμία πρόκειται να παρουσιαστεί στο δρόμο σου αυτή την εβδομάδα και οι προοπτικές εξέλιξης είναι εξαιρετικά έντονες. Φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εστιάσεις στην προσωπικοτητα του νέου προσώπου και τότε θα ανακαλύψεις κάποια στοιχεία που θα σε συναρπάσουν ιδιαίτερα και θα ανακαλύψεις ότι έχετε πολλα κοινά. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα, η ευτυχία ειναι προ των πυλών. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου πάνω στη σχεση σου , οι οποίες αναμένεται να στεφθουν με απολυτη επιτυχία. Ενα ξαφνικό δώρο ή μια έκπληξη θα δώσει μια διαφορετική νότα. Η ενίσχυση της αποφασιστικότητας σου θα σε βοηθησει να περάσεις τρυφερές και ευχάριστες στιγμές με το άλλο σου μισό.

Χωρίς σχέση: Ιδιαίτερα θετική εβδομάδα και για εσενα καθώς ενα έντονο και ξαφνικό φλερτ πρόκειται να σου αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα. Άφησε τα θετικά στοιχεία του εαυτού σου να βγουν στην επιφάνεια και να ξέρεις πως δεν πρόκειται να περασουν απαρατηρητα. 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα δημιουργουνται οι καταλληλες συνθήκες προκειμενου να βρεθούν λύσεις σε ακανθώδη ζητήματα που απασχολούν την σχέση σου και δεν μπορούν να παραταθουν περαιτέρω. Μέσω μιας ήρεμης συζήτησεις θα βρεθούν οι λύσεις που θα δώσουν μια καινούργια ώθηση στην εξέλιξη της σχέσης σου.

Χωρίς σχέση: Οι ευκαιρίες ανανέωσης του κύκλου των γνωριμιών σου , φαίνεται πως θα παρουσιάσουν μια ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται να συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα που αναμένεται να ανακαλύψεις πολλά κοινά και να ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σου, αφήνοντας πίσω σου οτι σε κρατούσε σε στασιμότητα και σε εμπόδιζε να κάνεις βήματα προς το μέλλον. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση: Την εβδομάδα αυτή πρόκειται να σου δωθούν ισχυρές αφορμές για να καταλάβεις οτι το προβληματικό κλίμα στη σχέση σου είναι κατι που δεν οδηγεί πουθενά. Προσπάθησε να σκεφτείς με καθαρό μυαλό ολες τις παραμέτρους για να αποφασίσεις θα συνεχίσεις να πορεύεσαι με το ταίρι σου η όχι. Οι αρνητικές καταστάσεις που βίωσες πρέπει να σου γίνουν μάθημα και όχι να σε βυθισουν στη μελαγχολία.

Χωρίς σχέση: Μεγάλη προσοχή απαιτείται αυτή την εβδομάδα απέναντι σε καινούργια πρόσωπα που συναναστρεφεσαι σε επιπεδο αναζήτησης μιας νέας γνωριμίας. Καθώς οι κίνδυνος να γίνεις αντικείμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης ειναι έντονος. Η επιφυλακτικότητα και η εγκράτεια σε συνδιασμό με το ένστικτο σου θα αποτελέσουν ισχυρή ασπίδα προστασίας. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Έντονο κλίμα δυσπιστίας και εντονη ανασφάλεια πρόκειται να κυριαρχήσουν αυτή την εβδομάδα κανοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου τεταμένη. Μεγάλη προσοχή απαιτείται απεναντι σε άτομα που ζητάς συμβουλές και εκμυστηρεύεσαι θέματα που απασχολούν εσενα και το ταίρι σου, γιατί θα οδηγηθείς σε πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Χωρίς σχέση: Καλο θα ήταν αυτή την εβδομάδα να εξετασεις ποιά άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη και ποιά άτομα δεν αξίζουν καμιά θεση στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για νέες γνωριμίες, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν άτομα που πρόκειται να σε πληγώσουν εκεί που δεν το περιμένεις. 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση: Η ευκαιρία να δώσεις περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σου , σου δίνεται απλόχερα αυτή την εβδομάδα. Το μονο που χρειάζεται απο την πλευρά σου είναι περισσότερη εκδηλωτικότητα και ιδέες που μπορούν να κάνουν το κλίμα μεταξυ σας ακόμα πιο όμορφο.

Χωρίς σχέση: Εντονη κινητικότητα αναμένεται να υπάρξει της επόμενες ημέρες σε οτι έχει να κάνει με φλερτ και καινούργιες γνωριμίες που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση χωρίς πολλες δεσμεύσεις και περιορισμους. 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Την εβδομάδα αυτη η χαρα και η ικανοποίηση που θα νιώσεις στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν να εξωτερικευσεις συναισθήματα που μέχρι τώρα κρατούσες κρυμμένα μέσα σου ως απο φόβο μην πληγωθείς.Το κύριο στοιχείο των ημερών θα αποτελείται απο τον εντονο ρομαντισμό που θα ανοίξει ακόμα πιο περισσότερο το δρόμο προς την ευτυχία.

Χωρίς σχέση: Ο απόλυτος έρωτας σε περιμένει και οι ευκαιρίες για να μπει στη ζωη σου ειναι παρα πολλές. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε ατυχείς και λανθασμένες καταστάσεις κατώτερες των προσδοκιών σου. 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου πρόκειται να σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και το πόσο σε σκέφτεται με έναν εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τροπο. Η θετική και έντονη ανταπόκριση σου σε αυτή τη θετική πρόκληση θα σας κάνει να πετάξετε στον έβδομο ουρανό.

Χωρίς σχέση: Μια ξαφνική προσέγγιση ενος προσώπου που απασχόλησε στο παρελθόν τα αισθηματικά σου, πρόκειται να σε εκπλήξει ευχάριστα αυτή την εβδομάδα. Άφησε να σου δείξει το ενδιαφέρον του χωρίς καχυποψία και τότε θα διαπιστώσεις έντονες διάφορες σε σχέση με το παρελθόν. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει ενα ταξίδι σε κάποιο κοντινό η μακρινό προορισμό με την σχέση. Είτε είναι κοντινός , είτε μακρινός ο προορισμός σημασία έχει πως αυτή η εξόρμηση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε απο τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος. Σίγουρα αυτή η ανάπαυλα θα σε βοηθήσει να δεις την σχέση σου με άλλο μάτι και να περάσεις όμορφες και ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις στον έντονο αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν έντονες παρεξηγήσεις χωρίς λόγο και αιτία.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα μια εκδρομή ή ενα ολιγοήμερο ταξίδι με κοντινά ή φιλικά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσει να αδειάσεις το μυαλό σου από βιώματα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε κρατούσαν σε στασιμότητα και δεν σε άφησαν να προχωρησεις. Αυτή η εξόρμηση εννοείται πως θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου πάνω στις μελλοντικές σου κινήσεις και στα κριτήρια αναζήτησης μιας καινούργιας γνωριμίας. 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα βιωσεις έντονα την συντροφικότητα , την τρυφερότητα και μια αρκετά προστατευτική συμπεριφορά απο το ταίρι σου. Εαν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου τότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσει ο περίεργος κύκλος και να κάνετε μια καινούργια αρχή.

Χωρίς σχέση: Οι ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία με ενα πρόσωπο νεότερο ηλικιακά απο εσένα ειναι μπροστά σου. Μην αφήσεις την ευκαιρία να παει χαμένη έχοντας ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά γιατί τότε η ευκαιρία θα χαθεί.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση: Την εβδομάδα αυτή θα αρχίσεις να διαπιστώνεις οτι τα πράγματα στη σχέση σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν απο το καλό στο καλύτερο.Πιο συγκεκριμένα ενα ταξίδι ή μια βόλτα σε ένα παραθαλάσσιο μέρος και γενικα ενα ρομαντικό σκηνικό θα δώσουν μια ανοδική τάση στην εξέλιξη της σχέσης σου.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα των ψαριών αυτη την εβδομάδα δείχνει πως αναμένεται να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολλών ατόμων που θα εντυπωσιαστούν απο την προσωπικότητα σου. Ενα πρόσωπο όμως θα σε συναρπάσει με τη συμπεριφορά του και θα σε μαγνητίσει με την πρώτη ματια και μάλιστα είναι έντονες οι προοπτικές, η γνωριμία αυτή να εξελιχθεί σε μία δυνατή σχέση που θα σου αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα βγαζοντας σε απο το αδιέξοδο όχι μόνο στα αισθηματικά , αλλά και σε άλλους τομείς.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση: Την εβδομάδα αυτη φαίνεται πως η ευημερία και η αρμονία εδραιώνονται για τα καλά στη σχέση σου. Το αίσθημα της ικανοποίησης, της ασφάλειας και της προστασίας θα κυριαρχήσουν έντονα αυτές τις ημέρες. Οποία προβλήματα υπήρξαν και ταλαιπώρησαν την σχέση σου σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν και οι προοπτικές κατάληξης της μεταξύ σας κατάστασης σε κατι πιο επίσημο είναι ακόμα περισσότερες.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή, δείχνει πως παρουσιάζονται ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες στη ζωή σου, οι οποίες παρουσιάζουν έντονες προοπτικές εξέλιξης και σταθερότητας και αντοχής στο χρόνο.Καλο θα ήταν να αποβάλλεις από το μυαλό σου πιθανά κατάλοιπα από προηγούμενες σχέσεις και οτι άλλο μπορεί να κρατήσει πίσω στο παρελθόν. Θα πρέπει επίσης να σταματήσεις να σκέφτεσαι ότι επειδή είχες αρνητικές εμπειρίες στο παρελθόν θα σου ξανασυμβούν τα ίδια και στο μέλλον. Τέτοιου είδους σκέψεις και προκαταλήψεις πρόκειται να μπλοκάρουν την οποιαδήποτε εξέλιξη.

astropedia.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή